Hyvän olon kesävaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Hyvän olon kesävaatteet ja kaunis arki – Nanson kesä

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Nansolla ajatellaan, että parhaat asiat elämässä kestävät aikaa – tähän voin yhtyä itsekin. Aika usein joudunkin vastaamaan vaatteistani kysyville, että tuote on vuosia vanha… Tällä kertaa tuotteita löytyy ainakin vielä, sillä kuvissa näkyvät Nanson uutuudet ovat rantautuneet juuri kauppaan. Nopea kuitenkin kannattaa olla, sillä suosituimmat tuotteet ja yleisimmät koot menevät nopeasti.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkähyvän olon kesävaatteet Karita Tykkähyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Olitpa sitten lomalla tai töissä, sopivat nämä uutukaiset molempiin menoihin. Selkeät ja kauniisti laskeutuvat, 100 % lyocellistä valmistetut Santra-pusero ja housut toimivat upeasti moneen menoon. Housuissa on ihanan hulmuavat lahkeet ja joustava vyötärönauha kauniilla somistevyöllä viimeisteltynä. Itselleni ”must have” juttu ovat sivutaskut, jotka näistäkin löytyy. Materiaalina lyocell on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteiselle viskoosille, sillä sen valmistus kuluttaa vähemmän energiaa ja haitallisia kemikaaleja. Lyocellin raaka-aineena käytetään tavallisesti nopeakasvuista eukalyptusta tai muita selluloosapohjaisia raaka-aineita. Lyocellin kosteustasapainon säätelykyky on kaksi kertaa parempi kuin puuvillan, joten sillä on viilentävä ja lämmittävä vaikutus neuloksena.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Hyvän olon kesävaatteet – helppoa ja mutkatonta

Minulla on nyt lomafiilis päällä, vaikka töitä vielä osittain teenkin ja on ihanaa, että kesän arjessa voi pukeutua kauniisti ja mukavasti. Rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Vaatteiden tulee tuntua mukavalta, se luo hyvän olon, mikä puolestaan lisää itsevarmuutta – kiristävä tai huonosti suunniteltu vaate päinvastoin ahdistaa ja rajoittaa omaa tekemistä. Rakastan heittää nopeasti päälleni jotakin rentoa, kevyttä ja helppoa vaikkapa kauppareissulle piipahtaessani – viskoosikankainen, kuosillinen Pom pom-tunika on yksi sellainen. Läpsykät jalkaan ja menoksi, muuta ei tarvita. Toki sen voi hyvin pukea trikoiden tai housujen kanssa, jos helman pituus mietityttää.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkähyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Kävin tutustumassa Helsingissä Sörnäisissä Nanson tiimiin ja ammattitaitoiseen suunnitteluun. Ilmassa oli yrittäjähenkeä, yhdessä tekemistä ja intohimoa, kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. Nansolla sanottiin suunnittelun olevan onnistunutta, kun vaatteisiin haluaa pukeutua aina. Itselläni kaksi tuollaista kestosuosikkiani ovat Basic T-paita, eli tuttavallisemmin TASKU T-paita ja pellavapaitapusero, jota käytän ympäri vuoden. Tasku teepaita on valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista. Itselläni on aina tapana kääntää hihat kertaalleen tai kahteen taitoksille, se luo mielestäni siihen lisää ryhtiä.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Hyvän olon kesävaatteet – farkut, joihin voi pukeutua myös kesällä

Kesällä farkut eivät kuulu arkeeni, elleivät ne siten ole mukavat ja joustavat. Sellaiset ovat uskomattoman hyvin istuvat Lykky-farkut. Vajaa mittaiset väljät farkut on kudottua twillsidoksista puuvilla-elastaanikangasta (99 % puuvilla, 1 % elastaani), joka on kestävää ja joustavaa. Nämä puen aina valkoiseen yhdistettynä – joko tennareilla, ruskeilla nahkasandaaleilla tai ballerina-kenkien kanssa. Raikas tyyli syntyy helposti.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Nanson verkkokaupasta jokaisen tuotteen kohdalta löytyy mitoitustaulukot, jotka tekevät nettiostamisen helpommaksi. On helpompi pähkäillä kokoja, kun tietää tarkat mitat. Itselläni on kuvien tuotteissa koko 36, basic t-paidasta koko s ja farkuista koko 34. Omasi voit hankkia täältä ja hyödyntää kesän paras valikoima.

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

hyvän olon kesävaatteet Karita Tykkä

Hyvän olon kesävaatteet – edullisemmin!

Nyt saat koodilla KARITA10   -10 % alennuksen kaikista Nanson uutuustuotteista. Koodi on voimassa 1.7.2020 – 5.7.2020 saakka osoitteessa nanso.fi.

Ja koska parhaat menevät ensimmäiseksi, kannattaa olla nopea. Näillä vaatteilla voi hyvin palata myös takaisin töihin, jos lomat ovat jo takanapäin.

Iloa ja hyvää oloa,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

IHANAT PELLAVAT

kevaan ihanin oloasu Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube.

Kommentit (1)
  1. Lyocell kiinnostaa.
    Lykky-farkut on upeat! Ne haluaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *