LUKIJAILTA!!!

Lukijailta – kiitoksena teille ihanille, jotka luette kirjoituksiani, kuulette sanani ja kommentoitte sekä osallistutte täällä blogissa sekä IG:ssä.

lukijailta Karita Tykkä

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen vuonna 2016. Facebookissa tai IG:ssakaan en ollut kovin montaa vuotta ennen sitä vaikuttanut. On ollut ilo saada luoda yhdessä tätä blogia, jonka perusajatus on edelleen alkuperäisen mukainen, mutta joka muuttuu kokoajan itseni kanssa. Olen kiitollinen teistä jokaisesta, jotka olette osa blogiani ja IG -tiliäni. Te olette todellakin merkittävä osa tätä kaikkea, sillä ilman teitä ei olisi kumpaakaan kanavaakaan. Jos lukijoita tai seuraajia ei olisi, viestittäisi se minulle, että on aika vaihtaa suuntaa ja keskittää energia jonnekin toisaalle. Onneksi kuitenkin olette osoittaneet toisin ja inspiroitte minua laajentamaan, kasvamaan ja jatkamaan polullani eteenpäin.

Koska te olette yksi suuri inspiraatiota lähde, haluan näin loppuvuodesta ja joulun alla antaa myös teille jotakin. 10.12 lukijailta – ilta kohtaamisille, ilolle, läsnäololle, tuoksuille, energialle, hemmottelulle, elinvoimalle, ystävyydelle, lempeydelle, naisenergialle ja rakkaudelle. Valitsin pitää lukijaillan uudessa upeassa Jolie Shop & Spassa Töölössä. Tilaan mahtuu 20 teistä ja ajattelin reiluuden vuoksi arpoa mukaan 10 täällä blogissa osallistujista ja 10 IG:n puolelta.

lukijailta Karita Tykkä

Illan aikana luvassa muun muassa:
Pientä herkullista purtavaa ja juotavaa.
Jolie spa managerin ja (henkilökohtaisesti oman ihoni poppanaisen) Johannan avulla kurkistamme aromaterapian ihmeellisen ihanaan maailmaan.
”Jutturinki”, jossa saatte jakaa ja kysellä minulta mitä vain – autan parhaani mukaan.
Jolien tuotteista ja hoidoista upeita etuja.
Ohjattu mielikuvamatka kohti unelma sinua.
Ihania ostoetuja vain teille osallistujille.
Kotiin viemiseksi vielä ihana GIVEAWAY -kassi jokaiselle osallistujalle.

+ jos niin toivotte voin ottaa myös Hyvä elämä kirjoja mukaan – jos vaikka haluaisit hankkia signeeratun kirjan itselle tai lahjaksi.

lukijailta Karita Tykkä

Lukijailta järjestään 10.12.2019
Paikkana:
Jolie Shop & Spa, Musekatu 19, HKI.
Klo 17.30-19.30.

Saat mahdollisuuden päästä mukaan jakamalla tämän postauksen somessa – missä tahansa sinulle mieluisessa kanavassa. Ja kertomalla kommentteihin mitä odottaisit illalta eniten. Osallistuneiden kesken arvon siis mukaan täältä blogista 10 onnekasta ja IG:sta toiset 10 osallistujaa. Molempiin voi osallistua ja tuplata mahdollisuus mukaan pääsemiseen. IG:ssä arvonta käynnistyy huomenna maanantaina 2.12.
Voittajat selviävät 8.12.2019 ja ilmoittautuminen on sitova, jotta paikka menee hänelle, joka todella haluaa iltaan osallistua.

Illasta tulee IHANA – olen niin innoissani että pääsen tapaamaan teitä!
Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa myös kaverille, jonka ajattelet olevan kiinnostunut.

Aurinkoa ja iloa!

Karita

kuva: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

EROON STRESSITÄ

nain paaset eroon stressista Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (80)
  1. Nina Holmberg
    1.12.2019, 12:22

    Olisi ihanaa päästä maukaan♥️♥️♥️!

    1. Olet tuonut paljon iloa ja valoa. Vaikka en itse jaksa, enkä pysty aina pitämään itsestäni niin hyvää huolta kuin pitäisi, saan kuitenkin energiaa sun treenistä, ihanista suklaaresepteistä (joita kokeilen varmasti joskus). Olet ihanan täydellinen, mutta kuitenkin jaksat aina mainita armollisuudesta itseä kohtaan. Se on todella tärkeää. Lukijailta olisi kiva piristys, joka tulisi tarpeeseen.

  2. Kiitos sinulle kaikesta tähän astisesta Karita❣️ Koen saaneeni niin paljon, että vaikeaa pukea sitä kaikkea sanoiksi. Siksi sanon nyt vain: lämmin, valtaisan suuri kiitos sydämeni pohjasta❣️ Olen jakanut tämän blogipostauksesi hyvälle ystävälleni privaatisti, hän kun ei voi eikä halua somessa olla. Mielelläni osallistun lukijailtaan jos onni suosii. Kiitos sinulle vielä kerran❣️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *