Kiinnitetty postaus

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Nivea Naturally Good

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet – kyllä kiitos.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Viime kuussa tuli kuluneeksi 44 vuotta siitä kun synnyin. Keski-ikäinen siis… vielä ei kuitenkaan ole kriisiä ilmassa tai toivetta olla ikäistäni nuorempi – ei, mutta en pane yhtään pahitteeksi, että keho säilyisi tästä eteenpäinkin terveenä, toimintakykyisenä, iho kimmoisana, kauniina ja terveenä. Päivittäisillä valinnoilla, rutiineilla ja tuotteilla, jotka auttavat ihoani voimaan hyvin ja vastaamaan sen tämän hetkisiin tarpeisiin, pyrin ylläpitämään kokonaisvaltaista hyvinvointiani. Mikään muu ei ole varmaa kuin muutos – siksi niin treeni, ruokavalio, elämäntyyli kuin ihonhoitokin muuttuu ajan kuluessa ja tarpeiden vaihtuessa.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Kokonaisuus näkyy ihossa – aina. Jos olen stressaantunut ei ihokaan hymyile, keho viestii huonosta olostaan ja jopa sairastuu. Stressaavia jaksoja tulee aina, mutta onneksi voimme eri tavoin tukea kehoa, mieltä ja ihoa. Ravinnon, nesteytyksen, unen ja liikunnan lisäksi laadukkailla ja omalle ihotyypilleen sopivilla tuotteilla voi tehdä paljon! Minulle se tarkoittaa tässä iässä myös anti-age tuotteita, jotka auttavat ikääntyvää ihoa luonnollisesti kaunistaen ja vahvistaen. Ryppyjä en pelkää, nehän kertovat eletystä elämästä ja ilmeistä, mutta en minä niitä ehdoin tahdoin lisää halua! Kosteusköyhyys, ihon heikko verenkierto, huonot elintavat ja henkisen puolen taakat saavat ihon rypistymään ja näyttämään väsyneeltä.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet – luonnollisesti

Nivea Naturally Good -sarja jatkaa kulkuaan ja vasta kun pääsin kertomasta uusista puhdistustuotteista joista voit lukea täältä, on viime kuussa hiljattain julkaista uusia tuotteita! Tällä kertaa juurikin anti-age -tuotteita. NIVEA Naturally Good Anti-Wrinkle –voiteet aktivoivat ihoa toimimaan aktiivisemmin ja hidastamaan siten ihon ennenaikaista vanhenemista. En ole ollut kovinkaan suuri voiteiden fani vuosien aikana, mutta kun ikää on tullut lisää, olen huomannut, että juuri ihon pintakerros kaipaa kosteutusta ja siihen voiteet ovat vastaus.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Ennen ilta- tai päivävoidetta on aina puhdistettava iho huolellisesti – etenkin illalla. Naturally Good MicellAIR-puhdistusveden vihreä tee virkistää ihoa ihanasti ja puhdistaa ihon. NATURALLY GOOD Anti-Age Day Care ja Anti-Age Night Care tehoaineena on luomuviljelty takiaisuute, jonka antioksidanttiset aktiiviaineet puolustavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta, vapailta happiradikaaleilta ja iän myötä tulevilta tulehduksilta. Anti-Age Night Care -yövoiteessa on lisäksi arvokasta luomu arganöljyä, joka suojaa ihoa kuivuudelta sisältäpäin. Arganöljyssä on myös paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka ovat tarpeen ikääntyvälle iholle. Molemmissa uutuusvoiteissa on myös monipuolisesti erilaisia hoitavia öljyjä ja karitevoita.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet – 99 % luonnollista alkuperää

Voiteiden raaka-aineista 99 % on luonnollista alkuperää, ja jäljelle jäävä 1 % on muuta alkuperää, lähinnä koostumuksen säilyvyyden ja tuoteturvallisuuden vuoksi. Näissä uutuusvoiteissa on myös uusi tuoksi – hento, naisellinen tuoksu, jossa on mukana luontoelementtejä. Appelsiini, melonia, bergamottia, kieloa, persikkaa, setripuuta ja valkoista myski. Myös tuoksut hoitavat ihoa, kokonaisvaltaisesti.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Vegaaninen NIVEA Naturally Good Anti-Age Day Care -päivävoide suojaa ja kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, tukee ihon omaa uudistumisprosessia ja saa sen näyttämään luonnollisen kauniilta ja hyvinvoivalta. Takiaisuute stimuloi kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää. Erilaiset öljyt puolestaan hoitavat ihoa. NIVEA Naturally Good Anti-Age Night Care -yövoide puolestaan tukee ihon omaa uudistumisprosessia, silottaa ryppyjä ja saa ihon näyttämään luonnollisen hyvinvoivalta. Kun iho saa tarpeeksi lepoa, ravinteita ja kosteutta, näyttää se aamulla levänneeltä ja raikkaalta. Tätä ei voi sanoa tätä kirjoittaessani kun uuden kirjan vuoksi on lepo jäänyt liian vähille ja aamuisin kasvot kertovat tiukan aikataulun ja stressin vaikutuksista.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

99 % luonnollista alkuperää… NATURALLY GOOD -tuotteiden ulkopakkauksissa on avattu INCI-lista ryhmittelemällä raaka-aineet. Näin näkee helposti, mitkä raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää, luomua tai muuta alkuperää. Sarjan kasvovesi on ainut tuote, jossa luonnosta peräisin olevia raaka-aineita on vähemmän, siinäkin niitä on kuitenkin 98 prosenttia. Muuta alkuprää olevat raaka-aineet, kuten antimikrobinen anishappo, ovat tärkeässä roolissa, koska ne varmistavat tuotteen säilyvyyden, koostumuksen ja turvallisuuden. NATURALLY GOOD -sarjan tuotteet valmistetaan Euroopassa tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Kartonki- pakkausten raaka-aine on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä PET- ja PP-muovista ja tavoitteenaan on että 2025 mennessä käytössä olisi vain kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä tai kompostoitavia pakkauksia.

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet

Ikääntyvän ihon uudet tuotteet ja lempeä kehotus

Niin kuin aikaisemmin kirjoittelin, kaipaa ihoni nyt enemmän kosteutta kuin ennen – sisäisesti ja ulkoisesti. Olen huomannut etenkin kaulan kaipaavan extra-huomiota. Se kun jää usein dekolteen ohella helposti vähälle huomiolle. Siispä kehotan (ja lupaan alkaa itsekin) huolellisesti hoitamaan kaulan ja dekolteen ihoa aamuin ja illoin. Oletko mukana?

P.S. Uutuusvoiteiden hinnat ovat enemmän kuin kohtuulliset – n. 15€. /kpl, puhdistusvesi noin 9 € ja niitä löytyy laajalti päivittäistavarakaupoista, kuten Prisma, K-Citymarket, Tokmannit, Sokos ja Stockmann.

GIVEAWAY!

Saan jakaa 4 ihanaa NIVEA Naturally Good -tuotepakettia. Paketeista löytyvät uutuusvoiteet sekä kaksi kasvojenpuhdistustuotetta ja ne jaetaan niin, että kaksi pakettia lähtee IG:ssa ja kaksi blogissa osallistuneiden kesken. Giveawayhin voi osallistua molemmissa!
Osallistut arvontaan täällä kommentoimalla tätä kirjoitusta jotenkin ja jakamalla sen fb:ssa. Fb:n jakokohdan löydät tuosta alempaa. : )

Giveawayn saajat selviävät täällä ja IG:ssa 1.11.2020!

Onnea matkaan,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Infrapunasauna

ihmeellinen infrapunasauna Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (24)
  1. Tarja Merinen
    26.10.2020, 11:51

    Mukana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *