LUOMUDÖDÖ, JOKA SOPII KAIKILLE

Kaupallinen yhteistyö: Rimita Green

Palkittu luomudödö, joka sopii kaikille!

Deodorantti oli aikoinaan yksi tärkeimmistä kosmetiikkatuotteista, jonka halusin vaihtaa luonnonmukaiseen siirtyessäni luonnonkosmetiikan pariin. Siirtyminen ei aluksi ollutkaan helppo juttu perus antiperspiranttiin tottuneelle naiselle. Maltti ei meinannut aluksi riittää siihen, että olisin sinnikkäästi jatkanut luomun kanssa kunnes kaikki kemikaalijäämä synteettisten dödöjen käytön jäljiltä olisi poissa. Onneksi kuitenkin jatkoin – tänä päivänä käytän ainoastaan luonnonmukaisia deodorantteja.luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

Luonnonkosmetiikka kukoistaa, eikä syyttä. Olemme tulleet tietoisemmiksi kemikaalikuorman vaikutuksista – haluamme voida hyvin ja pysyä terveenä, ei ainoastaan nyt, vaan myös tulevaisuudessa. Samaa toivon minäkin – tämän tiedostaminen korostuu etenkin kun ikää tulee lisää. Ehdoton, fanaattinen tai puristi en ole, ja kyllä – välillä iholleni ja keholleni ajautuu myös synteettisiä tuotteita ja niiden myötä erilaisia kemikaaleja. En pyri olemaan täydellinen, mutta haluan pitää kemikaalikuorman mahdollisimman matalalla ja tuen kehon puhdistumista hoitavia sisäelimiä eri tavoin.

luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

Luomudödö, joka sopii kaikille – kehon detox

Luonnonmukainen kosmetiikka ei enää ole aikoihin ollut vain viherpiipertäjien suosiossa, vaan kaikki laatutietoiset naiset ovat ottaneet asian omakseen. Tähän väliin todettakoon, ettei viherpiipertäjä ole todellakaan nimittelynimike – olenhan itsekin sellainen! Laatu, luksus ja luonnonmukaisuus kulkevat hyvin käsi kädessä. Luonnonkosmetiikasta, kuten kaikista muissakin kosmetiikkatuotteista löytyy tuotteita moneen menoon – on siis mistä valita ja vain kokeilemalla selviää, mikä tuote on itselleen se paras mahdollinen.

luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

”Kovissa” antiperspiranttideodoranteissa käytetty alumiinikloorihydraatti on kielletty luonnonkosmetiikkatuotteissa. Antiperspiranttien teho perustuu hikirauhasten tukkimiseen ja sitä kautta hikoilun estämiseen. Luonnonmukaiset deodorantit taas eivät pyri estämään hikoilua, vaan ainoastaan pitämään kainalot raikkaina ja peittämään epämukavia hajuja. Hikirauhaset ovat kehossamme syystä. Kehon puhdistumisen kannalta ne ovat merkittävässä roolissa. Hikoileminen on kehon tapa poistaa kuonaa ja myrkkyjä – kehon luonnollinen detox.

luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

Luomudödö, joka sopii kaikille – myös tuoksuyliherkille

Kainaloiden iho saattaa myös ärsyyntyä kovista kemikaaleista, ei siis ole samantekevää, mitä sille päivittäin sivelet. RimitaDeo on saanut rintaansa merkin, joka kertoo luomusertifioinnista ja rinnalleen sisaren, RimitaDeo Sensitiven, joka on tuoksuton versio RimitaDeosta. Myös tuoksuille saattaa nimittäin helposti herkistyä – sensitive, joka sopii tuoksuyliherkille ja herkkäihoisillekin on kehitetty juuri tuohon tarpeeseen. RimitaDeo on vegaaniystävällinen luomudeodorantti, joka ei sisällä alumiinia tai ruokasoodaa. Se on antibakteerinen deodorantti, jossa vaikuttavina aineina on luomuviljellyt aloe vera, rosmariini, laventeli ja sitruuna. Tämän unisex-tuotteen kevyt ja miellyttävä tuoksu sopii niin naisille kuin miehillekin – tai siten voit valita tuoksuttoman tuotteen.

luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

RimitaDeo Sensitive deodorantissa käytetään ainoastaan allergeenivapaita ainesosia. Tuote ei myöskään sisällä limoneenia tai linaloolia. RimitaDeo Sensitive pitää hienhajun loitolla ollen samalla hellävarainen iholle. Molemmat RimitaDeot ovat vegaaniystävällisiä ja nyt myös ekosertifioituja. Tuotteet ovat saaneet NaTruen ekosertifikaatin. Sertifikaatti viestittää kuluttajalle luottamusta; NaTruen kriteerit ovat markkinoiden tiukimpia.

luomudödö joka sopii kaikille Karita Tykkä

Luomudödö, joka sopii kaikille – äidiltä pojalle

RimitaDeot on myynnissä hyvin varustetuissa luontaistuoteliikkeissä, apteekeissa, Ruohonjuuressa, Sokoksilla, Sokos Emotioneissa ja Rimitagreen.com -verkkokaupassa. Rimita Green on pietarsaarelainen äidin ja pojan pyörittämä perheyritys. Intohimonaan on yhdistää luonnosta saatavat puhtaat raaka-aineet toimiviksi hyvinvointia lisääviksi, korkealuokkaisiksi luonnonkosmetiikkatuotteiksi, jotka tuovat iloa kaiken ikäsille asiakkaille – miehille ja naisille.

Oletko jo löytänyt sinulle sopivan luomudödön?

Koodilla    Karita20     saat hankittua RimitaDeot  20% alennuksella.
Koodi toimii rimitagreen.com -sivuilla ja on voimassa 13.5.2020 saakka. Lämmöllä suosittelen testaamaan RimitaDeoa – voi olla että se, mitä etsit, on tässä.

Raikasta oloa toivotellen,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen
lokaatio: Emma Ronkainen studio ja rekvisiitta Himage

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

KETOGEENINEN PUNAINEN CURRY

ketogeeninen puna curry Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | YouTube ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *