Kiinnitetty postaus

Ihonhoidon kulmakivet – puhdistus ja kosteutus

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA Naturally Good

Ihonhoidon kulmakivet joista ei kannata luistaa.

ihonhoidon kulmakivet Karita Tykkä

Olen kirjoittanut täällä aiemmin Nivea Naturally Good -tuotesarjasta, johon kuuluu kolme voidetta ja kaksi puhdistustuotetta ja joidenka raaka-aineet ovat jopa 99 % luonnosta peräisin. Sarjan ensimmäiset tuotteet ja kokemukset voit lukea täältä. Nivean luonnollisemmista tuotteissa on vain välttämättömät ainesosat ja kaikki turha on karsittu pois – aktiiviaineet ovat luomuviljeltyjä, ja tuotteet tekevät hyvää iholle ja koko keholle. Ihohan on suurin elimemme, eikä senkään vuoksi ole sama mitä sille sivelemme. Nivean tutun ja luotetun sarjan luonnolliset uutuudet on otettu hienosti vastaan. Nyt on aika lanseerata sarjaan uusia tuotteita tukemaan jo olemassa olevia tuotteita.

ihonhoidon kulmakivet Karita TykkäIhonhoito voi olla selkeää ja mutkatonta – itse en ainakaan jaksa tuntia tai tunteja kestäviä ihonhoito-operaatiota kotosalla, vaan ihonhoidon kulmakivien tulee onnistua nopeasti ja vaivattomastiNaturally Good -kasvojenpuhdistustuotteet ovat saaneet rinnalleen ainakin itselleni tärkeitä tuotteita – miselliveden ja puhdistusgeelin. Puhdistus on kosteutuksen rinnalla yksi ihonhoidon tärkeimpiä osa-alueita. Tuotteiden valinta ei ole vaikeaa, sillä Nivean Naturally Good -puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat vegaanisia. Raaka-aineet ovat luonnosta peräisin – Misellivedessä ja puhdistusgeelissä aktiiviaineena on luomulaatuinen aloe vera, puhdistusemulsiossa ja kasvovedessä luomu vihreä tee, eikä misellivettä tai -geeliä tarvitse pestä iholta erikseen pois.

ihonhoidon kulmakivet Karita TykkäMisellivesi on mahtava tuote ja kun itse aikoinaan sain ensimmäisen miselliveden käteeni, on se siitä asti kuulunut vakiopuhdistustuotteisiini. Huolellinen puhdistus ja kosteutus aamuin illoin on tärkeää meille kaikille – käytimmepä meikkiä tai emme. Ne ovat terveen ihon perusta, koska koska iho alistuu päivittäin erilaisille ympäristömyrkyille ja koska elimistömme myös puhdistaa itseään vahvasti ihon kautta. Muun muassa tästä vinkkelistä katsottuna on puhdistuksen merkitys helppo ymmärtää. Ainakaan itse en halua kerrostaa meikkiä tai voiteita likaiselle pohjalle, sillä se ei tuota toivomaani lopputulosta – onhan taulun kanvaskin puhdas ennen kuin työ aloitetaan.

ihonhoidon kulmakivet Karita Tykkä

Ihonhoidon kulmakivet – puhdistus ja kosteutus

Ihonhoidon tärkein pari – puhdistus ja kosteutus. Illalla yötä vasten sopiva tuote ja aamulla päivään, ihoa suojaamaan sopiva voide. Nivea Naturally Good -sarja on hyvä vaihtoehto niille, jotka hakevat luonnollisempia, kestävämpiä ja vastuullisempia vaihtoehtoja ihonhoitoon niin, ettei tarvitse kokea vaikeaksi, vaan tuotteet ovat helposti kaikkien saatavilla jokapäiväisessä arjessa, lyhyt ainesluettelo on selkeä ja sarjan tuotteet helppoja käyttää.

ihonhoidon kulmakivet Karita Tykkä

Kasvojen puhdistaminen aamuisin on tärkeää, mutta kasvojen puhdistaminen illalla on välttämätöntä. Rasva, tuotejäämät, lika ja ilmansaasteet kerrostuvat kasvoillesi päivän aikana, joten kasvojen ihon puhdistus iltaisin on erityisen tärkeää kauniin ja terveen ihon saavuttamiseksi. Muista myös että liian kuuma vesi kuivattaa ihoa, käytä siis kädenlämpöistä vettä puhdistusrutiinin aikana. Liika puhdistaminen saattaa tehdä myös hallaa ja aktivoida liiaksi mm talin tuotantoa, joten valitse hellävaraiset ja turvalliset puhdistustuotteet. On hyvä myös muistaa, ettei liika hoitaminen ei usein tee hyvää ja että juuri yksinkertaiset valinnat voivat ihanasti rauhoittaa ihon.

ihonhoidon kulmakivet Karita Tykkä

Ihonhoidon kulmakivet – puhdistus ja kosteutus


Nivea Naturally Good aamun ihonhoitorutiini:

Aamun puhdistus on tärkeää – tyynyllä olevat bakteerit voivat siirtyä kasvoillesi samoin kuin sylki tai hiuksista lähtevä rasva. Siksi aamu puhdistus on tärkeää. Sen ei tarvitse olla niin huolellinen kuin iltaisin, mutta aina se kannattaa tehdä.
 NIVEA Naturally Good Micellar Wash -puhdistusgeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti. Sisältää luonnonmukaista Aloe Veraa. Koostumuksen misellit vetävät puoleensa talin ja yön aikana kertyneen lian. Ihosta tulee raikas ja puhdas.

JA/TAI

 NIVEA Naturally Good Micellar Water -puhdistusvesi puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa meikin tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Misellivesi raikastaa ja kosteuttaa ihoa, eikä kasvoja tarvitse huuhdella tuotteen käytön jälkeen. Ihosta tulee raikas, puhdas ja kosteutettu.

Halutessasi voit käyttää kasvoveden tässä välissä täydentämässä puhdistusta ja tuomaan lisää kosteutusta. Kasvovettä voi myös kerrostaa iholle kämmenillä painellen useampia kertoja ja jatkaa sitten voiteeseen.

Kosteuttava ja virkistävä Nivea Naturally good Radiance -päivävoide sisältää luonnonmukaista Aloe Veraa, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Itse sivelen voiteen aina hiukan kostealle iholleni ja hieron kosteusvoiteen hellävaraisesti, mutta pintaverenkiertoa aktivoiden voiteen iholleni. Radiance -voide antaa iholle raikkaan ja energisen tunteen uuteen päivään.

ihonhoidon kulmakivet Karita Tykkä

NIVEA Naturally Good –sarjan raaka-aineet ovat 98%-99% luonnollista alkuperää. Puhdistustuotevaihtoehtoja on sen tärkeyden vuoksi useampia, kasvovesi täydentää puhdistuksen ja lisää kosteutusta ja päivä- ja yövoiteita löytyy useampia tarpeen mukaan ja jokaiselle ihotyypeille.
Lisää tietoa perustuotteista ja näistä uusista tuotteista, raaka-aineista ja käyttötavoista löydät täältä.

Oletko kenties löytänyt jonkin kivan tavan pitää huolta ihosta tai ehkä oivaltanut jonkin hyvän ”kikka kolmosen” ihon puhdistukseen ja kosteutukseen?
Koetko, että ihonhoito on välttämätön paha ja voisinko auttaa tekemään siitä yhtään miellyttävämpää – toiveita?

Jaetaan täällä hyvää ja laitetaan vinkit kaikkien hyödyksi.
Iloa ja kaunista oloa,
Karita

P.S. Tokmann tarjoaa Nivea Naturally Good tuotteet nyt erityisen edullisesti – kannattaa siis kurkata tuotteet myös sieltä.

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Infrapunasauna

ihmeellinen infrapunasauna Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykkaFB ja YouTube.

Kommentit (2)
  1. iCYSBXvwWo

  2. BwmaRztFCeJNdlrn
    29.9.2020, 18:58

    pYZPhNvnJI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *