Hiuspohjan pelastus – täydellinen lahja äideille

Hiuspohjan pelastus – hemmottelua ja elinvoimaa hiuksille ja hiuspohjalle

 

 

Formosa sana tarkoittaa portugaliksi kaunista. Usein kauneutta ajatellessamme tulee ensimmäisenä ehkä mieleen iho tai meikki, mutta myös iho hiusten alla, eli päänahka ja hiuspohja ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauneutta. Hoidamme kasvoja, jotta kasvojen iho säilyttäisivät nuorekkkuutensa, mutta tiesitkö, että hiuspohja ikääntyy huomattavasti nopeammin kuin kasvojen iho? Jos päänahka jää hoitamatta vaikuttaa se myös kokonaisvaltaiseen terveyteen ja luonnollisesti hiuksiemme kuntoon – terveessä hiuspohjassa kasvavat hyvinvoivat hiukset. Formosa on päänahan hoitoon ja ongelmiin keskittyvä kokonaisvaltainen hoito, jolla saadaan päänahka ja hiukset puhtaiksi, elinvoimaisiksi ja kauniiksi. Kyseessä on tehohoito, joka on samaan aikaan myös nautinnollinen ja hemmotteleva hoitokokonaisuus. Hoidon takana on Taiwanilainen O’right tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet ovat ekologisia ja turvallisia.

 

Vihreä tuotemerkki O’right kunnioittaa ympäristöä – muun muassa pääkonttori toimii puhtaalla aurinko- ja tuulivoimalla. Tuotteiden ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja tarrat ja pakkaus sekä kaikki mainosmateriaalit painetaan ympäristöystävällisellä soijamusteella. Kaikki shampoo ja tuotepurkit voidaan myös 100% kompostoida eli siitä ei jää mitään jäljelle. Ainostaan Hair tonic -hoitoneste on pakattu lasipulloon, jonka senkin voi kierrättää. Myös kaikkien purkkien korkit on valmistettu bambusta muovin sijaan ja ovat siis myös 100% hajoavia .

 

 

 

 

 

 

Päänahkaan jää muun muassa hiustuotteiden kertymiä, kuollutta solukkoa ja ympäristön saasteita. Ne eivät lähde pois tavallisella shampoopesulla, siksi hiuspohja tarvitsee erityishoitoa ja puhdistusta. Formosa –hoido on hiusten ja hiuspohjan pelastus, jossa puhdistetaan ja hoidetaan kokonaisvaltaisesti hiuspohjaa ja hiuksia. Hoitoon uuluva perinteinen kiinalainen akupunktiohieronta vie nirvanaan ja auttaa verenkiertoon sekä rentoutumiseen. Hoidon aikana voi kuunnella musiikkia hierovassa tuolissa – silmät peitetään hieronnan ajan valolta suojaavalla maskilla, jotta rentoutuminen on vieläkin helpompaa. P.S. Jos menet aamuaikaan, takaat rauhallisimman elämyksen…

 

 

 

 

Hiuspohjan pelastus tämä Formosa-hoito on etenkin niille, jotka käyttävät paljon hiustuotteita tai kärsivät erilaisista päänahan tai hiusten ongelmista. Itselläni ei ollut hiuspohjan ongelmia, mutta oi, kuinka erilainen tunne olikaan päänahassani hoidon jälkeen! Tuntui kuin päänahka hengittäisi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Tunnetta on vaikea selittään, mutta hiuspohja tuntui jotenkin ”kevyemmältä” ja superpuhtaalta. Hoito todella oli hiuspohjan pelastus ja aion käydä tässä hoidossa säännöllisesti esimerkiksi parin kuukauden välein myös jatkossa. Myös hoitotuotteet otan käyttöön – katsotaan villiintyvätkö hiukset kasvamaan… : ) Formosa-hoitoa voin suositella lämpimästi itselle tai lahjaksi arjen kiireen keskelle rauhoittamaan tai rentouttavaa lomaa täydentämään. Etenkin nyt talven jälkeen oli ihana päästä eroon hiuspohjaan ja hiuksiin kertyneistä tuotejäämistä, kuolleesta ihosolukosta ja ilmansaasteista. Hoito sisältää useamma ihanan vaiheen, jotka on tarkoin mietitty ja luovat yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden.

 

 

 

 

Hiuspohjan pelastus – Formosan hoitovaiheet

 

Konsultaatio

Konsultaatiossa harjataan hiukset erityisellä bambuharjalla, jossa on pienet nystyrät, joiden avulla saadaan jo osa ylimääräisistä karstoista pois päänahasta. Nystyrät myös aktivoivat päänahan verenkiertoa.

Sitten valitaan tarvittavat tuotteet, joita käytetään hoidon aikana. Tuotteet määräytyvät hiusten ja hiuspohjan puhdistustarpeen ja mahdollisten hiuspohjan ongelmien mukaan – tuotekombo valitaan yksilöllisesti juuri sinulle.

 

Kuorinta

Hiuspohjaan kertyy ajan saatossa monenlaista likaa, joka pinttyy hiustuppiin ja tukkii sen. Erityisesti hiuspuuterit, kuivashampoot ymmä muut sellaiset jäävät helposti hiuspohjaan häiritsemään päänahan optimaalista toimintaa. Tukkeutuneet tupet estävät normaalin hiusten kasvun. Usein hiukset tarttuvat toisiinsa ja aloittavat kasvun samasta tupesta tai pahimmassa tapauksessa hiukset irtoavat kokonaan. Kuorinta auttaa puhdistamaan kaiken ylimääräisen lian ja antaa hiuksille terveen kasvualustan. Kuorinta tehdään pesupaikalla ja se tuntuu ihanalta!

 

Formosa -hieronta

Akupainanta- ja hierontatekniikka perustuu tuhansien vuosien kokemukseen perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Keho, mieli ja sielu nähdään yhtenä kokonaisuutena – tämä johtaa kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, sisäiseen rauhaan ja tyyneyteen. Kiire ja stressi jäävät taakse ja koko keho nauttii. Stimuloiva hiuspohjanhieronta keskittyy 12 akupainanta pisteeseen. Näiden pisteiden hieronta edistää verenkiertoa ja vähentää stressiä, migreeniä ja jännitteitä. Hieronta tehdään aina shampoolla, joka valitaan hiusten ja hiuspohjan mukaan. Saran kädet olivat ihanat ja tämä taivaallinen hieronta poisti myös päänsärkynikin.

 

Kosteutus

Kuorinnan ja hieronnan jälkeen hiuspohja tarvitsee kosteutta sekä hiuspohjaa rauhoittavia ainesosia. Kun kaikki kuona on saatu hiuspohjasta pois, imeytyvät hoitoaineetkin paremmin. Hiuspohjaan hierotaan kevyesti seerumi, jonka annetaan vaikuttaa lämpimän pyyhkeen alla muutaman minuutin.

 

Tehomaski

Kun hiukset ja hiuspohja ovat puhtaat on aika hemmotella hiuksia. Se tapahtuu bambutehohoidolla, joka on tehokkaampi kuin tavallinen hoitoaine ja jonka vaikutusta tehostetaan lämmöllä. Maski korjaa hiusten vaurioita ja kosteuttaa niitä.

 

Caffeine hius tonic

Hiuspohjan hyvinvointi viimeistellään supertuotteella. Caffeine Hairtonic on erityisesti hiustenkasvua ja hiuspohjaa stabilisoiva hoitoneste, joka auttaa hiustenkasvuun, rauhoittaa hiuspohjaa ja vahvistaa hiusjuuria. Itse otin tuotteen myös kotiini ja jännityksellä odotan mitä sen säännöllinen käytttä saa aikaan. Tästä tuotteesta nimitään kerrotaan huimia menestystarinoita.

 

Viimeistely

Lopuksi hiukset viimeistellään käyttämällä niihin sopivaa O’right hiusöljyä ja Green tea suihketta. Ne antavat upean kiillon ja suojan hiuksille föönin lämmöltä. Tämän hoidon jälkeen hoito on valmis ja voit jatkaa työpäivään tai vaikka nauttimaan ihanasta aamupäivästä tai upeasta illasta.

 

 

 

 

 

 

Täydellinen lahja äitienpäiväksi ja itselle, miehelle tai morsiammelle – oikeastaan kenelle tahansa!

 

Formosa –hoitoja voi varata jokaiseen Q Hair salonkiin joko nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Lahjakortteja voi tilata 30 päivän korottomalla maksuajalla tästä tai halutessasi maksaa lahjakortin heti verkossa niin tilaus onnistuu tästä. Lahjakortit ovat myynnissä Q Hair salongeissa.
Formosa hemmoitteluhoito lyhyille tai puolipitkille hiuksille 79€ / pitkille hiuksille 89€
Hoito kestää n.1,5h

 

 

 

 

Haluaisitko sinäkin kokeilla?

Sain mahdollisuuden arpoa yhdelle onnelliselle tämän hiukean ja tehokkaan hemmotteluhoidon, lahjakortin Formosa-hoitoon! Osallistut jakamalla tämän postauksen fb:ssa tai Instagramissa ja kommentoimalla alle miksi juuri sinä toivoisit tätä lahjakorttia ja hoitoa omaksesi? 

Suoritan arvonnan tiistaina 15.5.2018!!  Onnea arvontaan!

 

 

Iloa ja kaunista tiistaita – juuri sinulle!
Karita

 

 

 

kuvat: Tanja Päivinen

 

 

Lisää herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät alla olevista postauksista.

 

Vege pad thai

vege pad thai-salaatti

 

 Helpot vadelmaherkut

 

Vatsa kuntoon

 

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (80)
  1. Kuulostaa ihanalta! Tämä olisi täydellinen myöhäinen äitienpäivälahja rakkaalle äidilleni, jonka luokse en tänä vuonna pääse oikeaa äitienpäivää juhlistamaan♡

  2. Tyttärelleni! Hän on kärsinyt päänahan ongelmista liian paljon ja on vasta 16 vuotta. Tämä olisi hänelle ihana lahja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *