Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Lastenvaateostoksilla verkossa

lastenvaateostoksilla-verkossakaupallinen yhteistyö: Babyshop.com

Voitko kuvitella – en ole koskaan ostanut lapselleni vaatteita tai mitään muutakaan verkosta! No, nyt sekin neitsyys on mennyt… kävin nimittäin viimeviikolla lastenvaateostoksilla verkossa. Miten selviydyin, pidinkö siitä tai onnistuinko ostamaan oikeankokoisia vaatteita kuusivuotiaalle pojalleni? Mitä ostoskoriini päätyi? Entä koenko hyödyllisenä tai aiheellisena edes ostaa vaatteita verkosta?

lastenvaateostoksilla-verkossa

Päädyin ostoksille babyshop.com -verkkokauppaan, josta olin kuullut hyvää. Mietin, miten ihmeessä löytäisin lastentavara-, vaate – ja leluviidakosta sopivat ja oikeanlaiset vaatteet pojalleni? Kuusivuotias Luca kasvaa hurjaa vauhtia ja siksikin on joskus vaikea saada kokoja osumaan. Pikkumiehestäni on tulossa kovaa kyytiä iso poika. Äidin mielestä jopa liian nopeasti – Luca kun on ainoa lapseni. Niinhän sen kyllä kuuluukin mennä, lapset kasvavat, kehittyvät, oppivat ja oivaltavat – ovat vain ikäänkuin lainassa meillä vanhemmilla ja lähtevät sitten pesästään. No, onneksi siihen on vielä tovi – palataan siis takaisin tämänpäiväiseen aiheeseen…

lastenvaateostoksilla-verkossa

Selailin Babyshopin sivuja, etsin malleja ja kokoja. Olin neitsytmatkallani lastenvaateostoksilla verkossa juuri kauden vaihtuessa, joten kokovalikoima esimerkiksi kenkien puolella ei ollut mitä parhain. Löysin kuitenkin ihanat ja trendikkään mustavalkoiset Niken-lenkkarit, kengät, jollaiset itsekin haluaisin. Silmiini osuivat myös Dieselin kapealinjaiset farkut ja pari Tommy Hilfigerin collegepaitaa. Hullaannuin myös skorppionikuosiseen pitkähihaiseen t-paitaan – se oli pakko saada! Sama printti teki vahvan vaikutuksen myös Lucaan ja päätyi päälle esikouluun heti seuraavana päivänä. Koska asumme saaristossa, viehätyin myös ranskalaisen Carrément beau -merkin ankkuriaiheisesta t-paidasta.  Kaikkea muutakin ihanaa olisi löytynyt, mutta näin ensikertalaisena päätin hillitä itseni.

lastenvaateostoksilla-verkossa

Vaatteiden verkkoshoppailu oli positiivinen ja helppo kokemus. Löysin nopeasti mitä hain, lisäsin koriin ja maksoin. Muutama päivä meni ja paketti oli noudettavissa lähipostistani. Vaatteet olivat juuri niin kivannäköisiä kuin kuvissakin! Koot osuivat myös nappiin – jes! Tämän kokemuksen perusteella käyn varmasti lastenvaateostoksilla verkossa jatkossakin. Suosittelen tsekkaamaan tämän lastenvaatesivuston, jossa laatu ja hinta kohtaavat. Jälejellä oli vielä muutamia alelöytöjäkin. Sivuilta löytyy leluja, äityisjuutuja ja tietysti merkkivaatteita sekä kenkiä euroopasta ja muualta maailmalta. Olentin, että ostokset olisivat tulleet huomattavasti kalliimmiksi – ilokseni olin väärässä. Itsekin yrittäjänä, tuen mielelläni yrittäjiä jättimäisten massayritysten sijaan ja kannatan myös kivijalkakauppoja, jotka ovat ihania! Lastenvaateostoksilla käynti verkossa näytti minulle tällä kertaa kyllä hyvät puolensa. Etukäteen kuvittelin, ettei minulla ole aikaa selailla sivuja ja tuotteita – toisin kävi, kun tuotteet löytyivät helposti rajattujen hakukriteerien avulla. Olen melko toimelias ja päivät täyttyvät erilaisista toimista ja aikatauluista, siksi ostokset verkossa tuntuivat myös selkeältä ajansäästöltä!

lastenvaateostoksilla-verkossa

lastenvaateostoksilla-verkossa

Käytkö sinä lastenvaateostoksilla verkossa? Tai shoppaatko itsellesi vaatteita tai kenkiä verkossa? Entä onko eteesi osunut vain napakymppejä vai onko tullut tilattua myös täysiä fiaskoja? Olen kerran ostanut itselleni mokkahousut, jotka olivat livenä aivan karseat! Ne lähtivät pikimmiten takaisin lähettäjälle…
Onneksi tällä kertaa lapsen kohdalla, kaikki osui nappiin.

Iloa ja valoa alkavaan viikonloppuun!

Trendikkäin kevätterkuin,
Karita (+ Luca)

lastenvaateostoksilla-verkossa

lastenvaateostoksilla-verkossa

Kommentit (2)

 1. Katja

  Aika vähän tullut lapsille ostettua vaatteita verkosta, koska tytöt ovat jo vaativia vaatteidensa suhteen ja pojille saatu paljon vaatteita tutuilta. Itselle olen jokusen vaatteen tilannut, välillä onnistuen, toisinaan taas en.

  • karitatykka

   Moi Katja.

   Ymmärrän… Itselläni kuusi vuotias poika alkaa nyt jo huomauttaa jos vaate on liian lapsellinen. Niin nopeasti kasvavat ja muuttuvat ettei meinää perässä pysyä. : )

   Tuohan on parasta jos vaatteita saa tutuilta. Meilläkin Luca saa paljon vaatteita myös isosiskoni pojilta. Kaveri on sen verran vauhdikas, että housut ovat puhki jatkuvasti, joten serkkujen vaatteet ovat erittäin tervetulleita.

   Iloa!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *