KOLLAGEENI IHON JA KEHON AVUKSI + alekoodi!

Kollageeni ihon ja kehon avuksi.

kollageeni ihon ja kehon avuksi Karita Tykkä

Ihanan ihon ja kehon ihmevalmiste vai onko? Entä mikä on tehokkain tapa nauttia kollageenia ja miten se todellisuudessa toimii? Olet varmasti huomannut, että kollageenia löytyy tänä päivänä sieltä sun täältä ja se on kaupallistettu tehokkaasti lisäämällä siihen myös muita aineita tai käyttämällä sitä erilaisten tuotteiden ainesosana. Mutta onko kollageenituotteista oikeasti iholle mitään hyötyä, miten kollageeni todellisuudessa toimii. Entä mikä on tehokkain tapa nauttia kollageenia? Näistä pari sanaa tänään. Lopusta löytyy myös ALE-koodi!

kollageeni ihon ja kehon avuksi Karita Tykkä
Kollageeni ihon ja kehon avuksi.
Kollageenivalmisteita on hyvin eri tasoisia ja niiden laatu sekä alkuperä vaikuttavat merkittävästi myös toimivuuteen. Naudasta ja possusta peräisin olevat kollageenipeptidit toimivat tutkitusti tehokkaimmin ja siksi Skin Collagen on nautaperäistä. Etsimme parhaan mahdollisen raaka-aineen, joka todella toimii. Valmiste on erityisen lyhytketjuista, juuri tietystä kohtaa pilkottua kollageenipeptidijauhetta, mikä tekee siitä poikkeuksellisen tuotteen. Kaikkein tärkeimpänä on ymmärtää, että jos kollageenivalmisteeseen lisätään mitään, eivät sen imeytyvyys ja teho ole optimaalista verrattuna siihen, jos sen nauttii tyhjään vatsaan veden kera – ilman mitään muuta. Tehoon vaikuttaa myös kollageenin molekyylikoko, sillä mikäli kyseessä on yleisesti käytettävä pitkäketjuinen kollageenipeptidijauhe, on sen teho ihon hyvinvoinnissa huomattavasti heikompi ja se toimii enemmänkin vain hyvänä yleisenä proteinilisänä.

kollageeni ihon ja kehon avuksi Karita TykkäKollageeni ihon ja kehon avuksi –
tehokkain tapa nauttia kollageenia
Keho tuottaa kollageenia luontaisesti, mutta sen tuotanto puolittuu noin 30 ikävuoteen mennessä. Sen jälkeen kollageenivarastot alkavat kulua, mikä näkyy mun muassa ihossa pieninä juonteita, kuivuutena, veltostumisena ja elottomuutena. Nivelet, luusto ja lihakset hyötyvät eri kollageenivalmisteista ja aktivoivat kehon eri osia – siksi täsmätuote tarpeen mukaan on tehokkain tapa saada toivomiaan tuloksia. Skin, Bone ja Joint Collagenin voit nautttia samaan aikaan, mutta Body Collagen on pidempiketjuisempi ja tulee siksi ottaa eri aikaan, mieluiten treenin ympärillä.

Olen aina rakastanut aurinkoa ja nauttinut siitä ehkä liiankin kanssa ja ihoni on saanut kärsiä. En saa sitä otettua takaisin ja nautin auringosta edelleenkin, siksi koko kehoni iho kiittää päivittäisestä kollageenilisästä. Erittäin lyhytketjuinen iholle tarkoitettu kollageenivalmiste imeytyy tyhjään vatsaan nautittuna nopeasti ja kulkeutuu koskemattomana suoraan ohutsuolen kautta verenkiertoon, päätyen lopulta verinahkaan eli dermikseen, jossa se stimuloi fibroblasteja tuottamaan kollageenia. Laadukas kollageenipeptidijauhe ei siis ”itsessään täytä tai kosteuta ihoa”, vaan stimuloi kehon omat solut töihin.

kollageeni ihon ja kehon avuksi Karita TykkäKollageeni ihon ja kehon avuksi – oma kokemukseni

Olen käyttänyt Skin Collagenia nyt viitisen vuotta. Alkuun sekoittelin siihen tietämättömyyttäni kaikenlaisia lisiä tai lisäsin sen smothieen tai kahviin.  Huomasin jonkinlaisen vaikutuksen kyllä, mutta vasta opiskeltuani vaikutusmenetelmästä, aloin nauttia sen tyhjään vatsaan, ja vaikutus oli huomattavasti suurempi. Ihoni on napakampi, kosteutetumpi, kimmoisampi, vahvempi ja voi kaiken kaikkiaan paremmin. Sen ovat huomanneet myös esimerkiksi kosmetologini, joka tarjoaa asiakkailleen itsekin tätä valmistetta. Mikä tärkeintä, Skin Collageniin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Usein kollageenituotteissa on mukana turhia aromeja, täyte- ja lisäaineita sekä makeutusaineita, jotka voivat heikentää tuotteen toimivuutta.

kollageeni, ihon ja kehon ystävä Karita Tykkä

Kollageeni ihon ja kehon avuksi ja tehokkain tapa nauttia se  Kolme helppoa vaihetta

1. Sekoita kollageenijauhe veteen.
2. Nauti se aamulla tyhjään vatsaan.
3. Odota reilu 15 min, ennen kuin nautit mitään muuta.

15 minuutin kulutua voit syödä tai juoda mitä haluat. C-vitamiinin nauttiminen on suotavaa, sillä se lisää kollageenisynteesiä.

Yksi juttu vielä…
Paljon puhutaan tyypin yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi -kollageeneistä, mutta itse asiassa sellaisia kollageenipeptidijauheita ei ole lisäravinteina tarjolla, vaan ne ovat poikkeuksetta useiden eri tyyppien sekoituksia! Yleisesti on ravintolisinä tarjolla erilaisia peptidiketjun osia, jotka saattavat stimuloida kyseisten kollageenien tuotantoa. Parhaat kollageenijauheet ovat täsmähydrolisoituja kollageenipeptidivalmisteita, jotka ovat erittäin lyhytketjuisia ja nopeasti imeytyviä, sekä toimivat tehokkaammin kuin yleisesti tarjolla olevat pitkäketjuiset peruskollageenijauheet. Toinen juttu; monissa maustetuissa kollageenivalmisteissa saattaa mukana muutakin kuin kollageenia ja makuaineita, eikä niitä löydy silti tuotesisällöstä… Aika ikävää eikö totta?

Tällä kirjoituksella en moiti tai vähättele mitään tuotteita, vaan nostan ainoastaan esille seikkoja, joita itse kollageenin käyttäjänä haluan tietää. Laadukkaita kollageenivalmisteita suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat saavuttaa tai säilyttää kauniin, terveen ja kimmoisan ihon. Parikymppisenä sitä ei suinkaan vielä tarvita – itse huomasin selkeän muutoksen ja tarpeen ihossani kolmen kympin rajapyykin ohitettuani… Suosittelen kollageenia nautittavaksi päivittäin. Kyllä, päivittäin – säännöllisyys on tässäkin asiassa tärkeää.

ALENNUSKOODI!

TÄSSÄ SE TULEE, PALJON TOIVOTTU ALENNUSKODI.
KOODILLA PUSSI20 SAATTE  20 % ALENNUKSEN KAIKISTA PUSSITUOTTEISTA.
SAAT ALENNUKSEN KÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAA KOODIA MAKSUVAIHEESSA OSOITTEESSA SKINCOLLAGEN.FI.

KOODI ON VOIMASSA 30.8.2020 ILTAAN SAAKKA!

P.S. Skin Collagen sivuilta löytyy paljon tietoa, jos haluat sukeltaa tuotteisiin ja niiden toimintaan syvemmin.

Iloa ja ihanaa oloa,
Karita

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Infrapunasauna

ihmeellinen infrapunasauna Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (2)
 1. Kesän lapsi
  20.8.2020, 06:28

  Kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Toivepostaus tulevaisuuteen olisikin millä kaikilla konsteilla hoidat ihoasi. Eli avaisit millä tavoin sinä hoidat ihoasi, että saat sen pidettyä niin hyvänä. Siis kaikista tärkeimmät asiat sinun ihonhoidossa. Mikä huonontaa ihon elastisuutta ja mikä taas hellii ihoa ym.

  1. karitatykka
   27.8.2020, 17:18

   Kiitos toiveesta.
   Laitetaan korvan taakse ja toteutetaan jossain kohtaa ehdottomasti. : )

   Iloa ja kaunista oloa,
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *