Kevään ihanin oloasu

Kevään ihanin oloasu on asu, jossa on ihana olla, ja joka kestää myös katseet

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

Suomen tunnetuin yöasu valmistaja toteuttaa myös oloasujen ja vapaa-ajan vaatteiden ihanuuksia.  Perinteikäs Nanso tunnetaan edelleen ensisijaisesti perinteisistä yöasuista, mutta brändi on upeasti uudistanut viime vuosina yö- ja oloasuja ja tuoneet myös uusia materiaaleja mallistoon. Mallistosta löytyy vaatteita, jotka ovat niin mukavia, että niissä haluaa olla aina! Varsinkin pellavat ovat täydellisiä kotona oleiluun, mutta myös kauniiseen kesäpäivään kun pihalla puuhaillessa tai vaikka rannalla. Itse käytän malliston vaatteita missä tahansa – kevään ihanin oloasu kestää kyllä katseet ja asusteilla voi muokata tyylin suunnan

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

 

Kevään ihanin oloasu taipuu moneksi

 

Minulla on monta eri tyyliä – sporttinen, rento farkkutyyli, juhlava, asiallinen ja kaikkea siltä väliltä tilanteen mukaan. Toimenkuvani on vaihtuvasti erilainen ja vaatetus muuttuu sen mukaisesti. Tyylejäni yhdistää aina kuitenkin mukavuus ja laadukkuus. Laadukkuudella en tarkoita kallista hintaa, vaan sitä, miltä tuote tuntuu iholla sekä mistä ja missä se on valmistettu. On myös mahtavaa, jos tuotteen takaa löytyy tarina ja jokin kantava ajatus tai pyrkimys hyvään.

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

Rakastan pellavatuotteita – kylpytakkeja, paitapuseroita, hameita, housuja, keitiöliinoja jne… Ne hengittävät ihanasti, hurmaavat kosketuksellaan ja ovat pinnaltaan kauniin eläväisiä. Mielestäni pellava ja korkealaatuinen trikoo vain paranevat käytössä – ennen puhki kulumistaan. Korkealaatuiset tuotteet tulee nimittäin aina käytettyä niin sanotusti loppuun, joka sekin tekee niistä ekologisia. En tiedä onko ikä vai pelkästään järjen ääni, joka ohjaa valintoihin, jotka eivä tue kertakäyttökulttuuria, haluan hankkia tuoteita, jotka kestävät. : )

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

 

Kevään ihanin oloasu – jo vuodesta 1921

 

Nanso Group on vuonna 1921 perustettu suomalainen bränditalo ja perheyritys neljännessä polvessa. Meille kaikille tuttu Nanso tunnetaan uniikeista kuoseista, laadusta ja ajattomasta suomalaisesta suunnitteluosaamisesta. Nanson kanssa työskentely on ilo – pitkät perinteet ja suomalainen perheyrittäjyys sekä upeat mallit sekä materiaalit tekevät brändistä minulle merkityksellisen. Samaan konserniin kuuluu myös Vogue, jonka kanssa minulla on pitkä historia. Mielestäni Nansolla huomioidaan ihanasti perinteisten kuosien uskolliset ystävät, mutta myös meitä yksinkertaisemman tyylin suosioita hemmotellaan upeilla uusilla luonnoksilla. Itse kuulun juuri näihin yksinkertaisen ja graaffisen tyylin kannattajiin…

 

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

 

Kevään ihanin oloasu loi nahkansa uudelleen

 

2016 puhalsivat uudet tuulet. Yllätyin enemmän kuin positiivisesti pari vuotta sitten tapahtuneesta muutoksesta, jolloin mallistot saivat uuden suunnittelijan, Noora Niinikosken myötä uuden suunnan. Mallistot uudistettiin raikkaalla tavalla aiempaa harmonisemmaksi ja perinteisen trikoon rinnalle on tuotu neuleita, kangastuotteita ja ulkotakkeja – ihanaa! Omat kestosuosikkini ovat tasku t-paita ja pellavat.

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

Kevään ihanin oloasu – 25 % alennus!!

Koska nämä tuotteet tuovat iloa monille, saan ilokseni kertoa, että KAIKKI lounge ja nightwear tuotteet ovat -25% alennuksessa 22.4.2019 SAAKKA!

Kurkkaa tuotteet täältä!

 

 

 

 

Onko sinulla jokin muisto tai kokemus Nansosta? Monilla varmasti on – olisi ilo jos haluat jakaa sen kommentteihin.

Toivottavasti löydät mallistosta omat suosikkisi ja pääset hyödyntämään -25 % alennuksen. Tänä keväänä ainakin itse puen useasti jalkaani Nanson pellavahousut, joihin ihastuin HETI ja pellavapaidan, jonka malli on täydellinen ja laatu ihana!

 

Huom! Instagramin puolella on myös menosssa giveaway, jossa jaan 3 x 50 € Nanson lahjakorttia! Kurkkaa siis @karitatykka ja osallistu!

 

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
vaatteet: Nanso

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Kukkakaalia parmesaanilla

 

paahdettua kukkakaalia parmesaanilla Karita Tykkkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (7)
 1. Pirkko Heikkilä
  19.4.2019, 17:50

  Valitettavasti Nanso on rankattu alimpaan E-kategoriaan avoimmuuteen keskityvässä kansainvälisessä vastuullisuusarvioinnossa ( Eetti, suomalaiset vaatemerkit).

  1. karitatykka
   19.4.2019, 19:03

   Kiitos, tässä Nanson vastaus asiaan.

   Kiitos viestistä Tytti! On täysin ymmärrettävää, että tällaiset uutiset pistävät miettimään. Toivottavasti saan vähän avattaua tilannetta – ja pysyt Nanso-fanina myös jatkossa

   Vastuullisuus on yksi toimintaamme ohjaavista arvoistamme ja olemme läpi pitkän historiamme aina toimineet vastuullisesti. Suhtaudumme lähtökohtaisesti hyvin myönteisesti erilaisiin vastuullisuustutkimuksiin ja tuemme sekä avoimuutta että vastuullisuusasioiden kehittämistä nyt ja jatkossa.

   Kyseinen selvitys perustuu siihen, mitä yritykset verkkosivuillaan kertovat. Se, että jotain asiaa ei lue verkkosivuilla, ei automaattisesti tarkoita, että valmistusketjussa olisi jotain vialla. Lisäksi selvitys ei esimerkiksi ota lainkaan huomioon tuotteiden laatua ja käyttöikää. Me olemme panostaneet laatuun ja aikaa kestävään suunnitteluun. Vaatteen koko elinkaaren aikaisiin CO2-päästöihin vaikuttaa huomattavasti enemmän tuotteen pitkäikäisyys ja sen elinkaaren aikainen hoito (pesu, kuivaus ja silitys), kuin käytetty materiaali. Tästä lisää https://www.carbontrust.com/media/38358/ctc793-international-carbon-flows-clothing.pdf

   Tiedämme, että meillä on vielä paljon kehitettävää vastuullisuusviestinnässä mutta askeleita oikeaan suuntaan otetaan jatkuvasti. Ensi vuonna lupaamme siis pärjätä paremmin arvioinnissa

   Suomalaisille yrityksille vastuullisuus on monesti täysi itsestäänselvyys, minkä takia siitä viestiminen saattaa unohtua. Olemme kuitenkin suhteellisen pieni yritys ja kolmen ihmisen voimin pyöritämme koko markkinointia ja viestintää. Olemme uudistamassa vielä tänä vuonna nettisivuamme ja alun perin oli tarkoitus lisätä vasta uudelle alustalle kattava vastuullisuusosio. Kun saimme tiedon tästä tutkimuksesta, teimme korjauksia ja lisäyksiä vanhalle sivulle – mutta valitettavasti lyhyellä aikavälillä tiedot ovat hieman puutteellisia.

   Ehdottomasti parhaimman kokonaiskuvan Nanson vastuullisuustyöstä ja -lupauksista saat osoitteesta https://nansoshop.com/vastuullisuus
   Kehitämme vastuullisuustyötämme jatkuvasti, lisäämme mm. entistä vastuullisempia materiaaleja mallistoihimme vielä tänä vuonna.

   Kannattaa myös käydä lukemassa Suomen Tekstiili ja Muoti Ry:n ajatuksia tutkimuksesta: https://www.stjm.fi/uutiset/eettisen-kaupan-puolesta-ry-selvitti-suomalaisbrandien-vastuullisuutta-mita-arviointi-kertoo/

   Terkuin,
   Noora
   Nanso

 2. Olen käyttänyt Nanson vaatteita. Laadultaan hyviä ja kestäviä. Ihania pellavavaatteita blogissa Varsinkin pellavapaitaan ja housuihin ihastuin.

  1. karitatykka
   23.4.2019, 09:46

   Nämä ovat niin ihania!

   Itse rakasruin ihan samoihin. Myös shortseissa on loistva mitoitus ja laatu.

   Iloa,
   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *