Iho kirkkaaksi kesän jäljiltä – 43 v tänään!

Kaupallinen yhteistyö: Esse Skincare

Iho kirkkaaksi kesän jäljiltä ja vahvaksi kohti syksyä sekä tulevia vuosia.

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita Tykkä

Kesä on takanapäin ja sää viilentynyt selkeästi. En tiedä sinusta, mutta huomaan ihoni kipeästi kaipaavan pientä buustia. Yhtäkkiä tuntuu, että se on menettänyt kimmoisuuttaan, näyttää samealta ja tuntuu myös veltommalta. Ok, myönnettäköön ettei tilannetta ainakaan helpota tiukat aikataulut, pitkät työpäivät, sään vaihtuminen tai piakkoin ilmestyvän kirjani loppustressi… Tai ehkä se johtuu siitä, että täytän TÄNÄÄN (22.9.2019) 43 vuotta. No, onneksi apuja on saatavilla ja oikea hoito sekä hyvät kotihoitotuotteet tekevät paljon!

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita Tykkä

Hemmottelin tällä viikolla itseäni Esse probiotic beauty kasvohoidolla – onhan syntymäpäiväviikko. Hoito oli ihana ja se räätälöidään ihon sen hetkiseen tarpeeseen. Se voi olla rauhoittava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä tai tasapainottava – tilanteen mukaan. Hoidon kesto on noin 60 minuuttia ja siihen voi halutessaan yhdistää vaikkapa hunajoinnin, jalka- tai vartalohoidon. Hoidon tueksi suositellaan myös kotihoitotuotteita, jotka tehostavat hoidon vaikutusta ja syventävät lopputulosta sekä auttavat ihoa jatkossakin voimaan hyvin. Minulla kotihoitotuotteina ovat Esse Cream cleanser -puhdistusmaito, Esse Toner plus -kasvovesi, Eye & Lip cream -silmänympärysvoide, aika ajoin Repair oil ja suosikkiseerumini, Ageless, johon palaan aina. Hoidossa käytettävistä ja kotihoitotuotteista löytyvät probiootit ovat varsinaisia arjen sankareita ja etenkin ihoa puolustavia sotureita. Jos tuhoamme suojabarriäärin liian kovilla käsittelyillä tai aineilla, tuhoamme samalla osittain myös ihomme omat suojajoukkomme.

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita Tykkä

Iho kirkkaaksi kesän jäljiltä probiooteilla

On hyvä ymmärtää, että optimaalinen ihon kunto on riippuvainen siinä elävistä probioottisista mikrobeista. Ilman mikrobeja iho ei kykene sen perustoimintoihin, kuten uusiutumiseen, suojaamiseen tai ihon puollustamiseen ulkoisilta haittatekijöiltä. Lisäksi, arvon naiset ja miehet, ihon ikääntymisvauhti kasvaa nopeasti, eli ihomme rypistyy ja alkaa roikkumaan ennenaikaisesti! Essen kehittäjä ja omistaja Trevor Stayn on intohimoinen tutkija, joka erikoistuu uusien probioottilajien käytöön, vaikutuksiin ja menetelmiin taistellussa ikääntymistä vastaan ja ihon terveyden optimoimiseen – ihon hyvään elämään. Iholla elävien bakteerilajien ”hyvien ja huonojen” bakteerien suhteiden määrän muuttuessa, voivat ihottumaoireita aiheuttavat bakteerit päästä lisääntymään. Ihon vahva ja terve mikrobiomi luo sille ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua ja auttaa ihoa voimaan hyvin, olemaan vahva, kuulas, kimmoisa ja kosteutettu.

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita Tykkä

Toimenkuvani vuoksi testaan erilaisia tuotteita kaiken aikaa ja tutustun uutuuksiin. Esse on kuitenkin pysynyt aina mukana ihonhoidossani ja hoitolahoidoissani. Uudessa upeassa Jolie Shop & Spassa Töölössä asiakkaita ottaa vastaan koko kirjo ammattilaisia, jotka kaikki ovat alansa huippuosaajia. Itse olen aina käynyt Jennin ja Johannan käsien alla ja Johannan käsittelyyn päädyin tälläkin viikolla. Uusi upea Jolien hoitola mahdollistaa myös monipuoliset vartalohoidot (jee!) ja aiempaa laajemman hoitomenuun. Joliesta löydät Essen ja monet muut luonnonkosmetiikan tuotemerkkien huippunimet – myös meikit. Meikeistä puheen ollen, en malta olla mainitsematta Essen verrattain uutta, kesällä lanseerauttua meikkivoidetta – Esse Foundation. SPF on 30 ja värivaihtoehtojen kirjo on uskomattoman laaja. Olen ihastunut siihen ja käyttänyt sitä koko kesän ja käytän edelleen. Minusta on ihanaa, että probioottista ihonhoitoa tukee nyt myös meikkivoide!

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita TykkäEsse Organic Skincare on eteläafrikkalainen luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jossa mikrobit valjastetaan puolustamaan ja suojaamaan ihoamme patogeeneiltä, ja tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä. Tuotteissa käytetään prebioottisia uutteita, eläviä probiootteja, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja –öljyjä sekä omega-rasvahappoja, joten tehoa löytyy. Esimerkiksi luonnonkosmetiikaan siirtyessään ovat probioottiset tuotteet ja hoidot oiva apu muutoksen keskellä tai alussa olevalle iholle. Esse -hoitoja on monenlaisia ja lämmöllä suosittelen kuuntelemaan hoitajan suosituksia, sillä ainakin itse valitsin vuosia sitten aloittaessani iholleni aivan vääränlaiset tuotteet. Nykyään annan Johannalle vapaat kädet ja olen ollut joka kerta tyytyväinen – joskus on käynyt myös niin, että kasvojen sijaan onkin hoidettu kehoa, joka on kaivannut hoitoa enemmän kuin kasvojeni iho.

iho kirkkaaksi kesan jaljilta Karita Tykkä

Iho kirkkaaksi kesän jäljiltä

– GIVE AWAY!

Haluaisitko sinä kokeilla Esse probiotic beauty -hoitoa?
Kiva, sillä minulla on mahdollisuus lahjoittaa hoitoelämys uuteen upeaan Jolie shop & spa:han! Osallistut jakamalla tämän postauksen somessa ja kertomalla alle, miksi haluaisit päästä tähän hoitoon. : )

Voittaja selviää 27.9.2019 perjantaina!

Osallistu heti!

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

Voit halutessasi kurkistaa Jolien laajan tuotevalikoiman sekä hoitomenuun täältä.

kuvat: Emma Ronkainen
kuvauspaikka: Nougat Showroom / Sondergaard

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

IHO HEHKUVAKSI

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (163)
  1. Tosiaan kesän jäljeltä iho tuntuu jotenkin kuivalta ja repsahtaneelta. Nyt olisi ihana päästä hoitoon.

  2. Olisi ihana päästä hoitoon jos vihdoin löytyisi omalle iholle sopiva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *