Laihdu mielesi avulla

laihdu-mielesi-avulla

Kaupallinen yhteistyö: Balanssi-valmennus

 

Laihdu mielesi avulla

Tuntuvatko joulun- ja uudenvuodenjuhlat kehossasi? Onko olosi flunssa-aallon jälkeen voimaton? Alkaako karkkilakkosi joka maanantai? Haluaisitko olla vapaa ruokariippuvuuksista ja päästä irti tavoista, jotka eivät palvele sinua? Ymmärrän – minäkin halusin elää ilman syyllisyyttä ja riippuvuutta – vapaasti ja itseä kuunnellen. Jos vastauksesi yllä oleviin kysymyksiin oli kyllä – on 9.1.2017 alkava Balanssi-valmennus* juuri sinua varten. Pikadieetit, liian rankat himotreenit, painon kanssa jojoilu tai kurinalainen stressaava suorittaminen on syytä unohtaa ja ottaa tilalle lempeän tehokas ja monipuolinen lähestymistapa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Balanssi-valmennus on juuri sitä. Pureudumme kahdeksan viikon valmennuksessa ruokavalion, suoliston hyvinvoinnin ja monen muun asian lisäksi myös vahvasti mieleen ja sen hyvinvointiin sekä stressinhallintaan. Sillä vaikka kehosi olisi kuinka upea tahansa, mutta mieli onneton, ei unelmavartalosta ole mitään iloa.

 

Sitten kun… olen onnellinen

Moni ajattelee, että kun on saavuttanut unelmavartalonsa (keinolla millä hyvänsä), tulee onnelliseksi. ”Sitten kun olen laihduttanut 5 kiloa, olen onnellinen”. ”Sitten kun mahdun vanhoihin farkkuihini olen onnellinen”… Muutoksen jälkeen saattaa kuitenkin pettyä huomatessaan olevansa edelleen onneton. Vaikken itse ole koskaan ollut ylipainoinen, tiedän miltä tuntuu, kun oma keho ei miellytä ja jopa häpeää kehoansa. Olen 15-vuotiaana alkaneen malli- ja missiurani aikana kuullut usein olevani ”väärän” kokoinen tai muotoinen, liian lyhyt tai liian reitevä – jotakin muuta mitä olisi toivottu. On sattunut monta kertaa ja mieli on alkanut luoda omaa tarinaansa. Olen käynyt läpi sekä oivaltanut asioita ja vapautunut niistä. On ihanaa olla ”vain minä” – riittävä juuri sellaisena kuin olen. Olen ymmärtänyt, miten oleellista on ottaa mieli muutoksen tueksi. Ohjeistaa se toimimaan kanssasi – ei sinua vastaan. Valjastaa mieli laihduttamaan puolestasi ja paljastamaan auringon pilvien takaa.

 

 

laihdu-mielesi-avulla

 

 

Ryhmän voima

Balanssi-valmennus on laaja ja monipuolinen, mutta samaan aikaan selkeä ja helppo. Tukena toimii myös fb-ryhmä, jossa voi aina myös kysyä ja pyytää tukea meiltä tai toisilta ryhmäläisiltä. Toisten tuki ja niin sanottu vastuu toiselle, tuovat loistavia tuloksia! Saamme tutkitusti parempia tuloksia aikaan, jos jaamme tuloksiamme, siksikin valmennus jonkun ohjaamana on erittäin hyödyllistä. Toisilta saa tsemppiä ja kanssasisaruksilta voi myös oppia! Liian tiukat ruokavaliot, rajoitteet ja treenit saattavat toimia hetken, mutta eivät koskaan pitkän päälle – siksi on hyvä edetä askel kerrallaan sekä elää terveenä ja kevyenä myös jatkossa.

 

Ennen päätöstäsi – laihtuminen on vain ajatus

Mitä tarkemmin tiedät tavoitteesi ja mitä syvempi ja suurempi on syy, sitä todennäköisemmin onnistut. Ennen päätöstäsi elämänmuutos tai laihtuminen on vain ajatus – ajatukset ovat tärkeitä, muttet ole ajatuksesi! Ne ovat toiveita tai tosia, mutta ne eivät ole totuus ja niitä voi aina muuttaa. Voimme suunnitella, pohtia ja ajatella, mutta ilman toimintaa, se ei johda mihinkään. 
Tekosyyt ja ”sitten kun” -asenne ei vie eteenpäin… Olet ottanut ensimmäisen askeleen kohti tavoitettasi lukemalla tämän blogikirjoituksen, olisiko nyt aika ottaa seuraava askel ja lähteä matkalle kohti tavoitettasi? Kohti kevyempää oloa, stressittömämpää arkea sekä energistä ja hyvää oloa. Kahdeksan viikon mittaisen valmennusmatkan hinta on vain 49 €!

 

laihdu-mielesi-avulla

 

Tunteet

Tunteet ohjaavat tekemisiämme. Ne voidaan jakaa kahteen perustunteeseen – rakkaus ja pelko. Mukavat tunteet pohjautuvat rakkauteen ja epämukavat pelkoon. Tunteissa on viisi perustunnetta, joihin syömme. Tunteet kirjaimellisesti tuntuvat ja ne ovat tukenasi ja apunasi, eivät sinua vastaan. Ajatukset ja tunteet myös vaikuttavat valintoihimme. Usein välttelemme tunteiden kohtaamista ja tuntemista turruttamalla ne ruoalla tai juomalla. Oppimalla käsittelemään tunteita ja kuuntelemaan niiden viestejä, häviävät myös tunnesyöminen ja syyllisyys – ruoka- ja herkkuhetkien ilo sekä vapaus tulevat tilalle. Syömisen syyt voivat olla syvällä. Olemme saattaneet kokea jonkin traumaattisen kokemuksen, meille on sanottu jotakin lapsena, nuorena tai aikuisena tai tunteitamme on loukattu jotenkin. Tapahtumat ja elämä ovat muokanneet meitä ja niiden pohjalta olemme kaikki rakentaneet oman tarinamme. Olet, mitä ajattelet ja luot oman todellisuutesi. Sanat, joita puhut itsellesi ja miten päätät suhtautua tapahtumiin, määrittävät todellisuutesi ja elämäsi. Onneksi oman tarinansa voi aina muuttaa. Oman tarinani olen muuttanut moneen kertaan – onneksi!

 

Haluan auttaa sinua – valmennan sinua videoiden, äänitteiden ja kirjoitusten muodossa.
Tule mukaan Balanssi-valmennukseen ja ota ystäväsikin mukaan. Yhdessä saamme aikaan ihania muutoksia!

 

Iloa ja hyvää oloa!

Karita

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *