Hero relax – kokonaisvaltainen hyvä olo

Hero relax -valmennus alkoi tänään!hero relax Karita TykkäErilaisia treeni- ja ruokavaliovalmennuksia on paljon – jokaiselle varmasti löytyy jotakin. Elämässämme on samaan aikaan kuitenkin jo valmiiksi paljon suorittamista, riittämättömyyden tunnetta, painetta ja vertailua. Saatamme myös hamuta koko ajan uusia asioita elämäämme,  joiden ajattelemme tai odotamme olevan ratkaisu ja tuovan onnen. Onni ei kuitenkaan löydy ulkopuoleltamme – kaikki on sisällämme. Hero relax -valmennuksessa johdatan ryhmäläisen turvallisesti itsensä äärelle, harjoituksen myötä omaa intuitiotaan vahvistaen.

hero relax Karita Tykkä

Valmennus on mielestäni hyväksi ihan jokaiselle, saan itsekin siitä valtavasti. Tapaamme vähintään kolmesti viikossa. Jos et juuri tiettyyn aikaan ruudun äärelle pääse, ei haittaa – voit katsoa tallenteet kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki materiaali jää myös kolmeksi viikoksi näkyviin valmennuksen päätyttyä ja edellisillä kerroilla olen myös jakanut harjoitteita valmennusjakson päätyttyäkin. Tässä valmennuksessa ei tavoitella täydellisyyttä tai suoriteta. Mennään askel askeleelta eteenpäin, lempeästi itseään kuunnellen ja itsensä hyväksyen.

hero relax Karita Tykkä

Hero relax -valmennus pähkinänkuoressa

3 viikkoa
Kolmen viikon live -harjoitteluvalmennus, jossa pysähdytään ja rentoudutaan itsemme äärelle, rauhoitetaan hermostoa, lisätään itsetuntemusta ja omaa voimaa. Opetellaan riittämään itse itsellemme ja lisäämään harjoitusten kautta kaiken hyvän määrää elämässämme. Opit mieltä rauhoittavia harjoituksia elämän eri tilanteisiin ja löydät rauhan, itsevarmuuden ja stressi vähenee. Joka viikolla uusi teema ja kulma kehon rauhoittamiseen ja energian lisäämiseen.

Tasapaino
Resilienssi, eli muutosketteryys elämän eri tilanteissa kehittyy ja tunteita on helpompi hallita. Luvassa on helppoja ja konkreettisia harjoituksia, jotka sopivat kiireiseenkin päivään. Matkan varrella voimaannutat itsesi elämään oman näköistä elämää ja vastaamaan elämän tarjoamiin yllätyksiin haluamallasi tavalla automaattisen reagoinnin sijaan.

3 tapaamista viikossa
Luvassa lyhyitä luentoja, hengitys-, meditaatio-, rentoutus-, läsnäolo ja mielikuvaharjoituksia. Arkeen mukaan otettaviksi tai erityisiin tilanteisiin apukeinoina käytettäviksi ja arjen hallintaakin helpottamaan. Ylipäätään elämästä saa enemmän, kun oppii avaamaan silmänsä maailmalle ja sen ihmeille.

Yhteisön ja ohjaajan tuki
Ryhmässä voimme jakaa ja saada toisiltamme tukea. Muokkaan valmennusta joka kerta toivottuun suuntaan, kohti niitä osa-aueita, joihin osallistujilla on tarve sukeltaa. Olemme matkalla yhdessä – yhteisen energian voimaannuttava vaikutus on uskomaton.

Rauhaa, tasapainoa, inspiraatiota, läsnäoloa, itsensä hyväksymistä ja kuuntelua, elinvoimaa ja energiaa.

Olet lämpimästi tervetullut matkalle kanssani.

Hinta 45 €

hero relax Karita TykkäRelax -valmennus sopii kaikille ja siihen ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Jos kiire painaa, olet levon tarpeessa, nukut huonosti, keho oireilee stressitaakan alla, sisäisen äänen ja kehon viestien kuuleminen on haastavaa tai haluaisit vain oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja rauhoittua, on tämä valmennus sinulle. Se tarjoilee harjoitteita sisäisen rauhan saavuttamiseksi ja työkaluja kaaoksen keskelle ja elämän eri tilanteisiin – se on ansaittu tauko vain sinulle. Harjoitukset ovat lyhyitä, joten ajankäytöllisesti valmennus sopii kiireellisellekin ihmiselle – kiireinen henkilö ehkä tarvitsisi tätä jopa kipeämmin kuin kiireetön. Live -harjoitukset nauhoitetaan, joten voit myös tehdä ne jälkikäteen.

Hero relax -valmennus – luentoja, harjoituksia, liikettä ja työkaluja

Olen kanssasi koko kolmen viikon ajan, teen valmennuksen normaalin arkeni puitteissa – meistä jokainen siis pystyy siihen. Aika, paikka, varusteet tai tietotaito eivät ole esteenä valmennukseen osallistumiselle. Aiempaa kokemustakaan esimerkiksi meditaatioon et tarvitse – mutta jos olet jo konkari meditaatiossa, ei siitä suinkaan ole haittaa. Saatat jopa syventää omaa harjoitustasi ja löytää siihen uusia kulmia.

Valmennuspaikka on varattavissa täältä – herotreeni.fi/HERO-RELAX .

Jos relax -valmennus kutsuu niin tule mukaan! Aloitamme 8.6.2020 maanantaina ja jatkamme siitä yhdessä matkaa kohti elinvoimaa, tasapainoa, energiaa, levollista mieltä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Löydät ne asiat, jotka auttavat juuri sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi – helpommin ja vahvemmalla varmuudella. Opit kuulemaan sydäntäsi ja sisäistä viisauttasi ja vapaudut asioista, jotka estävät sinua etenemästä.
Mukaan voi liittyä vielä tämän viikon (14.6 iltaan saakka), sen jälkeen ryhmä suljetaan.

hero relax Karita Tykkä

Hero relax palautteita:

”Olin jo pitkään työstänyt omaa henkistä hyvinvointia pikkulapsiarjen ja yrittäjänä elämisen myllerryksessä. karitan retriitti-mainokset puhuttelivat minua aina ja olisin kovasti halunnut osallistua mutta joka kerta ajankohta osui kun olin raskaana tai vauvan kanssa ja sitten viimeisimpänä muutto ulkomaille. Karita kirjan julkaistuaan en epäröinyt hetkeäkään ottaa äänikirjaa työnalle (kun en päässyt sitä tietenkään kaupastakaan silloin heti kirjana ostamaan, joululomalla onneksi sain kirjankin hyllyyni). Sen avulla pääsin taas henkisessä matkassani eteenpäin ja muutenkin – kuinka upea kirja – muistan kun istuin pimeimpänä talven kuukausina lapseni gymnastic tunnin aulassa, nautin omasta ajasta katsellen tyttäreni voimistelua ja kuunnellen äänikirjan ihan loppumetrejä enkä vaan voinut pidätellä kyyneleitä Karitan matkalle.
Kun Relax valmennus tuli mietin että miten onnekas olinkaan, että minäkin täällä parintuhannen kilometrin päästä pääsisin siihen osallistumaan ❤️ alusta asti mukana ja 110% suositus! Se rauha, herkkyys ja ammattitaito mikä hänestä välittyy on vaan jotain sellaista mitä ei oikein pysty sanoin kuvailemaan, se tarvitsee kokea.”

”Itselläni on kokemusta Karitasta hänen kirjan muodossa sekä kahden Hero relax -valmennuksen verran. Sain jo kirjasta niin paljon, mutta livevalmennuksesta saa vieläkin enemmän Karitan hyvää, kaunista ja lämmintä energiaa, joka rauhoittaa varsinkin myllerryksen keskellä! ❤️ Vaikka olisitkin jo käynyt jotain hänen valmennuksiaan, niin lupaan: aina saat jotain uutta ja joka kerta ollaan ihanalla tavalla rauhan ja samalla uuden äärellä!❤️ Suosittelen lämmöllä ihan jokaiselle!”

Karitan valmennuksessa pysähtyy kaikki muu. Läsnäoleva ote näkyy ja tuntuu. Valmennus on todella monipuolinen liikkeineen, luentoineen ja harjoituksineen. Aivan ihana kokemus ja kun ottaa vastaan kaiken mitä tulee, aukeaa rento ja hyvä olo. Lämmin suositus ❤️

”Hei Karita, toivottavasti nämä sanaset tavoittavat sinut. Hyvää huomenta, Sokeriton, Hyvä elämä kirjat, siitä lähti liikkeelle hyvän etsiminen itselleni. Tämä matka itseen on ollut monikerroksellinen. Sitä on tullut täydentämään Karitan valmennukset. Hero Relax on niin kaunis kokonaisuus. Olen nyt tässä valmennuksessa mukana toista kertaa. En voinut jättää sitä yhteen, en vain voinut. Tänään koin jotakin oivaltavaa. Itsensä rakastamisen merkitys. Jokaisen, joka ikisen ihmisen tulisi kuunnella Karitan viisaita sanoja. Ne juurisyyt. Avain jopa laihduttamiseen, niin moni etsii tietä onnelaan. Se onni on itsessä. Se on hetkessä, se on rauhoittumisessa itsen ääreen. Aamu- ja iltameditaatiot on minun aarteitani, minun ikiomia hetkiä. Mistä on sinun aarteet tehty? Lämmin suositus Karitan hetkille ❤️”

Olen kiitollinen jokaisesta osallistujasta ja kumppanista matkani varrella. Olisi ilo jakaa tila, energia, työkaluni ja läsnäolo kanssasi – olet lämpimästi tervetullut mukaan Hero RELAX -valmennukseen. 
Valoa ja voimaa,
Karita

AINA EI JAKSA LUKEA – ÄÄNIRAITA LYÖTYY TÄSTÄ!

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

SINKKUPÄIVÄ – RAKASTA ITSEÄSI

sinkkupaiva rakasta itseäsi Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | YouTube  | LinkedIn ja FB

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *