Herkän ihon hoito – luonnon voimat ihon avuksi

Kaupallinen yhteistyö: Madara

Herkän ihon hoito – luonnon voimat ihon avuksi ja tuote, johon rakastuin!

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

Testailen erilaisia tuotteita tämän tästä ja aina välillä eteeni osuu jotakin uskomatonta – nyt kävi niin! Mádara uuteen Infinity-seerumiin rakastuin välittömästi. Tämä meni heittämällä kaikista Mádara tuotteista kaikkien aikojen ykkössuosikikseni. Tästä kertoo myös se, että kun ensimmäisen seerumipullon pohjalla oli enää muutama tippa, oli pakko äkkiä hankkia uusi pullo. Olen siis positiivisesti koukussa tähän…

 

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

 

Herkän ihon hoito – apuja ihon oman toiminnan tueksi

Biotekniikka on mahdollistanut kasvien ainutlaatuisen selviytymiskyvyn siirtämisen ihon puolustuskykyä tukevaan Mádara Infinity -seerumiin. Sienen betaglukaani, provitamiini D ja matara-kasvin polyfenolit auttavat ihoa pysymään kosteutettuna, tukee tervettä mikrobiomia ja suojaa ihoa ulkoisiin stressitekijöiltä. Infinity-tuotteet voimaannuttavat ihon tehokkaasti ja parantavat ihon tekstuuria ja ulkonäköä. Kosteutettu ja rauhallinen iho on kaunis, elastinen ja kuulas.

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

Herkän ihon hoito – ihon immuniteetin ymmärtäminen

 

Iho on suurin elimemme ja sen päätehtävä on suojella meitä ulkoisilta haittatekijöiltä ja pitää meidän ”kasassa”. Iho on kovilla ja joutuu  kestämään painetta, hiertymiä, hankausta, mikrobisia hyökkäyksiä, saasteita, lämpötilan vaihteluita, ja paljon muuta. Iho toimii myös aktiivisenapuolstajana fyysisiä ja ”henkisiä” (UV-säteily, taudinaiheuttajat ja erilaiset ärsytystekijät) stressitekijöitä vastaan. Orvaskedessä on puolustuskykyyn vaikuttavia soluja (Langerhan-solut, keratinosyytit, makrofaagit, luonnolliset tappajasolut jne.), joilla on tärkeä tehtävä paikallisessa vastustuskyvyssä. Onkin selvää, että näistä soluista, joiden määrä luontaisesti ympäristön stressitekijöiden sekä ikääntymisen myötä vähenee, tulee pitää huolta. Laiminlyönti johtaa herkistyneeseen ja haavoittuvaan ihoon, joista merkkeinä ovat krooniset sekä paikalliset tulehdukset, ihon heikentynyt kyky parantua ja ihon ennenaikainen vanheneminen.

 

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

 

Herkän ihon hoito – Infinity

 

Olen nyt käyttänyt seerumia ja kasvosuihketta parin kuukauden ajan ja huomannut, kuinka ihoni välittömästi rauhoittuu tuotteiden jäljiltä. Ihoni on vahvempi ja palautuu ärsytyksestä nopeammin kuin aiemmin. Mádara Infinity Drops Immuno serumin teho perustuu muutamaan raaka-aineeseen.

– Probioottinen ihonhoito on monien tiedossa. Tässäkin tuotteessa tärkeänä aktiiviainesosana on erityinen lactobasillus -probioottikanta (Lactobacillus pentosus), joka ylläpitää mikrobiomin, eli mikrobi eliöstön tasapainoa ja sitä kautta tukee suojakerrosta, vähentäen punaisuutta ja herkkyyttä.

– Matarakasvin polyfenoli -uute, joka sisältää vapaita radikaaleja neutraloivia antioksidantteja.

– Sienien beeta-glukaanit stimuloivat ihon vastustuskykyä. Ihon puolustusjärjestelmään vaikuttavien solujen määrä vähenee UV- säteilyn ja ikääntymisen myötä. Sienen beeta-glukaanit stimuloivat puolustusjärjestelmää ja aktivoi siihen vaikuttavia soluja.

Infinity Mist sisältää probioottien ja polyfenolien lisäksi myös vettä sitovia sokereita ja hyaluronihappoa.

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

 

Herkän ihon hoito – kenelle Infinity sopii?

 

Mádara Infinity -tuotteet sopivat kaikille, erilaisille ihotyypeille ja ihon eri vaiheisiin – myös atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle Infinity sopii erittäin hyvin. Yllättävän monet kärsivät herkistyneestä ihosta, johon syitä on varmasti lukuisia. Yksi syys saattaa olla ihon mikrobiomin tasapainon tuhoaminen synteettisillä ja liian voimakkailla tuotteilla. Siksi korjausliike on paikallaan ja huomio kannattaa kiinnittää juuri tuohon mikrobiomiin. Muutos ei tapahdu yhdessä yössä ja säännöllisyys on ihonhoidossakin tärkeää. Myös sisäisesti ihoa ja sen tasapainoa voi ja kannattaa tukea, puhumattakaan kroonisen stressin vähentämisestä ja riittävän sekä laadukkaan unen merkityksestä. Olemme psykofyysinen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen – siksi ihoa tulisi mielestäni hoitaa kokonaisvaltaisesti ja sitä kuunnellen. Mádaran Infinity care system set auttaa vähentämään punoitusta, yliherkkyyttä, kosteuttamaan, elvyttämään ja myös vahvistamaan ihon vastustuskykyä. Se korjaa ihon epätasapainotiloja ja UV-säteiden vaurioita – tulee taas kesällä tarpeeseen, auringon ylin ystävä kun olen…

 

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

 

Herkän ihon hoito – Infinity -kauneusrutiini

 

 

– Puhdista iho ihollesi sopivalla luonnonkosmetiikan puhdistustuotteella. Voit tehdä myös tuplapuhdistuksen öljymäisellä ja sen jälkeen emulsiomaisella puhdistutuotteella.
– Suihkuta Mádaran Infinity Mist Probiotic Essence -kasvovettä kasvoillesi ja hiukan myös kämmenillesi ja painele hellävaroen neste kasvoillesi ja dekolteellesi. Jos ihosi on kosteusköyhä, toista sama uudelleen. Samalla kun painelet kämmenilläsi kasvojesi ihoa, on hyvä miettiä, kuinka arvokas ja tärkeä ihosi on, ja tuntea siitä kiitollisuutta.
– Ihon ollessa vielä hiukan kostea, tiputa pietillä pieni määrä Mádaran Infinity Immuno seerumia kämmenillesi ja painele seerumin kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Joskus toistan myös tämän vaiheen, koska… no, rakastan tätä seerumia.
– Odota minuutista kahteen minuuttiin ja levitä ihollesi sopivat hoitotuotteet – esimerkiksi päivä- tai yövoide, sävyttävä kosteusvoide tai ihoöljy.

 

Infinity seerumia ja suihketta voi käyttää myös erillään, mutta yhdessä ne toimivat tehokkaammin ja tukevat hyviä tuloksia.

 

 

 

herkän ihon hoito Karita Tykkä

 

 

Herkän ihon GIVEAWAY!!

 

Haluan, että jotkut teistä lukijoistakin pääsevät testaamaan tuotetta, siksi jaan kaksi Mádara Infinity giveaway -tuotepakettia!!

Osallistut näin:
1. Jaa postaus Facebookissa (jos et ole siellä niin jossain muussa mediassa).
2. Kommentoi alle miksi kiinnostuit tuotteista?

 

Pakettien saajat selviävät viikon kuluttua sunnuntaina, eli 24.3.2019!!

 

 

 

Onnea matkaan ja kaunista päivää kaikille!

Karita

 

 

 

P.S. Infiniy suositushinnat ovat 30 ml seerumille 85 € ja 100 ml kasvosuihkeelle 40 €. Tuotteita tarjoilevat Sokos, Stockmann, Hehku, YA EGO, Ruohonjuuri, Madaran oma verkkokauppa madaracosmetics.fi sekä Natural Goods Companyn kivijalkamyymälä Töölösä.

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

 

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Nestepöhölle kyytiä

nestepöhölle kyytiä KaritaTykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (88)
  1. Oi,löytääpä couperosa ja atooppisen herkän ihon tuote, joka toimii! Ongelma on varsinkin talven aikana jatkuva kuiva iho. Kun löydän couperosaan hoitavan voiteen, atopia/kuiva iho oireilee yleensä kuukauden sisään. Kun tehostan kuivaa ihoa, couperosa riemastuu. Tasapainoilua tällä hetkellä apteekin tuotteilla. Vuosien varrella jatkuva testaus myös tuntuu kukkarossa, aina ei viitsi edes pistää rahaa kiinni isompia summia, ilman varmuutta tuotteen sopivuudesta.
    En ole vielä testannut Madaran tuotteita herkkään hipiääni, joten mukana arvonnassa.

  2. Olisiko tässä apu minun punaiseen kolmioalueeseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *