Lastenhuoneen uusi ilme + HABITARE give away!

Kaupallinen yhteistyö: Lundia

Lastenhuoneen uusi ilme ja ensiesittelyssä Lundian uutuus lipasto.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Kotimme on ollut enemmän tai vähemmän rempan alla nyt yli vuoden. Vieläkin on siellä täällä juttuja ja vaatehuoneet sisustamatta, mutta totuuden nimissä turnauskestävyys ja muut asiat, kuten ELÄMÄ, tulivat eteen. Päätimme siis jatkaa aina kun aika on oikea, ilman stressiä – isommat jutut on jo tehty kaikki ja loppu on vain hienosäätöä.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkälastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Rempan mukana Lucan huone laitettiin myös uusiksi. Se on ollut vailla kunnon koululaiselle sopivaa työtilaa jo ensimmäisestä luokasta lähtien. Nyt huone on kunnossa ja Luca viihtyy erinomaisesti! Ainoat vanhat huonekalut, jotka huoneeseen jäivät ovat Lignet Rosetin sänky ja vaate- sekä lelukaapit. Huone on työhuoneeni kopio – peiliversio siitä. Ja koska oma työhuoneeni on sisustettu Lundian tuotteilla, joka olen kokenut todella toimiviksi, tulivat ne välittömästi mieleeni Lucan huonetta suunnitellessani. Ison parisängyn vuoksi, Lucan huone ei ole ihan helppo sisustaa, joten päätin jatkaa hyväksi toteamallani tavalla ja pyysin Lundian ammattilaiselta ehdotusta Lucan huoneen kalusteisiin.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Lastenhuoneen uusi ilme – vapaat kädet ammattilaisille

Annoin aika lailla vapaat kädet ja annoskateus iski välittömästi suunnitelman nähtyäni. Minäkin haluan tuon ihana senkin! Miksen ole tuota koskaan huomannut? Syy selvisi, kyseessä oli Fuugan uutuusväri, joka julkaistaan vasta Habitare –messuilla. Sen tumma väri oli kuin suunniteltu tummalle seinälle ja tammipuuta olevat jalat viimeistelevät kokonaisuuden. Suunnitelmaa muokattiin hiukan, jotta saatiin lisää säilytys tilaa pitkälle seinälle, johon valittiin Classic työpiste ja jatkoksi classic lipastoista ja hyllyistä pitempi toimiva kokonaisuus, jossa on laatikkoja, avohyllyjä sekä kaappeja.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Oman työhuoneeni kanssa homma toimi niin hienosti,etten edes miettinyt, vaan valitsin Lundialta kotiinkuljetuksen ja asennuspalvelun. En ole KOSKAAN tavannut näin siistiä, miellyttävää asentajaa kuin Tomi, joka Lundian puolesta meille lähetettiin! Saapui ajallaan, kokosi ja siivosi kaikki pahvit ja muovit mukanaan – edes oma roskalaatikkomme ei siis täyttynyt!

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Lastenhuoneen uusi ilme kotimaisin voimin

Lundian tarina on huikea. Suomalainen, vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin – suomalaiseen vapaasti kasvaneeseen massiivimäntyyn, avoimuuteen, ihmisiin ja kestävään muotoiluun. Lyhyet kuljetusmatkat metsästä tehtaalle ja tehtaalta kauppaan ovat ympäristölle hyväksi, kuten on myös se, että Lundia käyttää mm. toimitilojensa lämmityksessä puuhaketta, joka tulee tuotantolaitosta ympäröivistä metsistä. Hausjärven tuotantotiloissa myös lajitellaan kaikki mahdollinen. Kuulostaa niin hyvältä ja esimerkilliseltä – kerrassaan mahtavalta, eikö? Yritykseen, ihmisiin ja tarinaan tutustuminen saa minut valitsemaan Lundian jatkossakin. Se tekee brändistä ihmisläheisen ja saa arvostamaan tuotteita entistäkin enemmän. Lisää tarinasta ja yrityksestä voit halutessasi lukea täältä.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkälastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Yrittäjyys on siirtynyt itseenikin myös suvussa ja moni sukulaiseni toimii tai on toiminut yrittäjinä. Myös isoisäni, Veikko-pappa oli aikoinaan kyläkauppias ja tuo kyläkauppa jatkui äitini veljesten ja lopulta myös äitini vetämänä vielä muutama vajaat viisi vuotta sittenkin. Sitten tulivat isot jätit ja kyläkauppa jouduttiin laittamaan kiinni. Moni tuli sulkemisen jälkeen voivottelemaan ja surkuttelemaan kaupan sulkemista. Palvelu oli kuulemma aina ollut lämpöistä, henkilökohtaista ja kaupan tunnelma kodikas, ja että myös tuotteet olivat olleet laadukkaita – erityisesti palvelutiskillä, josta sai pakallisia antimia. Surkuttelu ja havahtuminen tulivat liian myöhään, eikä mitään ollut enää tehtävissä – kauppa oli kiinni ja pysyi. Olen kertonut tämän ennenkin, mutta halusin muistuttaa asiasta silti uudestaan. Tämä olkoon esimerkkinä sille, että kotimaisia kivijalka- ja nettikauppoja kannattaa tukea – äänestää jaloillaan yrittäjien sekä vahvemman ja vauraamman Suomen puolesta. Itsekin yrittäjänä, nautin yhteistöistä suomalaisten perheyritysten ja yrittäjien kanssa ja tuon heitä esiin aina kun mahdollista. Fanaattinen ei tarvitse tässäkään asiassa olla, mutta edes asian tiedostaminen ja tietoisten valintojen tekeminen jo vie eteenpäin.

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

Kertakäyttökulttuuri kuluttaa maailmaa – kotimainen huonekalu tehdään kestämään sukupolvelta toiselle. Siksikin on ihana suosia kotimaisia, Lundian kaltaista ihanaa perheyritystä. Mietimme jopa olisiko kalusteita mahdollista muokata vaatehuoneisiimme sopiviksi, jotta voisimme jatkaa Lundian kanssa myös kotimme viimeistelyssä. No, asia kerrallaan. Nyt Lucan huone toimii ja hän viihtyy siellä enemmän kuin hyvin. Tavarat ovat löytäneet paikkansa ja läksyt ja muut hommat hoituvat mainiosti työpisteellä. Senkki on nähtävillä Habitaremessuilla ja ilokseni saan jakaa kaksi lippua messuille!

lastenhuoneen uusi ilme Karita Tykkä

GIVE AWAY!
Haluaisitko liput Habitare -messuille ja
Lundian osastolle?

Lundian osasto löytyy 6c41. Messulippujen give awayhin osallistut jakamalla tämän postauksen fb:ssa, twitterissä tai Instagramissa ja kommentoimalla kommenttikenttään, mitä tykkäät Lucan huoneesta.
Myös IG:n @karitatykka puolella voi osallistua kommentoimalla jonkin tässä postauksessa olleen kuvan alle.

Onnea matkaan – voittajat selviävät 12.9 torstaina!!

Iloa ja ihanaa viikkoa!
Karita

kuvat: Karita

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

KOTITOIMISTON PÄIVITYS

kurkistus kotini tyohuoneeseen Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (21)
  1. Lucalla on tyylikäs ja ihana huone! 🙂 Ajaton ja samalla viihtyisä 🙂

  2. Kaunista, Lundia on kyllä klassikko:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *