Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Keveäksi mielelläsi

Keveäksi mielelläsi

Kaupallinen yhteistyö – Balanssi-valmennus

 Keveäksi mielelläsi

Loppu kesä ja alkava syksy tuovat mukanaan taas uutuusdieetit, treenit ja erilaiset laihdutusvalmisteet. Jätetään jokin ruoka-aine pois tai vannotaan jonkin ihmeaineen nimeen – tai sitten treenataan hulluna verenmaku suussa. Useinmiten emme kuitenkaan saavuta niillä pysyvää muutosta, sillä jätämme huomiotta tärkeimmät työkalut, mielen ja tunteet, emmekä pureudu ongelman syyhyn. Myös tavoite saattaa olla aika hataralla pohjalla: halutaan mahtua vanhoihin farkkuihin tai mietitään ainoastaan tiettyä painolukemaa. Tuoko tietty vaakalukema kuitenkaan onnea? Ei tietenkään.

Ihmisen suurimmat voimavarat, mieli ja tunteet ohjaavat elämäämme ja kaikkea tekemistämme.

Keveäksi mielelläsi, onko se mahdollista? Tiedostamalla ja hyväksymällä tunteesi voit ymmärtää itseäsi paremmin, etkä tarvitse ruokaa turruttamaan tunteita ja mieltä. Ruoka ja juoma ovat helppoja keinoja turruttaa tunteet ja sivuuttaa pelko tai jokin muu negatiivinen tunne. Ruoka on aina läsnä ja vie tunteet hetkessä pois, eikä koskaan hylkää sinua. Toistuvana ratkaisuna se kuitenkin vie sinua ainoastaan syvemmälle ongelman ytimeen, sillä et huomioi itse syytä, tunnetta, joka kaipaa huomiotasi. Tunteilla on viesti ja merkitys, jota kannattaa pysähtyä kuuntelemaan. Ne ovat tärkeitä, sillä juuri niiden ansiosta olet päätynyt siihen missä olet. Muutos käynnistyy ja olo kevenee kun olet avoin itsellesi ja tunteillesi. Kun tiedostat ja ymmärrät sen, on muutoskin mahdollinen. Yleensä jo tunteiden rehellinen kohtaaminen, hyväksyminen ja tunteminen, vapauttavat tunteen juuri tuosta kerroksesta. Prosessi on kuitenkin usein vähän pidempi, sillä tunnekerroksia on monia – ne ovat muodostuneet sinne vuosien varrella, koko elämän ajan.

Jotta muutos on pysyvä, tarvitaan pysyviä muutoksia ajatteluun, toimintaan ja tapoihin.

Alitajuntaiset uskomukset ohjaavat meitä kaiken aikaa. Jos haluat lisätä hyvinvointia sekä tasapainoa elämääsi ja saavuttaa ihannepainosi, on hyödyllistä tulla tietoiseksi niistä uskomuksistasi, jotka pienentävät ja rajoittavat onnistumistasi. Uskomuksia sekä ajatuksia on mahdollista muuttaa ja saada mieli tuottamaan huonojen valintojen sijaan hyvinvointia edistäviä valintoja. Voit päästää irti riippuvuuksien voimakkaasta otteesta, lempeästi, vaivattomasti, itseäsi rakasten ja itseesi uskoen. On hyvä kysyä itseltään: viekö tämä valinta minua kohti tavoitettani? Mitä kaipaan juuri nyt?

Balanssi-valmennus

Intohimonani on auttaa ja inspiroida ihmisiä voimaan paremmin. Olemme Sami Sundvikin kanssa rakentaneet kevään ja kesän aikana painonhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennuksen, nimeltään Balanssi. Sami kertoo 20 vuoden kokemuksellaan kaiken olennaisen terveyttä ja painonhallintaa tukevasta ruokavaliosta. Hän jakaa tietotaitoansa myös suoliston hyvinvoinnista, immuniteetista ja vatsan hyvinvointia tukevasta ruokavaliosta. Ruokavalio perustuu yksinkertaiseen, aitoon ruokaan.
Minä puolestani keskityn täysin mielen saloihin, itsensä rakastamiseen ja  stressistä vapautumiseen. Kahdeksan viikon verkkovalmennus koostuu videoista, valmennuksellisista harjoitteista ja kirjallisista sekä äänimateriaaleista. Olen myös tehnyt jokaiselle viikolle oman rentoutus- tai meditaatioharjoituksen, jotka siivittävät sinut ohjatusti rentoutuneeseen tilaan. Mielesi saa ansaitun ja usein niin kaivatun tauon kaikesta ympärilläsi olevasta hälinästä ja kiireestä. Harjoitteiden avulla ajatukset saavat uutta tilaa, kehosi keventyy, stressi helpottaa, yhteys sisimpääsi vahvistuu ja unenlaatu paranee.

Käy tutustumassa Balanssi-valmennukseen tästä.

Muista myös, että tunnet tunteita, mutta et ole tunne. Voit siis tulla tietoiseksi tunteesta ja huomioida sen, mutta sille ei tarvitse antaa valtaa. Sinä olet 100% vastuussa elämästäsi, eivät toiset, olosuhteet tai mikään muukaan. Sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua!

Jokainen matka alkaa askeleesta. Mikä veisi sinua juuri nyt lähemmäksi tavoitettasi? Mikä on ensimmäinen askeleesi jonka haluat ottaa?

Iloa ja rakkautta,
Karita

keveäksi mielelläsi

Kommentit (1)

  1. Pähkinätön limettipiiras – Kauneus & Terveys -blogit

    […] se saa meidät himoitsemaan kielletyä hedelmää entistä enemmän. Tällä viikolla alkanut Balanssi-valmennus tarjoaa mahdollisuuden pysvään muutokseen, sillä muutos tapahtuu sisältäpäin ja myös […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *