Kaunista ja ylellistä – ekologista muotia

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

Ekologista muotia – Suomesta!

ekologista muotia Karita Tykkä

Oli aika, jolloin piti valita ekologisuuden ja luksuksen väliltä – joko tai, molempia oli hankalaa vaatteista löytää. Iloksemme olemme saaneet upeita yrittäjiä ja tuotteita, joissa yhdistyvät nuo molemmat. Tyylikkyys, mukavuus, ekologisuus ja laatu kulkevat kauniisti käsi kädessä. North Outdoor on monille tuttu laadukkaista merinovillatuotteistaan, jotka sopivat rentoon vapaa-aikaan, urheiluun ja ulkoiluun. Nyt merkki on laajentanut Finland LUX-malliston, jonka tuotteita kelpaa käyttää niin business-maailmassa kuin muutoinkin. LUX on uudenlaista North Outdooria, jollaista ei ole ennen nähty. Mallisto, jossa kohtaavat tyylikkyys, selkeä ajattomuus ja huikea laatu.

ekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkä

Jos nyt mielikuviisi nousee ajatus paksusta villavaatteesta, ei tämä mallisto ole sitä, vaan tuote on kevyt, tyylikäs, sileäpintainen ja ihana iholla – mukavuus ja hyvän olo näkyvät näissä tuotteissa. Mallisto on selkeä, monipuolinen ja monikäyttöinen. Itse innostuin eniten hameista, mekoista, neuleista ja leveälahkeisista housuista. Värimaailma on klassisen ihana – hiekkaa, valkoista, mustaa, harmaata ja väripilkkuna pirteää keltaista. Etenkin klassiset valkoinen, musta ja hiekka vetivät minua eniten puoleensa – niitä on myös ihana sekoittaa keskenään.

ekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkä

Ekologista muotia – millaisen jäljen vaatevalinta jättää

Jokainen merinovillasta valmistettu vaate vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa. Valitsemalla ekologisen vaihtoehdon voimme vaikuttaa siihen millaisen jäljen jätämme maailmaan. Merinovilla on hengittävä, kevyt ja lämmin ja antibakteerisuuden ansiosta hajut eivät tartu vaatteisiin ja usein vai tuuletus riittää. Mallisto valmistetaan merinovillasta, jonka kuitu on ohut ja joustava verrattuna perinteiseen pohjoisen lampaan villaan. Poikkeuksellisen rakenteen vuoksi merinovillasta voidaan valmistaa hyvin ohuita ja pehmeitä neuloksia, joka on nyt hyödynnetty erityisesti tässä uudessa LUX-mallistossa.

ekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkä

Olen itse käyttänyt North Outdoorin tuotteita jo pidempään ja myös perheemme miehillä on N/O tuotteita. Tämä täysin uusi ja ylellinen sekä tyylikäs mallisto oli iloinen yllätys ja tervetullut lisä toimivien perustuotteiden rinnalle. Ylellinen LUX mallisto on sinulle, joka rakastat hyviä materiaaleja, klassisia leikkauksia, monikäyttöisyyttä ja laadukkaita vaatteita. Mallistosta löytyy erilaisia paitoja, housuja, hameita, mekkoja ja neuletakkeja joita yhdistelemällä saa luotua monta erilaista kokonaisuutta ja tyyliä – myös asusteilla saa muutettua tyylin helposti moneksi. Rakastan malliston monimalistista ilmettä ja juuri ajattomuus, mukavuus ja monipuolisuus tekevät Lux-mallistosta pitkäikäisen ja sitä kautta myös ekologisen.

ekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkä

Ekologista muotia – suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

Tuotteet on valmistettu laadukkaasta 100% kampamerinolangasta, joka tuntuu ylellisen pehmeältä ja sileältä ihoa vasten. Oikein hoidettuna kampamerinolagasta tehdyt vaatteet kestävät kauniina pitkään. Yksi huikea fakta mallistosta on, että vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Lisäksi hyvä tieto on myös se, että kaikki North Outdoorin käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa. Ilmat viilenevät, joten merinovillatuotteet tulevat tarpeeseen niin lapsille kuin aikuisillekin – nämä pehmeät paketit ovat myös erittäin hyvä ja käytännöllinen joululahja…

ekologista muotia Karita Tykkäekologista muotia Karita Tykkä

Ekologista muotia – ALEKOODI ja ARVONTA

– toimii kaikkiin North Outdoor -tuotteisiin

Koodilla karita15 saat northoutdoor.com -verkkokaupasta 15.11-29.11.2020 15 % alennuksen. Alennus koskee kaikkia N/O -tuotteita, mutta suosittelen kurkkaamaan etenkin nämä uudet LUX-tuotteet.

ARVONTA

Arvomme yhden vapaavalintaisen North Outdoor -tuotteen! Arvontaan pääset osallistumaan täältä.

Osallistuminen on mahdollista 20.11.2020 klo 11.59 asti ja voittajalla ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Onnea matkaan!

Mikä on sinun suosikkisi? Kurkkaa N/O -verkkosivuilta kaikki ihanat vaihtoehdot.

Iloa ja ihanaa syksyä,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Mini ja minä

mini ja minä Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (1)
  1. Aivan ihania vaatteita, en ole ollut tietoinen tällaisesta brändistä! <3 Mikä koko sinulla on tuosta valkoisesta lyhythihaisesta pooloneuleesta? Pohdin tuon setin tilaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *