Luomudödöjen luksusta!

Luomudödöjen-luksusta

 

Luonnonkosmetiikka kukoistaa, eikä syyttä. Olemme tulleet tietoisemmiksi kemikaalikuorman vaikutuksista – haluamme voida hyvin ja pysyä terveenä, ei ainoastaan juuri nyt, vaan myös tulevaisuudessa. Niin myös minäkin. Ehdoton tai puhdaspulmunen en ole, ja kyllä – välillä iholleni ja keholleni ajautuu myös keinotekoisia tuotteita ja erilaisia kemikaaleja. En pyrikään olemaan täydellinen, mutta haluan pitää kemikaalikuorman mahdollisimman matalalla ja tuen kehon puhdistumista hoitavia sisäelimiä monilla tavoin. Kaipaan tuotteilta myös luksusta, ja tänään esittelenkin teille Lovefreshin – luomudödöjen luksusta! Luonnonmukainen kosmetiikka ei enää ole aikoihin ollut vain viherpiipertäjien suosiossa, vaan kaikki laatutietoiset naiset ovat ottaneet asian omakseen. Tähän väliin todettakoon, ettei viherpiipertäjä ole todellakaan nimittelynimike – olenhan itsekin sellainen!

 

Luomudödöjen-luksusta

 

”Kovissa” antiperspiranttideodoranteissa käytetty alumiinikloorihydraatti on kielletty luonnonkosmetiikkatuotteissa. Antiperspiranttien teho perustuu hikirauhasten tukkimiseen ja sitä kautta hikoilun estämiseen. Luonnonmukaiset deodorantit taas eivät pyri estämään hikoilua, vaan ainoastaan pitämään kainalot raikkaina ja peittämään epämukavia hajuja. Hikirauhaset ovat kehossamme syystä. Kehon puhdistumisen kannalta ne ovat merkittävässä roolissa. Hikoileminen on kehon tapa poistaa kuonaa ja myrkkyjä – kehon luonnollinen detox.

 

Luomudödöjen-luksusta

 

Kainaloiden iho saattaa myös ärsyyntyä kovista kemikaaleista, ei siis ole samantekevää, mitä sille päivittäin sivelet. Helli kainaloitasi ja nauti luonnollisesta raikkaudesta ilman alumiinia. Pääsin testaamaan Lovefreshin kahta deodoranttia, Moroccan Rose Absolutea ja herkän ihon Mandarin Limeä. Molemmat vakuuttivat minut ensin SUPERkauniilla pakkauksellaan, ja sen jälkeen myös sisällöllään. Näiden lisäksi löytyy neljä muuta tuoksuvaihtoehtoa. Lovefreshin 100 % luonnolliset voidemaiset deodorantit pitävät raikkaana ja todella toimivat! Hinta näillä ekoluksuksilla on 24,00 € ja tuote on hyvin riittoisaa. Näitä kauniita dödöjä on ilo pitää treenikassissa ja kylpyhuoneessa – luomudödöjen luksusta!

 

Luomudödöjen-luksusta

Luomudödöjen-luksusta

Luomudödöjen-luksusta

 

Omaan nenääni mandariini-lime oli suosikkini, seuraavaksi houkuttelee kokeilla eucalyptus-piparminttua. Tosin myös ruusu on ihana, ja veikkaan, että kaikki muutkin hurmaavat tuoksullaan. Kainaloiden iho pysyy terveenä, eikä ärsyynny, sillä voit ja öljyt hoitavat ihoa. Dödöt ovat toimineet loistavasti, eivätkä ne ole tahranneet vaatteita, joten kyllä, tämän hetken dödösuosikki on löytynyt! Jos et ole aiemmin käyttänyt luomudödöä, kannattaa sille antaa mahdollisuus ja käyttää sitkeästi muutama viikko. Päivien ja viikkojen kuluessa iho tottuu uuteen eikä hiki enää haise. Ei kannnata siis heti luovuttaa siirtyessä antiperspiranteista luomudödöihin.

 

 

Onko sinulla omaa suosikkia luomudödöjen maailmasta? Jos on, niin laitahan vinkit jakoon. : )

Iloa ja raikasta oloa,
Karita

Tuotteet saatu testiin: Naturelle
Marmorinen kuvauspöytä: Ellos

Kommentit (12)
 1. Ovatko tämän sarjan tuoksut sopivia myös miehille?

  1. karitatykka
   3.3.2017, 15:58

   Moikka T.

   Kiitos viestistäsi. Riippuu tietysti omista mieltymyksistä, mutta omasta mielestäni ainakin Eucalyptus Spearmint ja Mandarin Lime voisivat toimia myös miehillä. : )

   Iloa ja hyvää oloa,
   Karita

 2. Moikka! Minulla kesti hikoilu siirtyessä luonnondödöön jopa pari kk ja meinasin jo lopettaa homman mutta sitten vihdoin alkoi toimimaan 🙂 ja voisin väittää, että vuoden käytön jälkeen toimi jopa vielä paremmin. Kai se on niin että kun on vuosia tukkinut hikirauhaset niin voi kestää jopa hyvinkin kauan tämä ”puhdistumiskausi”

  1. karitatykka
   3.3.2017, 16:01

   Kiitos viestistäsi Minna.

   Ihanaa, että maltoit jatkaa. Tuo on täysin totta, luomudödö toimivuus paranee ajan ja kun hikirauhaset puhdistuvat. Välivaihe on tosin hieman kurja… : / Mutta toisaalta hyvää kannattaa hiukan odotellakin, eikö? On hyvä myös muistaa, että joku tuote toimii toisilla ja jokin toinen taas toisilla.

   Ihanaa viikonloppua!
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *