IHONHOITOA VALOLLA – LED-valoterapia

Ihonhoitoa valolla – Led-valoterapia, onko se hehkuvan, tasaisen ja kauniin ison salaisuus?ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Oletko valmiina loistamaan? Minä olen! Siksi halusin kokeilla, miltä laadukas valoterapia ammattimaisesti tehtynä tuntuu ja mitä se saa aikaan. Varasin ajan Kauneushoitola Reikosta, Anna Ronkaiselta. Lämmin tunnelma odotti kun saavuin Käpylän kodikkaaseen hoitolaan. Hoitohuoneessa odotti hoitopeti ja valo, jonka alle tiesin kohta pääseväni. Hoito alkoi lämpöisillä kääreillä ja pinta puhdistuksella. Tämän jälkeen keskustelimme hoidon tarpeesta ja tavoitteista. Hoitosuunnitelman jälkeen oli hellävaraisen, mutta tehokkaan kuorinnan vuoro, jonka jälkeen laitettiin tehoampulli. Sitten sujahdin Led-valon alle rentoutumaan.

ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Ihonhoitoa valolla – Led-valoterapia

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED- valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia, kuten edistää solujen uusiutumista ja korjaantumista, rauhoittaa ihoärsytystä ja palauttaa hehkun sekä heleyden. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistä ihon uudistumista ja korjaantumista.

ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Dermaluxissa käytetään yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin – sarjahoitona toimii luonnollisesti parhaiten, emmehän odota yksittäisen kuntosalikäynnin jälkeenkään saavamme näkyvä eroa. Led-valoterapian sanotaan auttaa muun muassa akneen, psoriasikseen, rosaceaan, ihon ikääntymisen muutoksiin, epätasaiseen ihon väriin ja pigmentti muutoksiin. Valon jälkeen kasvoilleni hierottiin naamio, joka valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Tehokas, mutta rentouttava ja energiaa tuova hoito, joka nostaa myös mielialaa!

ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Valohoidon aikana Anna hieroi jalkojani, mikä teki hoidosta entistä rentouttavamman, myös käsin voisi tässä kohtaa hieroa – yksin ei valokaaren alle tarvinnut suinkaan jäädä, vaan olo oli turvallinen koko hoidon ajan. Iho tuntui hoidon jälkeen ihanalta – olo oli rentoutunut ja samaan aikaan energinen. Lopputuloksena ihana tauko kaikesta kiireestä ja hehkuva iho. Hoidon jälkeen selkeästi aktivoi vielä jotakin, sillä ihossa tuntui selkeästi että jotakin tapahtuu. Sitä on vaikea kuvailla, ehkä tämä hoito tulee testata, jotta pääsee jyvälle tuntemuksista. Ihossa oli kaiken kaikkiaan raikas, elinvoimainen ja hehkeä tunne. Myös seuraavana päivän iho hehkui erityisellä tavalla.

ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Kotonani on infrapunasauna- ja Led -valo, mutta tämä iholle tarkoitettu Dermalux -valoterapia ja hoito, olivat kyllä selkeästi tehokkaampi yhdistelmä. Annan kädet myös ovat erityisen hyvät ja hieronta oli nautinto kaiken kiireen keskellä. Aion jatkossakin hoitaa ihoani valolla, Led-valoterapialla ja Annan hoitoa ihon ja mielen hemmotteluun sekä aktivointiin. Olen myös kuullut, että akne-iho saa erityisen hyvän avun tästä hoidosta, joten jos kärsit fineistä, epäpuhtauksista tai aknesta, voisi ihonhoito Led-valolla olla varteenotettava vaihtoehto. Seuraavan kuvan alla mukava etu…lue siis loppuun saakka!

ihonhoitoa valolla - led -valoterapia Karita Tykkä

Ihonhoitoa valolla – Led valoterapia 20 % alennuksella!

Kysyin Annalta, josko hän haluaisi tarjota lukijoilleni ja seuraajilleni jonkin edun. Ihana Anna lupasi KAIKISTA LED-VALOTERAPIAHOIDOISTA -20 % ALENNUKSEN!

Alennuksen saat ajanvarauksen yhteydessä käyttämällä koodia Karita.
Etu on voimassa 15.3 saakka ja koskee kaikkia ennen sitä vartattuja Led-valoterapiahoitoja.
Lisää hoitola Reikosta ja yhteystiedot löydät täältä.

Jos yhtään kutsuu niin lämpimästi suosittelen kokeilemaan – ihana hoito ja hehkuva iho!

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyö. Testihoito saatu ilmaiseksi.

kuvat: Emma Ronkainen 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

RELAX -VALMENNUS – minä ”livenä” kotiisi

relax -valmennus Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube.

Kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *