Luonnollinen apu flunssakauteen

Kaupallinen yhteistyö: A. Vogel Oy

Luonnollinen apu flunssakauteen, jolloin koetellaan perheen/lasten vastustuskykyä

 

luonnollinen apu flunssakauteen Karita Tykkä

 

Juuri kun flunssakausi jyllää taas kouluissa ja työpaikoilla lanseerattiin iloksemme täsmätuote vastustuskyvyn tueksi. Kaikki aseet on syytä ottaa vastaan ja meidän perheessä tähän tartuttiin heti. Kävin kesällä Vogelin päämajalla kasvilääkeseminaarissa Sveitsissä jossa sain jo tuolloin kokeilla ja kuulla lapsille suunnatusta Echinacea junior -valmisteesta. Tutkimustulokset olivat vakuuttavia. Lastenlääkäri Mercedes Ogal on esittänyt konkreettiset tulokset testin myötä, jossa oli mukana 203 lasta (4-12 vuotiaita), 13 lastenlääkäriä ja 2 x 2 kk mittaista hoitojaksoa. Lapset käyttivät kokeessa Vogelin Junior-tabletteja. Testin ajan lapsilta otettiin näytteitä nenän sisäpinnalta. Verrokkiryhmällä käytössä oli lumelääke, jotta saatiin tulokset myös sen ja Echinaforce Juniorin välillä.

 

luonnollinen apu flunssakauteen Karita Tykkä

luonnollinen apu flunssakauteen

 

 

Vaikka antibiooteilla on toki aikansa ja paikkansa, nautitaan niitä usein myös turhaan ja liian helposti tapauksissa, joissa niitä ei välttämättä tarvita. Pienillä lapsilla flunssa johtaa usein esim. korvatulehdukseen, johon pyydetään ja/tai tarjotaan herkästi antibiootteja. Kun flunssatautien kestoa saadaan vähennettyä, saattaa myös lääkekuurien tarve vähentyä. Liiallisessa lääkkeiden käytössä vaarana on tilanne, jossa antibiootit muuttuvat tehottomiksi ja tuhoavat myös suoliston arvokkaan bakteerikannan, useimmiten jopa vuosiksi eteenpäin. Ja koska hyvinvointi ja terveys asustaa suolistossa, on suoliston hyvinvointia tärkeää vaalia. Punahattu on yksi hyvä apu lasten ja koko perheen vastustuskyvyn tukemiseen ja siten flunssan välttämiseen. Meillä punahatun lisäksi myös Molkosan näyttelee hyvää roolia vastustuskyvyn ja terveyden hoidossa. Olen kirjoittanut Molkosanista aiemmin, silloin kulmana vatsanhyvinvoinnin lisäksi oli myös ihon hyvinvointi –voit lukea sen tästä.

 

 

luonnollinen apu flunssakauteen Karita Tykkä

 

 

Luonnollinen apu flunssakauteen – tartuntakierre

 

Lapset sairastavat vuosittain noin 6 hengitystieinfektiota, jotka kestävät yleensä viikon. Meidän pojallamme ei sisaruksia ole, mutta useimmissa perheissä on ja taudit tarttuvat sisaruksiin ja tietysti myös meihin vanhempiin. Yhtäkkiä sitten meneekin kuukausi tolkulla niin, että joku perheen jäsenistä sairastaa. Kuulostaako tutulta? Yrttilääkkeitä käytettäessä ei muutos ei tapahdu välittömästi, kuten esimerkiksi särkylääkkeiden kanssa, vaan teho näkyy hiljalleen 2 päivässä. Echinaceaa kannataakin siis kannattaa käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

 

luonnollinen apu flunssakauteen Karita Tykkä

 

Echinacea Junior -tuote kulkee Suomessa nimellä Echinacea Purutabletti, koska Vogel Suomi ei halunnut brändätä sitä vain lapsille, tuote kun sopii aikuisillekin. Meillä aikuiset käytämme Echinaforcea ja poika nauttii purutableteista. Hyvin maistuvat… : ) Echinacea purutabletit sisältävät 400 mg tuoreena poimittua punahattua, joka tukee koko perheen vastustuskykyä esimerkiksi flunssa-aikana. Jos flunssa pääsee puraisemaan, on tämä oiva tuote myös lyhentämään sairastelun kestoa. Lepoa, lepoa ja lepoa sekä kasvien parantava voimaa!

Onko Echinacea purutabletti jo tuttu? Jos ei, niin suosittelen kokeilemaan –ihana ja luonnollinen apu ja vastustuskyvyn tuki.

 

 

 

Iloa ja ihanaa syysviikkoa toivotellen,

Karita

 

 

luonnollinen apu flunssakauteen Karita Tykkä

 

 

 

kuvat: Karita / Rakkaudella, Karita

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Seesaminsiemen-kurkkusalaatti

seesaminsiemen-kurkkusalaatti

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka| Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (2)
  1. Sulla on todella ihana pikkupoika.

    1. Kiitos, niin on : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *