Kiinnitetty postaus

Kaunis kesäiho – yksinkertaiset valinnat

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA Naturally Good

Kaunis kesäiho – yksinkertaiset valinnat ja ihonhoidon mutkattomuus sopivat kesän.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Kesä, aurinko ja elämä ilman aikatauluja – ihanaa! Eilen viimeksi huomasin kyläkaupalle illallistarpeiden hakumatkallani, miten ihanaa kesässä ovatkaan juuri nuo yksinkertaiset asiat. Se, että aamulla hilpaisee rantaan aamutakissa ja viipyy sen aikaa kun huvittaa, nauttii aamukahvin hitaasti ja viipyillen, kävelee kyläkauppaan ostoksille ja valmistaa ruokaa siitä, mitä kauppiaalla on juuri tänään tarjota. Nauttii yksinkertaisista asioista, jotka kiireessä jäävät helposti huomaamatta. Kerrankin kiire loistaa poissaolollaan ja läsnäolo valtaa tilan.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Kesällä on aikaa myös rakastaa ihoaan, käyttää kosmetiikkaa, joka hellii ihoa ja kehoa. Itselleni tärkeintä on, että tuotteet sopivat ihoni senhetkisiin vaatimuksiin – orjallisesti en noudata mitään ihonhoitorituaalia tai käytä tietyn tyylistä kosmetiikkaa. En seuraa siis trendejä, vaan sitä, mitä ihoni tarvitsee. Toki kokeilen kaikenlaista kiehtovaa – gua sha, kansawand, led-valoterapia, kuivakuppaus, akupunktio ja monet muut, ovat kaikki tuttuja ja käytän niitä silloin kun ne minua kutsuvat.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Kaunis kesäiho – yksinkertaiset valinnat

Iho on suurin elimemme ja viestii tarpeistaan erilaisin oirein. Melko usein tästä syntyy pikku paniikki ja oireilusta halutaan pikaisesti eroon. Yritämme usein ohittaa oireilun miettimättä, mikä ongelman voisi aiheuttaa. Iho tekee puolestamme niin paljon, että sitä olisi mielestäni syytä kuunnella ja sille antaa taukoja – arvostaa ihoa enemmän, huomioda ja antaa itselleen ihania hemmotteluhetkiä. Usein vain läiskimme voiteita iholle ajattelematta, kuinka tärkeä ja ihana ihomme on. Liian usein näemme vain kasvojemme ”virheet ” – rypyt ja väsyneen ihon, vaikka se pyrkii kaiken aikaa parhaansa mukaan selviytymään ja suojelemaan meitä.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Olen kirjoitellut täälläkin pariin otteeseen tuotteiden kemikaalikuormasta, joka meressä päivittäin käyvänä minua huolestuttaa. Erityisesti mikromuovin määrä vesistöissä hirvittää. Syksyllä kymmenen vuotta täyttävän pojan äitinä mielessäni myös pyörii, millaisen maailman jätämme lapsillemme. NIVEA NATURALLY GOOD -tuotesarja pakataan kierrätettäviin pakkauksiin ja valmistetaan raaka-aineista, jotka ovat 99-prosenttisesti peräisin luonnosta. Luomuviljeltyjen aktiiviaineiden lisäksi tuotteissa on pyritty mahdollisimman lyhyeen ainesosaluetteloon.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Tuotteisiin ei laiteta mitään turhaa, ainoastaan kaikki oleellinen, jotta tuote on laadukas, ihoystävällinen, turvallinen ja miellyttävä käyttää, kuten kaikki NIVEA-tuotteet 130 vuotensa aikana on tehnyt. Huikea matka ja kiva yksityiskohta on että nimi NIVEA tulee latinankielisestä sanasta ”nix, nivis”, joka tarkoittaa lunta. Ilmankos nimi vetoaa luonnonystävään… Tällä nykyisellä yksinkertaisemmalla lähestymisellä NIVEA NATURAL GOODS -tuotteet pyrkivät olemaan läpinäkyvämpiä ja avoimempia. Kun ainesosaluettelo on lyhyt ja selkeä, on kuluttajankin sitä helpompi tutkia ja ymmärtää.

kaunis kesaiho Karita Tykkä

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Kaunis kesäiho – yksinkertaiset valinnat

NIVEA NATURAL GOODS -sarja on selkeä ja helposti lähestyttävä. Sen käyttäminen ei vaadi monia eri vaiheita tai muuta kikkailua. Sarjan kautta on helppo tutustua luonnollisempaan kosmetiikkaan. Hauska idea on, että jokaisessa tuotteessa on eri luomupohjainen nimikkoraaka-aine, eri luonnon oma voima, johon tuotteen teho perustuu. Pidän erityisesti yövoiteesta, jossa tämä raaka-aine on ravitseva arganöljy.

kaunis kesäiho Karita Tykkä

Tuotesarjaan kuuluu 5 tuotetta, ja jokaisessa on lisäksi pääaktiiviaineena luomuviljelty ainesosa. Aloe vera –päivävoide, yövoide, hajusteeton kamomillapäivävoide sekä puhdistustuotteet. Tuotteiden hinnat ovat n 7-10€. Luomuviljellyt aktiiviaineet, käytön helppous, edullisuus ja laaja saatavuus, tekevät tuotteista erinomaisia kaikille niille, jotka haluavat kurkistaa ja kokeilla tuotteiden hyvää tekevästä vaikutuksesta iholle ja koko keholle. Kaikki NIVEA NATURALLY GOOD – tuotteet ovat hinnaltaan 7-10 €, mikä mahdollistaa että luonnollisen tuotteen käyttäminen ei ole hinnasta kiinni. Sarjaa myyvät päivittäistavaraliikkeet, kuten Prisma, K-Citymarket, Tokmannit, Sokos ja Stockmann.

Oletko jo testannut sarjaa? Jos, niin mitä pidit ja miltä kaunis kesäiho ja oma ihonhoito-ohjelmasi kesällä näyttää?

Iloa ja kaunista kesää,
Karita

Lisää tuotteista ja raaka-aineista voit lukea täältä. 

VINKKI: K-Citymarketeista löydät NIVEA NATURALLY GOOD-tuotteet -30 % alennuksella 22.7.-9.8 saakka!

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

VEGE PAD THAI -salaatti

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | YouTube ja FB

KIITOS,
Karita

Kommentit (1)
  1. Lukija vaan
    22.7.2020, 10:21

    Tällä hetkellä juuri tuo yövoide testissä, kun kaupassa tämä uutuus silmiin osui aivan mahtava tuote, niin täyteläinen tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *