Kysy, minä vastaan

Kysy, minä vastaan!

Kysy mina vastaan Karita Tykkä

 

 

Tänä aamuna kysyin Instagram storyssa seuraajiltani kysymyksen ”mitä sinulle kuuluu”. Tuo kysymys, niin kuin kaikki muukin ”höpötys” videoillani tulee intuitiivisesti ja usein ymmärrän vasta jälkeenpäin niiden merkityksen. Tänään se oivalsin välittömästi sen tarkoituksen – se oli oivalluttaa miten tärkeää olisi kysyä joltakin aidosti toista kuunnellen, mitä hänelle todella kuuluu. Tehdä se niin, että antaa toiselle tilaa ja aikaa vastata – ilman, että samaan hengenvetoon hyökkää kertomaan omasta elämästään tai mielipiteistään. Yksi perustarpeistamme on tulla kuulluksi, mutta liian harvoin saamme rauhan kertoa mitä mielen päällä makailee – tulla nähdyksi ja kuulluksi iloinemme ja suruinemme.

 

Voisitko sinä tänään antautua kuuntelemaan ja kysyä joltakin ”mitä sinulle kuuluu”? Uskon, että moni kaipaisi kysymystäsi ja tilaa jonkin hyvän tai hiukan ikävämmän asian jakamiseen. Voisimme kysymyksen jälkeen pyrkiä kuuntelemaan myötätuntoisesti ja myös tuntemaan myötäiloa toisen ihanista kuulumisista. Kuka kaipaisi kysymystäsi juuri nyt?

 

 

 

Kysymyksien kysymisestä päästään sujuvasti toiseen asiaan. Onko jotakin, jota olet aina halunnut minulta kysyä tai minusta tietää? Nyt on mahdollisuus kysyä! Olemme kuvaamassa Emman kanssa videoita ensi viikon keskiviikkona, joten aikaa kysymysten lähettämiseen on tämä viikonloppu – ja vielä 28.1 maanantaina ehtii vielä lähettää kysymyksensä.

 

 

Kysy, minä vastaan

 

Kirjoita halutessasi kysymyksesi tähän alas kommentteihin – ihana päästä vastaamaan ja jakamaan teille asioista, jotka teitä kiinnostavat ja joille on tilausta.

 

Iloa – ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua ihanat!
Karita

 

 

 

kuva: Emma Ronkainen

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

 

Pehmeä detox

pehmeä detox Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (18)
 1. Pirjo Mäkinen
  25.1.2019, 14:06

  Moikka
  Olet virtaa päivää lisäävä nainen ja on kiva seurata sinun instaliveä❤️. Ihanat joogavideot,sinulla on mieletön kunto.
  Täydellistä viikonloppua sinulle.
  Yst. Pirjo

 2. Kuinka koostaa tasapainoinen ja terveellinen vegaaninen ruokavalio? Esimerkki päivä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *