Lasten merkkivaatteita ja alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö: Kids Brands Store Oy

Lasten merkkivaatteita, joita poikani valitsi

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

Olen täällä aieminkin kertonut että Luca Tykkä tykkää vaatteista. Niin pidän minäkin ja useimmiten myös mieltymyksemme vaatteiden valinnassa kohtaavat – ainakin toistaiseksi, katsotaan mitä teinivuodet sitten tuovat mukanaan… Sporttipoika rakastaa tennikseen liittyviä tuoteprändejä, mutta innostuu yhtä lailla kaikesta muusta ihanasta.

 

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

Tällä kertaa lasten merkkivaatteita valittiin helposti netistä. Kids Brand Storen yhteistyön tiimoilta annoin pojalleni budjetin, jonka sisällä tuli pysyä, avasin tietokoneen oikealta sivulta ja syötin koko ja muut rajaavat tiedot, jotta valinta hiukan helpottuu. Sen jälkeen hän itse sai selata ja valita mieleisiään tuotteita, joista karsittiin sopiva kokonaisuus kasaan. Hänen kommentti valinnan jälkeen oli ”vau, saanko minä nämä kaikki ”? Täytyy kyllä sanoa, että itsekin yllätyin positiivisesti sopivasta hinnoittelusta…

 

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

Lasten merkkivaatteita  helposti ja ilman ruuhkaa

 

En ole kovinkaan kova nettikauppojen harrastaja, tässä kaupassa asioimme nyt toista kertaa. Pakko kuitenkin todeta, että vaikka Luca tykkää vaatteista, ei hän tykkää sovitella niitä tai jonottaa vaatekaupoissa. Kids Brand Store on yksi Pohjoismaiden suurimpia nettikauppoja, joka myy merkkivaatteita, -kenkiä sekä -asusteita lapsille ja nuorille, jotka rakastavat muotia ja uniikkia tyyliä. Toimitusaika on nopea, yleensä 1-3 päivää. Kauppa tarjoilee lasten merkkivaatteita, joista osa löytyy yksinoikeudella ainoastaan heiltä. Omaan makuuni on kiva, ettei joka nurkan takaa astele vastaan samanlainen vaate, vaan voin antaa lapseni pukeutua yksilöllisesti.

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

 

Pukeutuminen on mielestäni lapsen mahdollisuus ilmaista itseään ja omaa tyyliään. Siksi annankin Lucan pukeutua enemmän tai vähemmän aina itse valitsemiinsa vaatteisiin. Hän myös saa kaupassa valita itselleen mieleiset vaatteet – kunhan pysytään sopivassa hintahaarukassa. Tämänkin kuvasarjan vaatteet on nuori herra valinnut itse – Lyle & Scott, Champion ja Hummel olivat ne oikeat tällä kertaa.

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

 

Lasten merkkivaatteita edullisemmin KARITA15 alekoodilla!

 

 

Merkkeinä löytyy muun muassa Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance, Parajumpers sekä Lyle & Scott. Meidän tennispoika valitse tietysti sporttisen Champpionin tuotteita. : ) Koodilla KARITA15 saat 15 % lisäalennuksen – koodi on voima 7.4 – 21.4.2019. LISÄKSI tätä koodia käyttämällä osallistut samalla arvontaa, jossa voittaja saa osto summansa takaisin! Yksi onnekas shoppailija selviää kuun lopussa.

 

 

lasten merkkivaatteita Karita Tykkä

 

 

Kurkkaa tuotteet sivuilta ja anna lapsesi valita mieleinen asukokonaisuus – saatat yllättyä positiivisesti. Ja jos et, niin palkintona on lapsen ilme kun tuotteet saapuvat… : )

Iloa ja trendikästä viikkoa!
Karita

 

 

 

 

kuvat: Karita /Rakkaudella, Karita

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Uunipäärynät

kardemumma-kaneli uunipäärynät Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (2)
 1. Käytätkö päivittäin aurinkosuojavoidetta kasvoille? Itse en ainakaan ole löytänyt hyvää spf voidetta meikin alle luonnonkosmetiikasta. Hoidatko ihosi myös aamuisin ennen urheilua ja sen jälkeen?

  1. karitatykka
   18.4.2019, 15:02

   Aurinkoa!

   Tästä postauksesta löytyy loistava aurinkotuote meikin alle. https://blogit.terve.fi/rakkaudellakarita/paras-aurinkosuoja/
   Lisäksi myös Madaran sävytettyä kasvoille tarkoitettua aurinkovoidetta olen käyttänyt, mutta sen päälle ei kovin paljoa meikkiä kannata laittaa.

   Lähden aamun liikkeeseen suoraan meditoinnin jälkeen, tekemättä mitään iholleni. Treenin tai uinnin jälkeen sitten pesen ja hoidan ihoni. : )

   Aurinkoa,
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *