Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Yhteistyössä: superlemon.fi

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

 

Minulta kysytään usein omia kauneudenhoitotuotesuosikkejani ihon hyvinvointiin. Vastaukseni on aina että kauneus tulee sisältäpäin. Ajatuksesi ja sisimpäsi näkyvät myös ulospäin. Katsotko maailmaa ja kanssaihmisiä rakkaudellisesti vai arvostelellen ja tuomitsemalla? Positiivinen energia hehkuun myös kanssaihmisille. Myönteisyyden lisäksi, yksi tärkeimmistä seikoista on kehoa korjaava ja hoitava ravinto. Olet mitä syöt ja mitä kehosi imeyttää. Ravinto, jota nautit näkyy myös ihossasi. Iho on surin elimemme ja ansaitsee huomiomme. Se myös kertoo ensimmäisenä jos joki on pielessä. Näiden lisäksi on yksi ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan. Tuote, joka kuuluu päivittäiseen ihonhoitorutiiniini.

 

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan1

Ihoa kannattaa rakastaa ja hoitaa puhtaiden tuotteiden lisäksi, ravintorikkaalla ja puhtaalla ruoalla. On myös ravinteita, jotka tukevat ihon terveyttä ja kauneutta. Oma ruokavalioni koostuu pääosin kasviksista ja hedelmistä, laadukkaista proteiininlähetistä, hyvistä rasvoista kuten gheestä tai voista, kookosöljystä ja joistakin kasvikunnan öljyistä, kuten avokadon ja oliivien sisältämistä rasvoista. Myös raakasuklaa kuuluu jokaiseen päivääni. Syön oikeaa ruokaa, enkä nauti lainkaan keinotekoisia valmisruokia, lisä- tai makeutusaineita tai valkoista sokeria. Sokeri aiheuttaa hapettumisreaktioita kehossa ja vanhentaa siten myös ihoa. Ravintorikas punainen liha ei myöskään palvele minua, joten se ei ole kuulunut ruokavaliooni viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Suosin raakaruokaa, mutta syön myös paljon kypsennettyjä ruokia. Kuuntelen myös mitä kehoni kaipaa ja pyrin toimimaan edes hiukan sen suuntaisesti. Enemmän liikuntaa tai vähemmän liikuntaa, kevyttä ruokaa tai tuhdimpaa ruokaa. Luota siihen että kehoni tietää.

 

 

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan 2

Yksi tuote josta en luovu on Skin Collagen. Nautin sitä päivittäin 1–2 tl smoothiessani, mehussani tai veden kera. Jauhe ei maistu juuri millekään, joten sen voi sekoittaa mihin vain. Sekoitan joukkoon yleensä reilun teelusikallisen Premium Camu Camu, joka sisältää luonnollista C-vitamiinia ja tukee kollageenisynteesiä. Olen käyttänyt Skin Collagenia puolitoista vuotta, enkä halua luopua siitä koskaan. Ihoni on napakampi, kosteutetumpi, kimmoisampi, vahvempi ja voi paremmin. Mikä tärkeintä, siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista. Usein kollageenituotteissa on mukana aromeja, täyte- ja lisäaineita ja makeutusaineita, joita en halua nauttia. Useat myös maistuvat kammottaville ja laatuerot ovat valtavia. Haluan antaa iholleni ainoastaan sen tarvitseman kollageenin, en myrkkyjä. Keho tuottaa kollageenia luontaisesti, mutta sen tuotanto loppuu kokonaan noin 30 ikävuoteen mennessä. Sen jälkeen kollageenivarastot alkavat kulua, joka näkyy ihossa pieninä juonteita, kuivuutena, veltostumisena ja elottomuutena. Sisäisesti nautittu kollageeni tulee apuun ja antaa iholle rakennuspalikoita ja tukea hyvinvointiin. Olen aina rakastanut aurinkoa ja nauttinut siitä liiankin kanssa ja ihoni on saanut kärsiä. Vaikka en saa sitä otettua takaisin, kiittää koko kehoni iho päivittäisestä kollageeni- ja C-vitamiinilisästä. Kun ihoni voi ja näyttää hyvältä, myös mieleni voi paremmin. : )

 

Kaunista oloa ja iloa päivään.

Rakkaudella, Karita

 

 

kuva: Toni Hukkanen

Kommentit (32)
 1. Hei Karita.
  Olen lukenut tästä paljon aiemminkin mutten ole vielä tuotetta hankkinut, koska aiemmin ostamani opti-msm ei ole vielä lopussa. Onko sinulla kokemusta kyseisestä aineesta? Sehän vaikuttaa myös kollageeniin, ihon ja hiusten kuntoon. Onko siis skin collagen vielä tehokkaampi aine? Kiinnostava tuote kun 40-vuotispäivät lähenee eikä tässä enää nuorruta 🙂

  1. karitatykka
   21.8.2016, 12:11

   Hei Paula.

   Opti-msm on luonnollinen rikkiyhdiste joka on hyväksi hiuksille, nivelile ja kynsille. Mutta Skin collagen (joka on 100% tyypin 1 kollageenia, ilman lisä-, väri-,maku- tai täyteaineita) on nimenomaan ihoa vahvistava ja sen hyvinvointia tukeva tuote. Kollageenin 2 tyyppi on taas parempi luille, kynsille, nivelille ja rustoille.
   Kyseessä on siis täysin eri tuote kuin Opti-msm. Skin Collagen on huomattavasti Opti-msms:ää tehokkaampi tuote ihon hyvinvoinnin kannalta. Olennaista on tuotteen laatu, sisältö ja kollageenityyppi. Itse nautin myös SuperLemon Opti-msm -jauhetta, mutta etenkin aloitettuani Skin Collagenin nauttimisen noin puolitoistavuotta sitten, huomasin ihossani merkittävän eron. Se on oikeasti huippu!
   Kollageeni 2, Joint Collageniin voit tutstua täältä: http://superlemon.fi/joint-collagen-70-g.html

   Täytän ensi kuussa itsekin 40, joten tiedän tunteen. : )

   Iloa ja kaunista oloa!
   Karita

 2. Kiitos. Itse ei aina jaksa perehtyä näihin riittävän hyvin. Eli periaatteessa näitä voi käyttää myös molempia.

  P.s. Kuningatarleivos oli hyvää!! 😛

  1. karitatykka
   21.8.2016, 18:14

   Kyllä, molempi parempi.Camu camu taas tukee molempien toimintaa, joten kaikki voi ottaa vaikka samaan aikaan. : )

   Kiva että tykkäsit… <3 Jos on toiveita reseptiikan suhteen niin saa mieluusti laittaa tulemaan! : )

   Ihanaa sunnutain alkavaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *