Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

JOULUN PARAS KIRJALAHJA + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat AB

joulun paras kirjalahja

Joulun paras kirjalahja – alekoodi postauksessa! Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Joulun paras kirjalahja on tässä! Mutta miksi antaa yksi kirja lahjaksi, kun voi antaa tuhansia? Niin, sitä minäkin. Kun lahjan saaja saa vielä vapauden valita, ei lahjan valinta voi mennä pieleen ja jos silmät ovat jo uupuneet näyttöpäätteiden tuijottelusta, eikä enää jaksaisi lukea, ratkaiseen tämä lahja senkin ongelman… Jutun lopusta löytyy ilmaiskoodi, jolla pääset testaamaan palvelua kuukauden ajan ja lahjakortti-infot joululahjoja varten.

joulun paras kirjalahja

joulun paras kirjalahja
Tutustuin ensimmäisen kerran bookbeattiin reilu vuosi sitten ja viime kesäkuussa kirjoittelin siitä täällä blogissakin ensimmäisen kerran. Voit lukea jutun tästä. Pikku taukoja on saattanut matkan varrella olla, mutta kätevästi olen aina uusinut tilaukseni tarpen tullen ja kuuntelut jatkuvat välittömästi. Laite on myös muistanut aiemman lukuhistoriani, joten jos joku kirja on ollut kesken on jatko onnistunut näppärästi. Etenkin nyt joulun alla on ollut ihana touhuilla ja saada työt pois mielestä äänikirjojen avulla. Samaan aikaan voi touhuilla kaikenlaista ja fiilistellä kuulemaansa. Myös automatkat taittuvat huomattavasti mukavammin ääänikirjoja kuunnellen.

joulun paras kirjalahja

Joulun paras kirjalahja

Yksi joulun kestosuosikkilahjatoiveista on kirja. Kirjat ovat ihania, mutta moni kirja jää kirjahyllyyn lojumaan tyhjän pantiksi, eikä niihin enää koskaan palaa. Samoja kirjoja saattaa saada lahjaksi myös useamman kappaleen… Näistäkin syistä Bookbeatin lahjakortti voisi olla oivallinen vaihtoehto ei-materialistiseksi joululahjaksi! Lahja henkilölle, jolla on jo kaikkea, joka haluaisi lukea, muttei tunnu löytävän aikaa siihen tai innokkaalle kirjojen ahmijalle, joka haluaa lukea paljon. Lahjakortin saaja voi valita tuhansien kirjojen joukosta rajattomasti luettavaa tai kuunneltavaa – myös lasten kirjoja löytyy! Tässä suora linkki lahjakortteihin, niin voit käydä kurkkaamassa jos kiinnostaa. Lahjakorteista voi valita kolmea eri pituutta: 1kk, 3kk ja 6kk – kuukausihinta on edullisempi, mitä pidempi jakso on. Kun lahjakortin ostaa nettisivuilta, saa sen heti sähköpostiinsa, josta lahjakortin voi välittää eteenpäin tai tulostaa mieleiselleen paperille tai korttipohjalle. Toimii muuten erittäin hyvin myös viime hetken lahjana! Lahjan saajan ei tarvitse täyttää maksukorttitietoja aloittaaksensa BookBeatin käyttö ja hän voi asua ulkomailla ja lunastaa lahjakortin ulkomailla. Lahjan saaja saa lahjakortin aktivoitua osoitteessa www.bookbeat.fi/lunasta joko luomalla uuden tilin tai lunastamalla sen jo olemassa olevalle tilille. Lahjakorttitilaus ei muutu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi vaan tilaus päättyy, kun lahjakortin arvo loppuu. Tilaus jatkuu automaattisesti ainoastaan siinä tapauksessa, että lahjan saaja on lunastanut lahjakortin tilille, jolla on aktiivinen tilaus käynnissä. Tutustu lahjakortteihin TÄSTÄ.

joulun paras kirjalahja

Joulun paras kirjalahja voisi olla lahjakortti Bookbeatin käyttöön ja henkilökohtainen kirjasuositus, josta ajattelet olevan saajalle suurta iloa. Itse kuuntelen pääsääntöisesti tietokirjallisuutta ja ammennan niistä lisää ymmärrystä ja uusia näkökulmia työhöni hyvinvontivalmentajana ja life coachina. Yksi kestosuosikkikirjani on Aki Hintsan voitamisen anatomia, joka on kerrassaan mainio. Luen ja kirjoitan työni vuoksi paljon, joten lepuutan mieluusti silmiäni ja kuuntelen kirjani. Joskus on myös kiva kuunnella tai selailla kirja ensin ja vasta sitten tarvittaessa ostaa vielä fyysinen kirja jos sitä jostain syystä kaipaan. Muutamia on niitäkin… : )

joulun paras kirjalahja

Oletko jo kokeillut Bookbeattia? Jos et niin kamppanja koodia käyttämällä voit kokeilla kuukauden ilmaiseksi! Tarjous on voimassa 28.2.2018 asti, joten hvyin on aikaa aktivoida koodi ja heittäytyä tarinoiden ja tietokirjojen kiehtovaan maailmaan.
Kampanjalinkki on       www.bookbeat.com/fi/?koodi=karitatykka

Joulun paras kirjalahja – miten BookBeat toimii?

Ääni- ja e-kirjat suoraan kännykkään tai tabletille.
BookBeatissa olet aina laajan kirjavalikoiman äärellä – voit lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin vain. BookBeat muistaa myös kohdan johon jäit, ja voit helposti jatkaa lukemista siitä myöhemmin.
BookBeatiin on koottu tunnettujen kirjailijoiden teoksia laajasti eri lajityypeistä. Valikoima kattaa niin tuoreimmat uutuudet kuin vanhat suosikit – aina hyvää luettavaa.
Kirjoja löytyy suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.
Voit lukea ja kuunnella 16,90 € kuukausimaksulla niin monta kirjaa kuin haluat. Jos pidät palvelusta, maksat jatkossa kuukaudesta kerrallaan ja voit päättää tilauksen helposti koska tahansa.
Käyttäjätili luodaan osoitteessa www.bookbeat.fi, jonka jälkeen voi ladata sovelluksen kännykkään ja alkaa kuunnella.

Lukijanani saatte 1 kk maksuttoman kokeilujakson 2 viikon sijaan. Kampanjakoodi on  www.bookbeat.com/fi/?koodi=karitatykka .BookBeat-lahjakortteja taas löytyy kolmen eri pituisena:
– 1kk – 16,90 €
– 3kk – 44,90 € (arvo 50,70 €)
– 6kk – 84,90 € (arvo 101,4 €)

Reilu viikko Jouluun – voisiko tästä olla avuksi jolulahjapulmiin?

Ihania mielikuvitusmatkoja kiehtovien kirjojen parissa ja iloa joulun odotukseen – just sulle!
<3 Karita

 joulun paras kirjalahja

kuvat: Karita Tykkä / rakkaudella, Karita
paita: Dots… /Second female

Lisää herkullista purtavaa löydät myös alla olevista postauksista:

Uunipäärynät


Kardemummalla maustetut uunipäärynät

Uunilohi lehtikaali-batattiipedillä

kauden paras ruoka yhdestävuoasta

Vatsa kuntoon

vatsa kuntoon

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

http://www.bookbeat.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *