HYVÄÄ JUHANNUSTA!

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Haluan toivottaa sinulle hyvää juhannusta! Juhlan kunniaksi haluan myös arpoa teille jotakin kivaa… Toivon juhannusuhlasi olevan täynnä iloa, valoa, hyvää fiilistä, rakkaita ihmisiä, naurua, ruokaa, juomaa ja kaikkea ihanaa. Aurinkokaan ei olisi yhtään hassumpaa… : )
Olen kirjoittanut tähän mennessä neljä terveellisen (ja herkullisen) ruoan reseptikirjaa. Ensimmäinen teokseni oli Raakaa ja makeaa, sitten oli vuorossa brunssikirja Hyvää huomenta, kolmas ja yksi omista suosikeistani oli täydellinen kattaus alkuruoista jälkiruokiin ja kauneusvinkkeihini, Lautasellinen kauneutta ja viimeisin on herkkukirja ilman valkoista sokeria – Sokeriton. Juhannuksen kunniaksi päätin arpoa neljä kappaletta kirjojani.  On aika juhlia keskikesää, nauttia, rentoutua ja viettää kiireetöntä aikaa. Nauttia, kokeilla uusia reseptejä, rentoutua ja selailla kirjoja. Mikäpä siis parempaa kuin uusi kirja, jota selailla ja josta inspiroitua?

 

HYVÄÄ JUHANNUSTA!
HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Itse inspiroidun kesästä moni eri tavoin. Tuoksut, värit, raaka-aineet ja niin uudet kuin jo eletyt muistot siivittävät ihanaa rentoa kesäfiilistä. Aistikokemuksista jää myös jokin tunnemuisto, joka saattaa tulla esiin vaikkapa tietystä tuoksusta, mausta tai maisemasta. Lapsuuden kesiini liittyy paljon erilaisia maku- ja muita aistimuistoja. Ensimmäisissä makumuistoissani suunnataan maalle, Tammelaan. Siellä tarkemmin Sisko-mamman mansikkamaalle, jossa kypsyivät maailman parhaat ja maukkaimmat mansikat. Lapsuuden kesän makumuistoni on siis ihana mansikka, joita napsin suoraan mansikkavarvuista. Tuntui, että maalla paistoi aina aurinko, kenelläkään ei ollut kiirettä tai huolta huomisesta – aika taitaa kuultaa muistot ja hyvä niin. Pikku-Karitan kesät olivat täynnä vapautta, riemua, uimista, viljapeltoja, mökkeilyä ja lehmien paijaamista. Muutama hyvipuistokokemuskin kesään aina mahtui, mutta pääosin lapsuudenkesäni vietin Tammelassa, mamman ja papan hoivissa. Tammelaan palaan tänäkin kesänä. : )

 

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

Kirjojen arvontaan osallistut jakamalla postauksen somessa ja kertomalla kommentteihin oman lapsuuden makumuisto. Kysymys siis kuuluu: Mikä on ensimmäinen makumuistosi lapsuudenkesistä? Voit kirjoittaa lyhyesti tai pidemmälti makumuiston taustasta – choice is yours.

Hyvää juhannusta! -arvonta tapahtuu kuun viimeisenä päivänä, eli viikon kuluttua perjantaina 30.6.2017.

 

Blogi jatkaa läpi kesän, joten täällä ollaan! Jos siis kaipaat reseptiikkaa, kauneutta tai  mielen ja kehon hyvinvointia, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi. : )

Toivon sinulle hyvää juhannusta! Iloa, valoa ja onnen hetkiä kesääsi.

 

Rakkaudella,
Karita

 

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

 

 

Lisälukemista kesään voit kurkata vaikka näistä postauksista:


Vältä kesäkilot

VALTA KESAKILOT 02

Aurinkoinen chia-vanukas

AURINKOINEN CHIA-VANUKAS

Viilentävä ja kaunistava smoothie

VIILENTÄVÄ JA KAUNISTAVA SMOOTHIE

Kommentit (90)
 1. Marjaana Fält
  23.6.2017, 09:45

  Paras lapsuuden makumuistoni on äidin itsetekemä mansikkakakku. Lähestyn jo 40 vuotta enkä ole vieläkään saanut parempaa mansikkakakkua missään! Rakastin lapsena myös käydä ratsastamassa ja hoin usein, että parasta maailmassa olisi syödä äidin tekemää mansikkakakkua hevosen selässä kesällä! Tuplaonni 🙂 Vieläkin odotan kesän ensimmäistä kakkua, kunhan kotimaiset mansikat tulevat myyntiin…

  1. karitatykka
   23.6.2017, 16:26

   Mansikkakakku…Oman mamman perinteinen mansikkakakku oli oma ehtoton suosikkini pikkutyttönä. : ) Nyt kakku on muuttanut hiukan muotoaan, mutta on edellaan niin ihana!
   : )

 2. Hyvvää juhannusta 🙂

  1. karitatykka
   23.6.2017, 16:26

   <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *