Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

Lehtivihreä kuuluu jokaiseen päivääni. Nautin paljon smoothieita, joissa käytän yrttien, lehtivihreiden ja kasvisten lisäksi muun muassa spirulinaa ja chlorellaa, lehtivihreitä, jotka puhdistavat kehoani ja antavat elinvoimaa ja energiaa jokaiseen päivääni. Tutustuin myös ranskalaiseen Ecocert-sertifioituun Alorée-ihonhoitotuotesarjaan, joka sisältää lehtivihreää. Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen – olin välittömästi kiinnostunut. Sain kokeiluun* sarjan  neljä tuotetta, Skin rescue -seerumin, Radiant mask -naamion, Brume Biphase City-protect kasvosuihkeen ja City-proof light -kosteusvoiteen. Sarja oli palkittu Pariisin kosmetiikkamessuilla 2011 ja olin kuullut siitä paljon hyvää, joten olin utelias kokeilemaan Chlorovitae-sarjaa myös itse.

 

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

Tämä sarja on ensimmäinen ja tietääkseni toistaiseksi myös ainoa sarja, joka käyttää lehtivihreää tuotteissaan. Ihoni on herkkä, joten hellävarainen ja täysin luontainen sarja kuullosti hyvältä. Tuotteet eivät sisällä myöskään eteerisiä öljyjä, joten sarja sopii myös niille, jotka eivät siedä voimakkaita tuoksuja. Tuotteissa ei ole myöskään silikonia tai muita myrkkyjä. Alorée on vegaaninen, parabeeniton ja sen ihanan raikas tuoksumaailma on 100% luonnollinen ja kasviperäinen. Tuotteet vaikuttavat ihoa kosteuttaen ja nuorentaen. Lehtivihreää sisältävä Life rescue -naamio vaikuttaa nopeasti vain viiden minuutin aikana ja antaa iholla ihanan kuulaan ja raikkaan olon. Tämä on niiden aamujeni pelastus, kun iho näyttää harmaalta ja väsyneeltä. Myös pakastimessa olevat metallilusikat ovat ihana apu väsyneille kasvoille, mutta tämä tuote on itse ihanuus. Happipitoinen detox-naamio, joka toimii nopeasti ja poistaa kuona-aineita hellävaraisesti. Naamion kimalteleva ja vihreä koostumus muuttuu veden kanssa maitomaiseksi. Lehtivihreä saadaan ohran versoista ja mukana on ihoa uudistavia kasviöljyjä. Heleyttää välittömästi ja tuo nopeasti ihanan tunteen iholle. Naamion jälkeen voi laittaa minkä tahansa voiteen tai seerumin. Skin rescue -tehotuote nimensä mukaisesti pelastaa stressaantuneen ja väsyneen ihon. Hoitotuotteen raaka-aineet uudistavat ihoa ja edesauttavat soluaineenvaihduntaa. Ihosta tulee elinvoimainen ja väsymyksen merkit häviävät nopeasti. Tuote imeytyy välittömästi ihoon ja jättäää ihanan pinnan. Tuote myös puskuroi kaupunkielämän haittoja, kuten stressiä ja saasteita vastaan. Tämä on yksi tämän sarjan suosikeistani. Ihana!

 

 

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

Voiteena kokeilin City-proof light -voidetta, joka imeytyy ihoon välittömästi jättäen ihanan samettisen pinnan. Kosteuttaa ja tuo happea iholle sekä suojaa ihoa ikääntymistä aiheuttavia vapaita happiradikaaleja vastaan. Lehtivihreä kirkastaa ihoa ja tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä. Huippu voide meikin alle, mutta voide sopii myös yövoiteeksi. Iho tuntuu kosteutetulta ja samettiselta. Huuhtelen ihoni joka aamu myös kylmällä vedellä. Se vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja herättää aamu-unisen ihoni uuteen päivään. Veden jälkeen on tärkeä jatkaa jollakin kasvovedellä, jotta iho on vastaanottavaisempi ihonhoitotuotteille. Viimeiseksi kerron tämän sarjan toisesta suosikistani, johon jäin heti koukkuun. Brume Biphase City-protect kasvosuihke, joka on huippu. Ihoni päivittäinen pelastus, jota suihkin iholleni pitkin päivää. Virkistää aamulla, kosteuttaa päätetyön kuivattamaa ihoani päivällä ja tuo happea ja elinvoimaa illalla. Myös lennolla aivan huippu. 100 ml:n pullon saa viedä käsimatkatavaroissa koneeseen, jossa se pelastaa kuivan koneilman rasittaman ihon. Välittömästi raikas ja kosteutettu iho. Tämä suihke oli myös viime viikon Kaapelitehtaalla järjestettyjen Glorian Fashion Show-työpäivieni pelastus. Myös tämä kasvosuihke sisältää lehtivihreää! Oletko sinä jo kokeillut tätä mahtavaa taikasuihketta?

 

 

Lehtivihreää kasvojen kaunistukseen

 

 

Mikä on sinun suosikkituotteesi ihon pikakaunistukseen? Oma kestosuosikkini on tämä.

Iloa ja kaunista oloa!
Karita

 

 

 

*Tuotteet saatu testiä varten Naturellementiltä.

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *