HYVÄ ELÄMÄ -KIRJAN GIVEAWAY!

Julkkariaamun tunnelmia ja HYVÄ ELÄMÄ -KIRJAN GIVEAWAY!

Torstaina vietimme Nougat Showroomissa ihanan ja lämminhenkisen aamutilaisuuden – Hyvä elämä, rakkaudella Karita -kirja on ilmestynyt tällä viikolla lähtenyt kauppoihin. Kova työ on tehty ja on aika katsoa kun ”lapsi” lentää maailmalle ja kohtaa kuulijansa. Äänikirjaa on kuunneltu ihanasti ja kirjaa jo nyt luettu valtavasti. Palaute, jota olen saanut, on kostuttanut silmäni useampaan kertaan – vetänyt ajoittain jopa sanattomaksi. On uskomattoman hienoa, että sanani ja energiani tavoittaa ja jopa muuttaa ihmisten elämän.

hyva elama kirjan giveaway

Annoin kirjaani kaiken opin ja oivalluksen, mitä silloin minulla oli. 462 sivua työkaluja, henkilökohtaisia tarinoitani, ajatuksia, tehtäviä ja konkreettisia askeleita kohti hyvää elämää. Osa-alueina keho, ravinto, kauneus, lifestyle ja ehkä tärkeimpänä MIELI. Emma Ronkaisen ottamat kuvat kertovat oman tarinansa – nekin viestittävät jotakin merkitykselistä. Fyysisessä kirjassa on myös reseptiikkaa, 23 helppoa ja nopeaa suosikkireseptiäni, joita arjessa ja juhlassani nautin. Äänikirja puolestaan avaa tunnekokemuksen hyvin, sillä luen kirja itse. 9 tuntia ja 40 minuuttia on kuunteluaika, muta lupaan että kirja menee siivillä.

hyva elama kirjan giveaway

Jos sinulle ei ole ollut Storytrel -palvelua, saat sen ilmaiseksi 30 päivän ajaksi tästä linkistä. Ja kirjani löytyy sieltä. Toki se löytyy kaikista muistakin äänikirjapalveluista!!!

Kutsuvierastilaisuudessa jokainen sai lähtiessään mukaansa huikea lahjapussukan, josta löytyi kaikkea ihanaa – luonnollisesti myös Hyvä elämä – rakkaudella Karita -kirjani. Sieltä löytyi Sunsweetin, Lagomin, Ellan kitchenin, Nomnomin ja Borgesin syötäviä ja juotavia. Gauharin kaunis ja luonnollinen tuoksupussi, joita minulta löytyy kotoa kylppäristä, kaapista ja jopa autosta. Kaikki oli pakattu Nougatin laadukkaaseen ja tyylikkääseen paksuun kangaskassiin, joka toimii jatkossakin vaikka missä käytössä. Yksi ihanuuksista on kassista löytyvät lempikorumerkkini, Nougatista löytyvä Pernille Corydonin koru! Haluaisin arpoa kaksi lahjapussukkaa, joiden sisällön näet IG sivullani, klikkaamalla tästä.

HYVÄ ELÄMÄ -KIRJAN GIVEAWAY!

Osallistut IG:ssä tai täällä tai molemmissa, jolloin mahdollisuus voittoon kasvaa. Jaa tämä myös jonkun kanssa ja ilmoita kommentteihin hänet, joka ansaitsisi myös tällaisen ihanuuskassin.
Onnekkaat selviävät maanantaina 4.11.2019

Kiitos vielä kaikille, jotka tulitte jakamaan minulle kovin tärkeän aamun kanssani. Ja teille kaikille, jotka jaatte sanomaa ja viestiäni kirjastani eteenpäin. Olen antanut tähän valtavasti itsestäni ja ammentanut energiaani – nyt on aika laittaa se kiertämään.

Nautinnollisia luku- ja kuunteluhetkiä uuden kirjani parissa.
Onnea myös giveawayhin osallistujille!
Iloa,
Karita

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

SYÖMÄLLÄ ENERGIAA JA ELINVOIMAA

syomalla elinvoimaa ja energiaa syksyyn Karita Tykka

Kommentit (246)
  1. Jakaisin palkinnon rakkaan äitini kanssa, joka varmasti ilahtuisi palkinnosta suuresti! ❤️

  2. Antaisi ystävälle joka tekee stressaavaa työtä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *