I LOVE ME – messuvinkit

Kaupallinen yhteistyö: Transmeri Oy

I love me -messut alkoivat tänään – messuhalli täynnä kauneutta, terveyttä ja rutkasti informaatiota hyvinvoinnin ja kauneuden saralta.

 I love me Karita Tykkä

 

 

Kosmetiikan, ihonhoidon ja kauneuden viidakossa voi ymmärrettävästi mennä pää pyörälle kaikista uusista innovaatioista ja uutuustuotteista. Messuillakin on taas tarjolla kaikkea mahdollista – jokaiselle varmasti jotakin… Minäkin olen mukana messuilla – löydät minut huomenna lauantaina Mádara osastolta klo 11–15. Olen messuilla sinua varten ja olisi ilo tavata! Kerrankin sinulla on mahdollisuus tutustua melkein koko Mádaran huikeaan valikoimaan! Messualennukset kuuluvat tunnetusti asiaan ja parhaat kannattaa hyödyntää heti.  Mádaran osaston, huippuedut ja minut löydät osoitteesta  6F48.

 

 

 

 

 

 

I love me ja muutama vinkki messutarjouksista

 

Yksi kiinnostava uutuus on Smart Glow -tuoteperhe, joka on pakattu kuvittajalahjakkuus Roberts Ruransin suunnittelemaan pakkaukseen. Näin hän kuvailee suunnitelutyötään:

 

 

“Samaan aikaan hauska, nerokas, moderni, inhimillinen ja taiteellinen – jotta jokainen saisi syyn unohtaa arjen”

— Roberts Rurans

 

 

Koko tuoteperhe on ihana ja sopii upean pakkauksen vuoksi loistavasti annettavaksi vaikka lahjaksi. Tuotteita on useita, mutta tässä pari omaa vinkkiäni. Ensimmäisenä SMART GLOW -setti, joka sisältää kaikille ihotyypeille sopivan tehokkaan parivaljakon – Radiant Energy kasvoöljyn sekä Smart Anti-pollution puhdistavan ja korjaavan aktiivihiili-mutanaamion. Hinta yhteensä 20 €! Omaan ostoskassiini päätyy myös Mádara SMART GLOW Shimmering Lotion Vartalovoide, joka antaa kultaisen hohteen ja kosteuttaa ihoa. Ajattelin sipaista tätä myös kasvoille… Hillitty hohde tuo ihanaa hehkua ihonhoitohetkiin omassa kylpyhuoneissa – ripaus ihanaa kimmellystä arkeakin piristämään..

 

I love me Karita Tykkä

 

 

Messutärppinä on ehdottomasti mainittava myös Mádara BOOST -ampullit, joita käytetään 10 päivän tehokuurina, sen jälkeen ylläpitoon 1-2 krt /vko. Näistä voit halutesssasi lukea aiemmasta postauksestani, jonka löydät täältä. Mádara Lifting Booster-ampullit kiinteyttävät kasvonpiirteitä ja lisäävät täyteläisyyttä. Tuote toimii myös ns. “Tuhkimotippana” – silottaa kasvojen ilmettä välittömästi. Energising Booster-ampullit heleyttävät ihoa ja suojaavat ilmansaasteilta. Ratkaisu samealle iholle, pigmenttiläiskiin – tämä on oma BOOSTER -suosikkini. Messuhinta kaikille Mádaran BOOST-ampulleille 25 €!

 

I love me Karita Tykkä

 

Ihonhoidon kulmakiviä on huolellinen puhdistus. Mádaran myydyin tuote onkin Purifying Foam –puhdistusvaahto. Siankärsämöuutetta sisältävä täyteläisen pehmeä vaahto puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet. Antaa iholle raikkaan ja pehmeän tunteen. Sopii myös silmänympärysihon puhdistukseen – messuhinta 12 €!

 

Näitä ja PALJON PALJON muita huikeita tarjouksia löydät Mádaran osastolta, 6F48. Minut löydät myös osastolta klo 11–15 välisenä aikana. Tule moikkaamaan ja hankkimaan parhaat tuotteet itselle ja lahjaksi.

 

 

I love me Karita Tykkä

 

 

 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä kerron ARVONNAN VOITTAJAT!

Voittajat I LOVE ME –messulipuille ovat:

 

 

 

Molemmat voittajat saavat KAKSI lippua, jotka lähetetään sähköpostitse tänä iltana.

 

 

Susanna (@ssusski)
Päivi (paivisammalinen)

 

 

 

Onnea voittajille ja nähdään messuilla!!

 

Iloa  ja kaunista oloa,

Karita

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!

Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Vegaaninen pesto

Vegaaninen pesto

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka| Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

 

Kommentit (2)
  1. Messut jäävät väliin,kun ollaan Amerikassa lomalla.Nyc:stä löytyi muuten tuota Smart Glow -tuotetta.Täällä on orgaanista kosmetiikkaa mm.Sheporassa niin paljon,ettei oikein osaa valita tuotteita.

  2. Vitsit, että näytät ihan Demi Moorelta tossa Boost -kuvassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *