Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Kuivashampoo – arjen pelastus

Kuivashampoo_arjen_pelastu

Näin joulun alla kuin muutenkin kiire nostaa aina välillä päätään. Mennä touhotan siellä sun täällä. Vaikka ihanat kylpy- ja suihkuhetket ihanien tuotteiden kanssa läträtessä ovat minulle enemmän kuin mieluisia, ei aina niitä ehdi tekemään. Etenkin hiusten pesu, kuivaus ja laittaminen vaativat hiukan aikaa. En myöskään halua pestä hiuksiani jatkuvasti. Silloin sankarina toimii kuivashampoo – arjen pelastus.

Sisältää linkkejä *

Kuivashampoo_arjen_pelastu01

Kuivashampoo_arjen_pelastu02

Minulla on liukas ja lasimainen hius joka vaati pesun jälkeen jonkinlaista laittamista. Kuivashampoita olen kokeillut monesti, mutta hiukan heikolla menestyksellä. Hiukset ovat jääneet harmaiksi ja useasti olen joutunut pesemään hiukset kuivapesun jäljiltä uudelleen. Nyt on löytynyt luomulaatuinen Tabitha James Kraanin kuivashampoo* joka lunastaa lupauksensa. Se ei ole ehkä niin tehokas kuin kilpasisarensa, mutta on myrkytön, 100% luonnollinen,  ei tee hiuksia harmaiksi ja toimii hyvin.Se toimii hyvin myös tuomaan runsautta ja volyymia hiuksiin.

Kuivashampoo_arjen_pelastu04

Tämä arjen pelastus on pakattu vieläpä kauniiseen pakkaukseen, jonka mielellään pitää esillä kylpyhuoneen pöydällä ja jota on kiva pitää mukana käsilaukussa. Löydät tuotteen myös Naturellen kivijalkamyymälästä*. Tabithan kuivapuhdistus toimii mainiosti hiuksien raikastajana ja poistaa myös liiallista öljyisyyttä. Tuotetta löytyy niin vaaleille kuin tummillekin hiuksille. Olen luonnollisesti käyttänyt tummille hiuksille tarkoitettua tuotetta ja se toimii mainiosti. Tuote rauhoittaa myös kutisevaa päänahkaa.

Kuivashampoo_arjen_pelastu03

Tuotetta löytyy isossa pullossa, mutta mielestäni sen käyttäminen on huomattavasti helpompaa ja miellekkäämpää juuri tuota pientä kultaista suihkepulloa käyttäen. Suihkuttamalla kuivashampoo on helpompi kohdentaa halutulle alueelle. Tuote kannattaa hieroa hyvin hiuspohjaan ja lopuksi harjata. Lempiharjani löytyy Evolta*. Se on luonnonharja, joka ei vahingoita hiuksia. Silottaa ja hoitaa, eikä katko hiuksia. Se on pakattu kauniiseen laatikkoon, joten se sopii hyvin myös lahjaksi.

Kuivashampoo_arjen_pelastu05

Mikä on sinun arjen pelastuksesi kun huono tukkapäivä koittaa? Pipo, kuivashampoo, jokin tietty kampaus…? Kerro ihmeessä niin laitetaan hyvät vinkit kiertämään. : )

Kaunista päivää toivotellen,
Karita

Kuivashampoo_arjen_pelastu09

Kommentit (4)

 1. Elina

  Hyvä tietää tämä kun seuraavaksi ostaa kuivashampoota 🙂

  Osaatko sanoa, onko olemassa jotain luomu / luonnonkosmetiikan lämpösuojaa? Mitä voi siis käyttää suojaamaan hiuksia föönauksen ja suoristusraudan kuumuudelta?

  • karitatykka

   Moikka.

   En osaa näin lonkalta sanoa. Itse käytän fööniä tai rautaa todella harvoin – olen laiska laittamaan hiuksia.
   Täytyy pitää silmät tarkkana, josko eteeni sattuisi tulemaan toimivia tuotteita.

   <3 K

 2. vera

  Hei, käytätkö siis itse föönipäivinä jotakin lämpösuojaa? Ja onko sinulla suosituksia hyvästä shampoosta/hoitoaineesta? Pesetkö hiuksiasi kuin usein? Olet niin kaunis ja hyvinvoiva, että mielellään ottaa sinulta kaikki vinkit talteen 🙂 Joskus olisi ihana saada sinulta videopostauksia ja tietoa normaalista arjestasi ja rutiineistasi 🙂 Ihanaa tulee vuotta 2017 <3

  • karitatykka

   Hei Vera.

   Kiitos viestistäsi ja että seuraat!
   Föönaan todella harhoin ja muutenkin olen laiska laittamaan hiuksiani. Muotoilutuotteina käytän eniten Evon-tuotteita.
   Pesen hiuksia töiden mukaan, joskus useammin toisinaan harvemmin. Jos mahdollista niin kerran tai kaksi, mutta joskus kuvauksien tai muiden töiden vuoksi pesen useammin.
   Kiitos vinkeistä – loistavia! Videopostauksetkin olisivat kivoja… Täytyy tutustua jossain välissä siihen mitä se teknisesti vaatii. Minun elämääni näkee hyvin Snapchatissä karita-tykka ja myös Instastories-videoissa. : )

   Iloa ja valoa uuteen vuoteen 2017!!
   <3 Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *