Kaunis rusketus luonnollisesti ja turvallisesti

Kaunis rusketus luonnollisesti – mikä avuksi?

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Aurinko on ihana! Ikävä totuus on kuitenkin se, että liiallinen auringon palvonta nopeuttaa ihon vanhenemista, altistaa ihosairauksille ja edistää ryppyjen syntymistä. Tämäkään tieto ei saa minua kesällä pois auringosta – joka soluni kun riemuitsee auringon säteistä. Onneksi ihoa voi auttaa eri tavoin – yksi niistä on tukea sitä sisäisesti. Beetakaroteeni ja kupari edesauttavat osaltaan ihon pigmentoitumista ja toimivat antioksidantteina suojaten ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta. Sunny Beach -kapseleissa on näitä molempia ja paljon muuta, jotka kaikki edesauttavat upean rusketuksen syntymisen nopeammin ja pitkäkestoisemmin, mutta ehkä tärkeimpänä, myös suojaa ihoa auringon UV-säteilyn vanhentavalta vaikutukselta.

 

 

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Bertil´s Sunny Beach on ainutlaatuinen aurinkotabletti, joka eroaa perinteisistä aurinkotableteista, jotka sisältävät pääosin vain beetakaroteenia. Sunny Beach on tehokkampi monipuolisuutensa vuoksi. Sesisältää Melaline® -keratiinia 650 mg, beetakaroteenia 6 mg, kuparia 1 mg. Melaline® on osittain hydrolysoitua keratiinia, jokaon valmistettu mustien lampaiden villasta, ja jokasisältää melaniinia. Melaline® -keratiini edesauttaa melanosyyttien ja keratinosyyttien toimintaa. Melanosyytit ovat ihon soluja, jotka tuottavat melaniinia eli ihon pigmenttiä ja keratinosyytit tuottavat keratiinia, jota tarvitaan ihon tukirakenteissa vahvistaen ihoa.

 

 

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Kaunis rusketus – tehokkain tapa saavuttaa se

Paras hyöty Bertil´s Sunny Beach saadaan kun käyttö 2–4 viikkoa ennen auringolle altistumista. Vaikka tuote auttaa suojaamaan auringon vanhentavalta vaikutukselta, ei se luonnollisesti poista aurinkovoiteen tarvetta. Mutta muistathan aurinkoivoiteiden erot – suosittelen AINOASTAAN luonnonkosmetiikan aurinkosuojia. Niistä olen kirjoittanut täällä aiemminkin ja syvennyt lisää tulaevaisuudessankin jossakin toisessa postauksessa. Itse otin tuotetta ennen hiihtoloman etelänmatkaani ja sen aikana. Ilokseni sain huomata, miten iho ei ärtynyt auringosta, ruskettui kauniisti, eikä myöskään mennyt korpuksi kuten useimmiten reissulta kotiinpaltessani. En tiedä oliko kokonaan Sunny Beachin vaikutusta, mutta varmasti se oli osana kokemustani.

Erityisen valmistusmenetelmän ansiosta uutteen ravintoaineet ovat säilyttäneet niille ominaisen luonnollisen aktiivisuuden. Siksi elimistömme pystyy hyödyntämään niitä tehokkaasti ihon tarpeisiin. Kauniin rusketuksen saavuttamisen lisäksi Sunny Beachin ravintoaineet ovat tärkeitä myös uusien ihosolujen muodostumiselle, mikä puolestaan auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia ja hidastaa ennenaikaista vanhenemista.

 

 

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Kaunis rusketus Sunny Beachin avulla – tutkittu teho

 

Bertil’s Sunny Beach -tabletit sisältävät ensimmäisenä tuotteena Suomessa Melaline® -uutetta. Melaline® -uutetta on hyödynnetty kansainvälisillä terveystuotemarkkinoilla ja sitä on tutkittu myös asiakastyytyväisyystutkimuksissa. Tutkimusten mukaan 93 % tuotteen käyttäjistä olivat tyytyväisiä, 81 % koki ihon ruskettuneen aiempaa paremmin ja 81 % koki ihon kiinteämmäksi, kosteammaksi ja värin heleämmäksi. Kliinisissä tutkimuksissa on lisäksi mitattu ihon ruskettumisen nopeutta, syvyyttä ja kestoa verrattuna lumevalmisteeseen ja tulokset niissäkin ovat olleet positiivisia. Minä itsekin ihmiskokeena huomasin jo tuolla viikon  reissulla että ihoni nautti kyllä tuotteen vaikutuksesta ja aoin aloittaa tuotteen nauttisen uudelleen piakkoin – kesä lähestyy ja myös kevätaurinko voi olla melko kova talvikauden jälkeen!

 

 

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Kaunis rusketus – entä jos ei paista?

 

Mitäs jos kesällä aurinko ei paista ja väijyy pilven takana? Pilviselläkin säällä iho altistuu auringonsäteille nimittäin jopa 80% auringonsäteistä voi lävistää pilvet tai sumun. Ihoa kannattaa siis tukea olosuhteista riippumatta. Vaatteet ovat hyvä suoja, mutta kesällä niiden vähentyessä haluan kiinnittää erityisesti huomiota ja pitää huolta ihon sisäisestä ja ulkoisesta hoidosta. Nautin suunnattomasti auringon kosketuksesta ihollani – kirjaimellisesti tunnen sen silittelevän ihoani, mutta yli nelikymppisenä olen toki huomannut sen tekemät vahingotkin. Niitä ei voi takaisin ottaa, mutta ihoaan voi alkaa rakastamaan ja hellimään heti – koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!

 

 

kaunis rusketus luonnollisesti Karita tykkä

 

 

Oletko auringonpalvoja ja miten valmistaudut kesään ja aurinkoon? Kuuluvatko kevään ja kesän ihonhoitorutiiniisi myös sisäisesti nautittavat ihon hyvinvoinin tuet? Lämmöllä suosittelen harkitsemaan voiteiden rinnalla ihon tukemista myös sisäisesti – ihosi kiittää kauniilla päivetyksellä ja terveellä hehkulla.

 

 

Iloa, valoa ja kaunista oloa,

Karita

 

 

 

 

P.S. Melaline-keratiinista voit lukea täältä https://www.bertils.fi/tuotteet/sunny-beach/ 
ja lähimmän myyntipisteen voit tarkistaa täältä.

 

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
vaatteet: Dots… / Second Female

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Ruokavalioni – mitä syön ja miksi?

ruokavalioni mitä syön ja miksi Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (6)
 1. Heidi Mäkinen
  18.4.2019, 10:38

  Kuulostaapa ihanalta!! ❤️ Mitenkähän tämän käyttö raskaana ollessa? Osaatko sanoa?

  1. karitatykka
   18.4.2019, 14:58

   Tähän en osaa vastata, perinteisesti ravintolisiä ei suositella raskauden tai imetyksen aikanaq ja tämä varmasti lasketaan ravintolisiin.

   Kaikista varmimman infon saat kun kysyt suoraan täältä:

   https://www.bertils.fi/

   Ihanaa pääsiäisen aikaa!
   Karita

 2. Moikka! Voisitko laittaa linkin siihen postaukseen missä aikaisemmin käsittelit aurinkosuojia? En löytänyt sellaista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *