Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

IRTI PÄÄSTÄMISEN VAPAUTTAVA VOIMA

Irtipäästämisen vapauttava voima

Irti päästämisen vapauttava voima on aihe, josta olen puhunut aiemminkin. Vapautuaksemme tarinoistamme, uskomuksistamme ja traumoistamme, on päästettävä niistä irti.
Eräänä päivänä ymmärsin, että irti päästämisen voi tulkita monin tavoin ja siksi halusin kirjoittaa siitä tänään. Sillä kun ymmärtää, että irti päästäminen ei ole eroonpääsemistä vaan hyväksymistä ja rakastamista, ollaan oikeasti muutoksen äärellä.

Totaalinen irti päästäminen vapauttaa lukkoja elimistössämme ja energia alkaa virtata paremmin. Kun enegiaa kulkee puhtaasti et ole rajoitteidesi vanki tai ohjaudu menneiden kokemustesi kautta, vaan olet läsnä ja toimit sisimmästä ja rakkaudesta käsin. Hyväksyminen  ja rakastaminen ovat todellista läsnäoloa. 

“Renew, release, let go. Yesterday’s gone. There’s nothing you can do to bring it back.
You can’t “should’ve” done something. You can only DO something. Renew yourself. Release that attachment. Today is a new day!”

― Steve Maraboli

Miten irti päästäminen sitten onnistuu? Niin, että ensin tunnet, aistit ja koet tunteen tai trauman niin vahvasti kuin vain kykenet. Annat vihan, pettymyksen, itkun, pelon, turhautumisen – ihan kaiken tulla. Tuntiessasi tunteet ja tuntemukset, nimeä ne ja hyväksy sitten itsesi ja tunteet sellaisena kuin ne juuri nyt ovat.
Huomioimalla
tuntemuksesi, annat sen tulla esiin, etkä yritä turruttaa, peitellä tai piilotella sitä. Hyväksyt sellaisena kuin se on ja sen kautta voit päästää siitä irti. Menneestä ja epämiellyttävistä asioista ei siis yritetä väkisin eroon, vaan hyväksyen ja rakastaen päästetään irti. Tämä on ainoa keino todelliseen irti päästämiseen.

Mistä sinä voisit päästää irti? Mikä tunne ei palvele sinua juuri nyt ja mistä haluat vapautua? Onko se pelko, katkeruus, hyväksynnnän tarve, kateus – vai jokin muu? Miltä elämä näyttäisi ilman rajoittavia tuntemuksia ja uskomuksia?
Itsensä kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä, vaikka se välillä saataa tuntua epämiellyttävältä ja jopa sattuukin. Meillä on aina valinta muuttaa elämäämme, tarinaamme ja tunnetilojamme. Voimme piilottaa pään pensaaseen, teeskennellä ja turruttaa tai kaivaa esille kaiken ja rakastaen sekä hyväksyen päästää irti. Jälkimmäinen on huomattavan tehokasta…

Toivon sinulle iloa ja ihanaa uutta alkanutta viikkoa!
Ole rohkea ja aito ihana sinä!
Karita

Kurkkaa lisää ajatuksia kohti onnellisempaa oloa:

Maanantain positiivinen ajatus

Maanantain-positiivinen-ajatus-13.3.2017

Maanantain positiivinen ajatus 9.1.2017

Maanantain_positiivinen_ajatus

Elämä – parasta juuri nyt

Elamä – parasta juuri nyt

kuvat: Karita

Kommentit (4)

 1. Anna

  Ihana kirjoitus irtipäästämisestä ja siitä miten sen voi kääntää rakkaudeksi, ei ikäväksi ja surulliseksi luopumiseksi. Kiitos Karita. <3 Kirjoituksesi avasi silmiäni ja toi toivoa minulle henkilökohtaisesti nyt niin ajankohtaiseen tilanteeseeni.

  Kaikkea hyvää Sinulle!

  • karitatykka

   Hei Anna.

   Kiitos. Hienoa, että sait tästä voimaa.
   Kaikki hyvä on edessäsi. Jotta tilaa tulee hyvälle, on hyvä luopua jostakin. : )

   Iloa ja valoa,
   Karita

 2. Hanna

  Kiitos tästä muistutuksesta. Kohtasin elämäni rakkauden, joka lopulta päättyi väärään ajankohtaan ja molempien virheisiin. Rakkaus on edelleen voimakkaasti läsnä. Järki jo ymmärtää, että menneeseen ei ole paluuta, tunteet tulevat valovuoden perässä . Se, että uskaltaa rakastaa niitä tunteita ja antaa niiden tulla eikä patoa niitä sisäänsä. Se on todella rankka, mutta ainoa keino selvitä ja kasvaa ihmisenä. Aurinkoista kesää myös sinulle 🙂

  • karitatykka

   Hei Hanna.

   <3 Rakkaus on joskus mutkikasta… mutta jos ei olisi myös noita tunteita, emme tuntisi myöskään niitä parempia – vertailukohde uupuisi. On hienoa, että haluat kohdata rohkeasti myäs haasteet ja vaikeudet – että haluat kasvaa ihmisenä. Sinä selviät ja pystyt mihin vaan…

   Rakkautta, aurinkoa ja iloa!
   K

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *