Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Kuinka hoidin onnettomuuden vammat ilman lääkkeitä

Kuinka hoidin onnettomuuden vammat ilman lääkkeitä
Antibiootteja – ei kiitos

Jokin aika sitten kirjoitin kaatumisestani blogikirjoituksessani otsikolla: ”kaikella on tarkoituksensa”. Nyt tuosta pysähtymisestä ovat muistona enää pienet jäljet olkapäässä, kämmenessä ja polvessa. Pahimman iskun sai olkapääni, josta kuoriutui pois iso pala nahkaa. Haava-alue oli suuri ja vaati myös lääkärin huomion. Lääkäri määräsi minulle vahvat särkylääkkeet ja antibiootit. Olen saanut suolistoni melko hyvään balanssiin, joten en ollut valmis ottamaan antibiootteja kuin äärimmäisessä hätätilanteessa. Tämä ei ollut sellainen. Siispä päätin jättää antibiootit väliin ja hoitaa itseni luonnolisten kuntoon. Haluan nyt kertoa myös sinulle kuinka hoidin onnettomuuden vammat ilman lääkkeitä. Ei siksi, että sinä jättäisit antibiootit ottamatta, vaan siksi, että haluan nostaa esiin myös muita vaihtoehtoja. Antibiooteillakin on varmasti paikkansa, muttei juuri tässä omassa tapauksessani. Soitin arvostamilleni henkilöille, jotka ovat erikoistuneet luontaiseen terveydenhoitamiseen, keskustellakseni vaihtoehdoista. Halusin vahvistaa omaa päätöstäni olla ottamatta antibiootteja ja saada varmistusta keinoilleni hoitaa tulehduksia ja ruhjeita. Tilalle tulivat luontaiset hoidot ja homeopaattiset lääkkeet.

Hoito ulkoisesti

Hoidin ihoani ulkoisesti, siankärsämöhauteella, pirunkourageeliä, kolloidihopeavedellä, Manuka-hunajalla ja aloeveralla. Huuhtelin haava-alueita vedellä päivittäin ja pidin olkapääni peitettynä apteekin hopeasidoksella, kunnes iho alkoi parantua. Pahin haava alkoi parantua silminnähtävästi muutamassa päivässä eikä osoittanut minkäänlaisia tulehduksen merkkejä. Myös sairaanhoitajatuttavani ihmetteli haavan nopeaa parantumista. Ihoni muodostaa herkästi arpikudosta, joten sille en voinut juuri mitään, mutta muulle toipumiselle kyllä. Samaan ajankohtaan sattuivat myös kuvaukset Haikon kartanossa, jossa kävin huippu kylmä -hoidossa. Uskon senkin auttaneen paranemisprosessia. Homeopaattisia yhdistelmätippoja nautin päivittäin, sekä luonnon omia tulehdusta hillitseviä luontaistuotteita kuten Cat’s claw, Pau de arco, probiootteja ja luonnon omaa antibioottivalmistetta, Fytobiot-kapseleita. Niiden lisäksi käytin reilusti myös kurkumaa, valkosipulia ja inkivääriä poistamaan kipuja sekä hillitsemään tulehduksia. Moni terveydellinen tai kosmeettinen ongelma saattaa johtua kehon tulehdustilasta, joten näistä tuotteista saattaa olla hyötyä myös muissa ongelmatapauksissa. Näiden lisäksi tuin kudosten parantumista käyttämällä OptiMSM, E-vitamiinia, Skin Collageenia, Camu Camua ja nauttimalla riittävästi Ion92-proteiinia, jotta kudosvauriot saavat rakennuspalikoita.

Ei kipulääkkeille, kyllä hoidolle ja levolle

Särkylääkkeitä otin aluksi parina päivänä, mutta pian huomasin, etteivät ne sovi minulle lainkaan. Olosta tuli turta, enkä tuntenut tunteitani normaalisti. Mikään ei oikein tuntunut miltään. Jotenkin masensi enkä tuntenut oloa omaksi. Siispä kahden päivän jälkeen luovuin myös niistä. En yleensä käytä lääkkeitä ja siksi kehoni reagoi vahvasti pieneenkin lääkemäärään. Tehokuurini alun jälkeen himmailin hiljalleen rohtoja paranemisen edetessä. Lepäilin, kävin Ma-uri-hoidossa Patrycjalla ja annoin kehon parantua. Olo oli koko ajan hyvä ja toipuminen yllättävän nopeaa. Kivutkin hävisivät melko pian.

Tämä oli oma parantumistarinani. Itse tapaturman syytä työstän edelleen. Pysähtymisiä, rauhoittumista, rentoilua ja oman sisimpäni tutkiskelua teen enemmän kuin koskaan. Matka jatkuu…

Iloa, hyvää oloa ja rakkautta,
Karita

Kommentit (9)

 1. Marita

  Hei, itse olen löytänyt suolistovaivaani hyvän luonnon antibiootin greipinsiemenöljyn. Satojen antibioottejen jälkeen pääsin niustä eroon. Arpeen on hyvä voide apteekista kelo-cote tällä selviää ilman keloideja.

  1. karitatykka

   Hei Marita.

   Totta, greipinsiemenöljy on myös erinomainen! Kiva kuulla, että olet päässyt antibiooteista eroon.
   Kiitos voidevinkistä. ainakin tällä hetkellä näyttäisi ettei keloideja ole lähtenyt muodostumaan.

   Iloa ja hyvää oloa viikkoon!
   Karita

   1. K

    Hei ! Kärsin itse suunympärysihottumasta ja uskon, että syy piilee suolistossa eli tuo greipinsiemenöljy kiinnostaisi. Saako sitä ihan luontaistuotekaupoista, käytetäänkö sisäisesti ? :))

    1. karitatykka

     Moi K.

     Kiitos viestistäsi. Kyllä, löytyy luontaistuotekaupasta. Esimerkiksi kotimaisella Biomedillä on sellainen.
     Hoidan itse suolistoa monin tavoin. Yksi ehdottomista suosikkituotteistani on Evolutionin Glutamiini. Yksi harvoista glutamiinivalmisteista joka EI tule Kiinasta. Huippu laadukasta.
     Sillä itse hoidan kun suolisto alkaa kenkkuilemaan. Alla linkki niin voit kurkata mistä onn kyse.

     http://evolution.fi/evolution-glutamine-maustamaton-400-g.html

     Iloa ja hyvää oloa,
     Karita

     1. K

      Voi kiitos vinkeistä , menee glutamiini ehdottomasti testiin ! 🙂

      1. karitatykka

       Ole hyvä. Tykkäät varmasti. : )
       Aurinkoa!

       Karita

   2. Onni Usko

    Huuhaa Karita. Olisi voinut käydä toisinkin… Ja näitä ihmiset uskovat.

    1. karitatykka

     Hei Johanna.

     Huuhaata jonkun mielestä, muttei minun. Uskon vahvasti luonnonlääkkeisiin, yrtteihin ja vanhoihin kansanparannuskeinoihin. Lääkkeitä, lääkejäämiä ja myrkkyjä saamme riittävästi varmasti muutenkin…
     Tämä oli vain oma kokemukseni, jolla ei ole tarkoitus loukata ketään – päinvastoin.
     Jokaisella meillä on onneksi oikeus elää ja valita oman sydämensä ja uskomustensa mukaan.

     Mukavaa kesää!
     Karita

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *