KASVONAAMIOIDEN SUPER UUTUUS

Kaupallinen yhteistyö: Foreo

Kasvonaamioiden uusin juttu on saapunut!

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

Kasvonaamio – koti-span luksusta, arjen hemmottelua ja tehokasta kotihoitoa. Rakastan erilaisia naamiota, suosikkini ovat tähän saakka olleet erilaiset sheet -naamiot, mutta nyt mukaan tuli uusi tulokas, joka vetää magneetin lailla puoleensa. Alkuun olin (jälleen) uutuutta kohtaan hieman skeptinen, mutta lupasin kuitenkin testata…

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

FOREOon olin tutustunut jo aiemmin. Kyseessä on ruotsalainen, 2013 perustettu yhtiö, jonka tuotteisiin olen ensi kertaa törmännyt jo kolme vuotta sitten. Olen myös käyttänyt ihon puhdistukseen säännöllisen epäsäännöllisesti heidän Foreo Luna -puhdistuslaitettaan. Yritys on vuosien varrella tehnyt vakuuttavaa matkaa eteenpäin ja onnistunut saavuttamaan vajaan 7 vuoden aikana yli 160 kauneuspalkintoa! Uutuutenaan hiljattain julkaistu FOREO Natural Collection, jonka fokuksena ovat erilaiset luonnon voima-aineita sisältävät naamiot yhdistettynä UFO -laitteen tuomaan lämpöön, T-Sonic pulsaatioon ja valohoitoon – mukavasti ja helposti kotona.

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

Tätä uutuuslaitetta ja Manuka hunaja naamiota lähdin testaamaan. Jo ensimmäinen kokeilukerta oli lupaava – Foreo UFO ja natural collection -naamiot tuntuivat loistavalta yhdistelmältä! Tein ensimmäisen kokeilun keikkamatkalla illalla hotellissa. Aamulla iho oli ihana! Raikas, kosteutettu ja napakka – yhdistelmä tuntui todella toimivan. Nautin myös laitteen lämmöstä ja uskon, että naamion vaikuttavat aineet imeytyivät sen ansiosta tehokkaasti. T- Sonic pulsaatio, eli tietynlainen värähtely aktivoi selkeästi myös nestekiertoa ja kadotti kasvoiltani pöhöä.

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

Kasvonaamioiden tuotteina käytetään tiettyjä erityisiä raaka-aineita, halutun päämäärän tavoittamiseksi. Yksi niistä on manuka hunaja, joka on itselleni hyvin tuttu jo vuosien takaa – käytän sitä aina kun tuntuu, että joku pöpö meinaa iskeä päälle – itse asiassa se toimii koko perheen pika-apuna. Käytän sitä myös erilaisissa juomissa, tuomaan kaikkea hyvää keholleni ja iholleni. Sitä ei kuitenkaan kannata kuumentaa liiaksi, jotta se pysyy aktiivisena – pastöroimatonta kun on… Tässä resepti ihoa kaunistavaan luomaan, jota voit nauttia vaikka Manuka FOREO -hoitoa tehdessäsi tai milloin vain – ihosi ja kehosi kiittää!

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

Kaunistava manuka-kurkumalatte

(yhdelle)

1,5 dl kookos- tai kauramaitoa (täysrasvainen)
1/2 dl vettä (jos käytät kauramaitoa, jätä vesi pois ja lisää kauramaidon määrää)
1–1,5 tl jauhettua kuivattua kurkumaa
manuka hunajaa maun mukaan
1/2 tl raastettua luomusitruunan kuorta
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
aavistus mustapippuria ja pieni ripaus suolaa

Lämmitä maito pienessä kattilassa matalalla lämmöllä.
Lisää kurkuma, hunaja tai kookossiirappi, suola, raastettu inkivääri ja sitruunankuori.
Lämmitä muutama minuutti, kunnes maito on lämmintä, muttei kiehu.

Sekoita, tarkista maku ja lisää tarvittaessa manukan tai kookosmaidon määrää.
Sekoita juoma sauvasekoittimella tai blenderissä kuohkean kermaiseksi ja nauti!

PUHDASTA JA TEHOKASTA

Ainoastaan Uudessa-Seelannissa esiintyvä manuka on päätynyt myös naamioon! Se kuuluu tea tree -ryhmään, jonka lajeilla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Kasvonaamio laitteen kanssa imeytettynä naamion vaikuttavat aineet lisäsivät kimmoisuutta, pehmensi ihoani ja teki siitä kauniin kuulaan. Talvella herkästi kuiva iho sai lisää kosteutta. Nautin myös laitteen lämmöstä, vaikka aiemmin olen aina tykännyt enemmän ihoa viilentävistä elementeistä – 43 -vuotias ihoni todella nautti niin laitteen lämmöstä kuin sen valohoidostakin. Kaikki sarjan naamiot ovat 100% kasvipohjaisia, biohajoavia ja täynnä ravintoaineita – ilman sulfaatteja, parabeenejä, formaldehydiä tai sitävapauttavia aineita, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, retinyylipalmitaattia, oksibentsonia, kivihiilitervaa, hydrokinonia, triklosaania tai triklokarbania.  Kasvonaamioiden tuokumaailma on erityisen mieto – niistä löytyy vähemmän kuin 1% synteettisiä tuoksuja.

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

Toinen keskeinen aineosa Manukan lisäksi on allantoiini, joka rauhoittaa ihoa. Se on myrkytön, ei-allergeeninen ja hajuton – allantoiini on monipuolinen aineosa ja sopii jopa herkimmille ihotyypeille. Se rauhoittaa ja kosteuttavan ihoa ja sitä löytyy luonnollisesti kamomilla- ja comfrey-kasveista. Tuntui, että UFO:n kanssa se yhdessä loi ihanan ja silkkisen pinnan iholleni. Loput naamion tehoaineet levitin vielä hoidon jälkeen kasvojen ja dekolteen alueelle yksi vaikuttamaan.

kasvonaamioiden super uutuus Karita tykkä

KASVONAAMIOIDEN SUPER UUTUUS – älykästä ihoitoa

UFO aktivoi naamion raaka-aineet tehokkaiksi. Se käyttää lämmitystä huokosien avaamiseksi, T-Sonic-pulsaatioita imeyttämään aktiivisia aineosia syvemmälle ihoon ja kryoterapiaa ihon kiinteyttämiseksi ja aktiivisten aineiden sulkemiseksi. UFO sisältää myös LED-valoterapian – punainen valo ikääntymisen estämiseksi, vihreä LED ihon kirkastamiseksi ja sininen LED aknen hoitoon. Yhdistetään FOREO For You -sovellukseen, jonka avulla voi aloittaa ja synkronoida maskihoitot. En ole ylimääräisten appien ylin ystävä, mutta tässä appissa oli pointtia. Sen avulla pystyi säätelemään oliko kyseessä aamun vai illan hoito, mitä valoa haluaisi käyttää, pulsaatiovoimakkuuden, haluaako lämpöä vai viilennystä tai jättää sen pois. Aika kiva lisä tuotteeseen, joka toimii myös ilman sovellusta.

FOREO UFO ja Natural Collection -naamiot löydät Stockmann – valikoiman näet täältä.

Tämä laite kulkee nykyään keikoilla mukanani. Kätevä ja pieni, mutta tehokas. Seuraavaksi otan varmasti kokeiluun myös muut naamiot!

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

KOKONAISVALTAINEN MUUTOS!

relax -valmennus Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *