Iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi

Kaupallinen yhteistyö: Esse Skincare

Iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi probioottisella hoidolla ja kotihoitotuotteilla.

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykka

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

Kesän jäljet näkyvät kasvoillani ja talven tulo saa ihon näyttämään harmaalta. Onneksi asialle voi tehdä jotakin – tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti, ilman myrkkyjä ja haitta-aineita, jotka kuormittavat kehoa tai häiritsevät ihon omia toimintoja.

 

Olen saanut Essellä & probioottisella ihonhoidolla erinomaisia tuloksia, etenkin herkän ja ärsyyntyneen ihoni kanssa. Vuosia sitten synteettisistä kosmetiikkatuotteista luopuessani, olivat Essen hoidot ja Natural Goods Companyn Minnan ja Johannan kädet sekä tietotaito tarpeen. Probioottinen ihonhoito toimii erityisen hyvin etenkin erilaisten ihohaasteiden hoidossa – muun muassa akne, rosacea, atopia ja ikääntyminen saavat apua Essen hoitolahoidoissa. Essen hoidot tuovat apua myös ihon kausittaiseen vaihteluun eri vuodenaikoina.  Itse päädyin näin kesän jälkeen kokeilemaan Essen Bright-hoitoa, jossa nimen mukaisesti pyritään kirkastamaan ihoa sekä vaikuttamaan pigmenttimuutoksiin, ja joka rakennetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

Iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi – Bright-hoito

 

Alkupuhdistuksena tehdään kaksois- tai jopa kolmoispuhdistus, jos mukaan lasketaan make up remover ja poistetaan silmämeikki. Kuorinnaksi Johanna valitsi tällä kertaa Essen BHA- hedelmähappokuorinnan, jonka miedot hapot kuorivat kevyesti (salisyylihappo + maitohappo). Hoidon salaisuus ja ydin on Essen Bright ampullissa, joka vaikuttaa ihon epätasaiseen väriin, valovanhenemiseen ja hyperpigmentaatioon. Ampullin vaikuttavina ainesosina toimivat salisyylihappo, makkarapuu-uute, johanneksenleipäpuu-uute sekä ampullin tärkein aine, Phenylethyl Resorcinol, joka vaalentavaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti estäen tyrosinaasientsyymin toimimisen, ja joka on yli 10 x tehokkaampi kuin kojihappo. Raaka-aine on johdettu männystä löydetystä molekyylistä – luonnon voima hoitaa ja parantaa siis tässäkin tuotteessa. Kasvohoitoon olennaisena osana kuuluu myös kosketus, joka jo itsessään parantaa ja kaunistaa lisäten oksitosiinin tuotantoa ja nostaen mielialaa. Hyvä olo näkyy koko olemuksessa… Kasvojen ja tietysti myös decolleten hierontaan valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaiset tuotteet – öljy + voide. Hieronta rentouttaa, hoitaa ja hellii – yksi hoidon ihanimmista hetkistä!

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

Naamiona minulle käytettiin Essen Cream maskia, joka kosteuttaa, kirkastaa ja elvyttää sekä auttaa häivyttämään pigmenttiläiskiä. Cream maskin voi hankkia myös itselle kotihoitoa tukemaan. Omaan Bright -hoitooni yhdistettiin Essen + -linjan tuotteita. Lopuksi levitettiin Ageless seerumi ja sen päälle Defence voide – myös tämä tuotepari on hyvä hoitamaan pigmentaatiota. Lopputuotteet katsotaan tietysti aina asiakkaan tarpeen mukaan – minulle pigmentaatiohäiriöitä helpottamaan.

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

 

Iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi – kotihoitotuotteet

 

Hoidon jälkeen olo oli kuin Tuhkimolla ja annoin tuotteiden vaikuttaa ihollani seuraavaan aamuun saakka. Hoidon vaikutus kesti useamman päivän ja ihostani tuli tasaisempi, silminnähden kirkkaampi ja hehkuvampikin. Nenän alla ja suun aluella ollut ”kuiva röhelö” rauhoittui jo tällä yhdellä hoidolla. Kotihoitotuotteiksi Johanna valitsi minulle Esse Cream cleanser puhdistuksen ja kosteuttavan Toner + -kasvoveden sekä pari kertaa viikossa käytettäväksi tarkoitetun samettisen pehmoisen ja tehokkaan savipuhdistuksen, Refining cleanserin. Seerumiksi valikoitui yksi kaikkien aikojen suosikeistani Esse Ageless serum ja voiteeksi Essen Defence voide. Silmänympärysiho on ollut kovilla sään ja tietokoneen tuijotuksen vuoksi, siksi silmänympärysiholle valittiin Esse Eye Contour voide. Bonuksena vielä 1–2 kertaa viikossa käytettäväksi Cream mask, jonka voi jättää myös yöksi. Kotihoitotuotteiden lisäksi ei ole koskaan huono asia tukea ihoa myös sisäisesti. : ) Laadukas kollageeni ja probiootit tukevat kohti tervettä ja kaunista ihoa.

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

 

Iho on suurin elimemme ja näyttää kaiken, mitä sisällä (ja myös ulkona) tapahtuu. Ruokavalion muutokset, stressi, heikot yöunet, erilaiset tulehdustilat ja ilmastonmuutokset, näkyvät kaikki myös ihollamme. Haasteellisissa tapauksissa, ja etenkin näin iholle haastavan vuodenajan kynnyksellä, kannattaa kääntyä koulutetun Esse-kosmetologin puoleen, joka varmistaa ihon kulloisellekin tilanteelle  ja haasteelle sopivat tuotteet ja niiden käytön. Itse on aina hankalaa päätellä, mitä iho oikeasti tarvitsee ja mikä rauhoittaa tai hoitaa ongelman.

Esse-hoitolat löydät täältä.

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

Joulukampanja!

Yli 160 € Esse-ostoksesta saat kaupan päälle hellävaraisen Special Edition Body Cleanserin (tarjous koskee hoitolakohtaisesti tuotteita ja/tai Esse-tuotteita). Tuotteita on rajoitettu erä, joten kannattaa toimia nyt!

 

 

Arvonta Instagramissa @karitatykka!
Kommentoi, millainen ihon haaste sinulla on – palkintona kosmetologin valitsema Esse-tuote haasteesi kumoamiseksi!
Seuraa myös @esseskincarefinland niin pysyt kuulolla Essen upeista uutuuksista. : )

 

 

 

iho kirkkaaksi ja hehkuvaksi Karita Tykkä

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Syysuimarin opas

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka| Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *