Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Yhteistyössä: superlemon.fi

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan

Minulta kysytään usein omia kauneudenhoitotuotesuosikkejani ihon hyvinvointiin. Vastaukseni on aina että kauneus tulee sisältäpäin. Ajatuksesi ja sisimpäsi näkyvät myös ulospäin. Katsotko maailmaa ja kanssaihmisiä rakkaudellisesti vai arvostelellen ja tuomitsemalla? Positiivinen energia hehkuun myös kanssaihmisille. Myönteisyyden lisäksi, yksi tärkeimmistä seikoista on kehoa korjaava ja hoitava ravinto. Olet mitä syöt ja mitä kehosi imeyttää. Ravinto, jota nautit näkyy myös ihossasi. Iho on surin elimemme ja ansaitsee huomiomme. Se myös kertoo ensimmäisenä jos joki on pielessä. Näiden lisäksi on yksi ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan. Tuote, joka kuuluu päivittäiseen ihonhoitorutiiniini.

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan1

Ihoa kannattaa rakastaa ja hoitaa puhtaiden tuotteiden lisäksi, ravintorikkaalla ja puhtaalla ruoalla. On myös ravinteita, jotka tukevat ihon terveyttä ja kauneutta. Oma ruokavalioni koostuu pääosin kasviksista ja hedelmistä, laadukkaista proteiininlähetistä, hyvistä rasvoista kuten gheestä tai voista, kookosöljystä ja joistakin kasvikunnan öljyistä, kuten avokadon ja oliivien sisältämistä rasvoista. Myös raakasuklaa kuuluu jokaiseen päivääni. Syön oikeaa ruokaa, enkä nauti lainkaan keinotekoisia valmisruokia, lisä- tai makeutusaineita tai valkoista sokeria. Sokeri aiheuttaa hapettumisreaktioita kehossa ja vanhentaa siten myös ihoa. Ravintorikas punainen liha ei myöskään palvele minua, joten se ei ole kuulunut ruokavaliooni viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Suosin raakaruokaa, mutta syön myös paljon kypsennettyjä ruokia. Kuuntelen myös mitä kehoni kaipaa ja pyrin toimimaan edes hiukan sen suuntaisesti. Enemmän liikuntaa tai vähemmän liikuntaa, kevyttä ruokaa tai tuhdimpaa ruokaa. Luota siihen että kehoni tietää.

Ihonhoitotuote, josta en luovu koskaan 2

Yksi tuote josta en luovu on Skin Collagen. Nautin sitä päivittäin 1–2 tl smoothiessani, mehussani tai veden kera. Jauhe ei maistu juuri millekään, joten sen voi sekoittaa mihin vain. Sekoitan joukkoon yleensä reilun teelusikallisen Premium Camu Camu, joka sisältää luonnollista C-vitamiinia ja tukee kollageenisynteesiä. Olen käyttänyt Skin Collagenia puolitoista vuotta, enkä halua luopua siitä koskaan. Ihoni on napakampi, kosteutetumpi, kimmoisampi, vahvempi ja voi paremmin. Mikä tärkeintä, siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista. Usein kollageenituotteissa on mukana aromeja, täyte- ja lisäaineita ja makeutusaineita, joita en halua nauttia. Useat myös maistuvat kammottaville ja laatuerot ovat valtavia. Haluan antaa iholleni ainoastaan sen tarvitseman kollageenin, en myrkkyjä. Keho tuottaa kollageenia luontaisesti, mutta sen tuotanto loppuu kokonaan noin 30 ikävuoteen mennessä. Sen jälkeen kollageenivarastot alkavat kulua, joka näkyy ihossa pieninä juonteita, kuivuutena, veltostumisena ja elottomuutena. Sisäisesti nautittu kollageeni tulee apuun ja antaa iholle rakennuspalikoita ja tukea hyvinvointiin. Olen aina rakastanut aurinkoa ja nauttinut siitä liiankin kanssa ja ihoni on saanut kärsiä. Vaikka en saa sitä otettua takaisin, kiittää koko kehoni iho päivittäisestä kollageeni- ja C-vitamiinilisästä. Kun ihoni voi ja näyttää hyvältä, myös mieleni voi paremmin. : )

Kaunista oloa ja iloa päivään.

Rakkaudella, Karita

kuva: Toni Hukkanen /Balanssi-valmennus

Kommentit (28)

 1. Sari Ikonen

  Ihan varmistaisin vielä, että onko tuote kokonaan peräisin naudasta eikä sisällä mitään kalasta tai äyriäisistä peräisin olevaa? Ihoni todellakin kaipa apua ison kunto- ja painoremontin jäljiltä, mutta olen hyvin allerginen mereneläville. Siksipä tuote vaikuttaa hyvin kiinnostavalta.

  • karitatykka

   Kiitos viestistäsi.
   Kyllä Skin Collagen on 100% nautaperäinen, eikä mitään jäänteitä kalasta tai äyriäisistä peräisin olevia jäänteitä.

   Onneksi olkoon elämätapamuutoksesta – hienoa Sari!!
   Iho on meidän suurin elimemme, joka pitää kehomme sisäelimet kasassa, suojelee ulkoisilta haittatekijöiltä ja on myös ensimmäinen asia, jonka toiset meissä näkevät. Suosittelen nauttimaan 2 tl veteen sekoitettuna TYHJÄÄN VATSAAN aamulla. 15 minuutin jälkeen se on jo verenkierrossa, ohitaen ruoansulatuksen ja päsee töihin. Sen jälkeen voit syödä tai juoda mitä tahansa. C-vitamiinipitoinen ruoka tukee kollageenisynteeesiä, joten se kannattaa myös huomioida.

   Iloa ja kaunista oloa!
   Karita

  • Sari

   Kiitos paljon vastauksesta. Täytyykö käydä pian ostoksilla.

 2. Minna

  Hei Karita!Olen 49v nainen ja vaihdevuodet alkaneet.Iho kuiva ja hiukset myös.Tahtoisin aloittaa kollageenin käytön mutta en tiedä mitä uskallan käyttää kun on kala ja äyriäis allergia samoin soija.Olen aina ihallut raikasta kuultavaa ihoasi ja muutenkin raikasta olemustasi.Totta on että kauneus tulee sisältäpäin, olet sitä mitä syöt.
  Ihanaa pääsiäisen aikaa 🙂

  • karitatykka

   Hei Minna.

   Voi lämmöllä suositella Skin Collagenia, joka on 100 % puhdas ja lisäaineeton naudasta peräisin. Huippulaadukas erityisen lyhytkejuinen kollageenipeptidivalmiste, joka tyhjään vatsaan ja veteen sekoitettuna ohittaa ruoansulatuksen ja toimii todella tehokkaasti. Kurkkaa tuote täältä jos kiinnnostaa. Ja vinkkinä kerron myös että kun ostat vähintään kaksi purkkia, ei postimaksua mene… : )

   http://superlemon.fi/skin-collagen-70-g.html

   Iloa ja ihanaa pääsiäistä!
   Karita

  • Minna

   Hei.Kiitos vastauksestasi.Laitoin tilaukseen suosittelemasi tuotteen 🙂
   Terkuin Minna

  • karitatykka

   : ) ole hyvä – nauti!
   P.S. muista ottaa tyhjään vatsaan veteen sekoitettuna, jolloin se toimii tehokkaimmillaan. 15 min kuluttua voit nauttia mitä tahansa.

   : ) Iloa!
   Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *