Herkän ihon hellijä – apu herkälle iholle

Herkän ihon hellijä – probioottinen ihonhoito

kaupallinen yhteistyö: ESSE Skincare
P.S. Kannattaa lukea loppuun asti (myös mainospaikan jälkeen) – luvassa etu sinulle…

 

 

 

Kevään saapuessa iho saattaa oireilla moni eri tavoin. Ilma muuttuu ja vaihtelee laidasta laitaan kevään herätellessä luontoa uuteen kukoistukseen. Ei ole ihme että iho on ihmeissään lämpötilan muutoksista ja ilmassa leijailevasta siite- ja katupölystä. Talven jälkeen aurinko tuntuu ihanalta iholla, joka ei ole ehkä yhtä hehkeä kuin auringosta ilahtunut mielesi, vaan saattaa näyttää hiukan harmaalta, nuutuneelta ja oireilee myös monin tavoin. Omassa ihossani ainakin olen huomannut vuodenajan tuoman muutoksen.

 

 

 

Ihoni on ollut viime aikoina herkkä ja reagoi voimakkaasti moniin eri asioihin. Lisäksi kotonamme oleva remontti ja sen tuoma stressi sekä pöly eivät ainakaan auta asiaa – oli siis aika olla herkän ihon hellijä ja tarttua toimeen, helliä ihoa, rentoutua ja ottaa herkän ihon tuotteet hoidon avuksi. Probioottinen ihonhoito on ollut valintani jo pidemmän aikaa, joten myös nämä herkän ihon hoitotuotteet löytyvät saman ihonhoitosarjan valikoimasta. Esse Sensitive –linja on probioottinen ihonhoitosarja, joka on kehitetty vastaamaan herkän ihon ongelmiin. Tavoitteena on rauhassa alentaa herkkäihoisten reaktiotasoa ja kun se on saavutettu voi halutessaan siirtyä Essen muihin tuotteisiin tai jatkaa sensitive-sarjalla. Itselläni sensitive-sarjan kasvovesi on ollut jatkuvassa käytössä tuotteen lanseerauksesta lähtien ja sensitive seerumia käytän kuuriluonteisesti aina tarpeen mukaan. Seerumin vedetön koostumus on kevyen öljyinen, silkkinen ja helposti levittyvä. Seerumi sopii erityisesti herkälle tai stressaantuneelle iholle, akneen ja ekseemaan sekä rosacea-iholle.

 

 

 

 

Herkän ihon hellijä ei käytä sensitive-sarjan tuotteiden kanssa muiden tuotemerkkien tuotteita, sillä liian voimakkaat ainesosat kuten säilöntäaineet, synteettiset rasvat ja silikoni saattavat tuhota hoitoprosessin. Esse Sensitive seerumi sisältää yli miljardi elävää probioottista Lactobacillus-mikrobia millilitraa kohden. Kun ajattelemme mikrobeja, saatamme kuvitella niiden asustavan suolistossa, mutta samankaltainen mikrobiomi löytyy myös ihon pinnalta, jonka yksi perustehtävistä on suojata kehoa haitallisilta bakteereilta ja ulkopuolelta tulevilta haitallisilta aineilta. Terve mikrobiomi suojaa ihoa, ennaltaehkäiseen ennenaikaista vanhenemista ja auttaa ihoa voimaan hyvin. Tuotteissa olevat mikrobit aktivoituvat ihon pinnan kosteudesta ja ollessaan aktiivisia auttavat ihoa korjaamaan epätasapainotiloja sekä vahvistamaan ja suojaamaan ihoa. Iholla majaileva vahva ja terve mikrobiomi vähentää punoitusta ja tulehdusreaktioita – iho näyttää hehkeältä, rauhalliselta ja tasaiselta.

 

 

Essen Sensitive-tuotelinja on suunniteltu tasapainottamaan ja rauhoittamaan herkästi reagoivaa ihoa, atopiaa, nuoren akneihoa, couperosaa, perioraalidermatiittia tai erilaisista ihottumista kärsivää herkkää ihoa. Essen Sensitive-linja on suunnattu erityisesti reaktiiviselle iholle, jossa on akuutti ärsytystila päällä. Tuotteet parantavat ihon puolustuskykyä hyviä bakteereja ruokkivien prebioottien ja bakteerikantaa tasapainottavien probioottien avulla. Sensitive-linjan tuotteet, niin kuin kaikki Esse-sarjan tuotteet ovat myös vegaanisia. Ne eivät ole hajusteettomia, mutta niihin ei ole lisätty erikseen hajusteita. Miedot ja lempeät tuoksut tulevat nerolin ja vaniljan eteerisistä öljyistä. Sarjan tuotteet sopivat yleensä tuoksuille herkistyneillekin käyttäjille. Omaan nenääni esimerkiksi seerumin mieto ja pehmeä vaniljan tuoksu on suorastaan koukuttava.

 

 

 

 

Herkän ihon hellijä – Sensitive-linja

 

 

Sensitive Cleanser -puhdistusmaito minimoi allergisten reaktioiden ja ärsytysten mahdollisuutta. Tuote on 100% luonnollinen ja sen tuoksukomponenttien määrä on alle 0,03%. Sensitive Cleanser sisältää Lactobacilluksen probioottista uutetta ja sen pohjana on luomulaatuinen aloe vera geeli. Sen polysakkaridit hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Pesevät ainesosat ovat poikkeuksellisen mietoja ja raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu. Puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa myös meikin.

 

Sensitive toner -kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebiootteja, jotka suojavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä vahvistamalla ihon omaa suojabarriääriä. Probioottiset Lactobacillukset stimuloivat antimikrobisten peptidien tuotantoa ihossa, jotka tasapainottavat mikrobiomia. Yacon-nimisestä kasvista saatavat prebiootit ravitsevat hyviä mikrobikantoja ja vahvistavat niiden kykyä taistella mikrobiomin optimaalista toimintaa häiritseviä mikrobikantoja vastaan. Aloe vera ja Maitohappo kosteuttavat tehokkaasti herkkää ihoa. Kasvovettä voi käyttää pitkin päivää rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa – myös meikin päälle. Itse painelen kasvovettä reilusti kämmenillä iholleni aamuin illoin. Kannan usein kasvovesipulloa myös mukanani ihoa virkistämään pitkin päivää. Etenkin matkustaessasensitive toner on huippu!

 

 

Sensitive seerumi sisältää yli kolme miljardia elävää Lactobacillus-lajin probioottibakteeria yhtä millilitraa kohti. Sensitive seerumiin valittu laji on aktiivinen ihon immuunisysteemin muuntamisessa. Seerumi ei sisällä vettä ja probioottiset mikrobit on kapseloitu, mutta ne ovat yhä eläviä ja kyvykkäitä asuttamaan ihon pintaa. Probiootit aktivoituvat joutuessaan kontaktiin ihon kosteuden kanssa, jonka vuoksi seerumi kannattakin aina painella kasvovedellä kosteutetulle iholle. Aktivoiduttuaan probiootit parantavat ihon mikrobitasapainoa ja vahvistavat suojabarriääriä. Tämä seerumi on tuote, johon palaan aina kun iho herkistyy stressin, ilmaston tai jonkin muun syyn vuoksi.

 

Hydro Moisturiser  on kevyt ja kosteuttava voide – sopii päivä- ja loistavasti myös yökäyttöön. Sekaiho ja normaali iho nauttii tästä. Hydro Moisturiser hyödyntää prebiootteja ja probioottisia uutteita, joiden avulla ihosta tulee kosteutetumpi, kimmoisampi ja terveempi. Hyaluronihappo tehostaa ihon kosteutusta. Prebiootit parantavat karheutta ja punoitusta, vähentäen myös ihon ärsytystä ja edistävät hyödyllisten mikrobien kasvua. Probiootit parantavat ihon hyödyllisiä mikrobipopulaatioita. Kokonaisvaikutus parantaa ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta.

 

Nourish Moisturiser sopii sekaihosta kuivalle iholle.  vähentää tulehdustilaa iholla ja parantaa suojabarriäärin toimintaa. Matalamolekyylisen hyaluronihappopitoisuuden määrä on korkea, joka tehostaa kosteutusta ja hillitsee sekä ennaltaehkäisee tulehdusta. Lisäksi molemmat voiteet sisältävät muun muassa marulaöljyä ja aloe veraa. Sensitive nourish moisturiser antaa iholle suojan ja toimii ohuelle ja kuivalle iholle päivävoiteena. Toisaalta se on myös ravitsevat ja sopii siksi myös yövoiteeksikin.

 

 

 

Vinkki:

Herkän ihon hellijä saa syväpuhdistuksen iholleen hieromalla ensin kasvoille Sensitive Cleanser puhdistusmaidon. Levitä sen jälkeen iholle Esse Refining Cleanser – puhdistusvoide ja hiero voide kevyesti kasvojen ja kaulan iholle. Puhdistusvoide on samettisesti vaahtoava detox-vaikutteinen savipesuaine, joka samalla kuorii miedosti ihoa. Bentoniittisaven hienot partikkelit toimivat hellävaraisesti kuorivina rakeina, poistaen samalla iholta epäpuhtauksia ja toksiineja.

 

 

 

 

Etu sinulle – koska toivon, että sinäkin kokeilet!!Toukokuun aikana varattuihin 120 € arvoisiin Esse-hoitoihin tai tehtyihin Esse-ostoksiin saat kaupan päälle Sensitive Cleanser (arvo noin 52€). Tarjouksen voimassaolo on hoitolakohtainen, ja on voimassa niin kauan kuin kampanjatuotteita tai vapaita hoitoaikoja riittää. Koodi tarjouksen lunastamista varten on ”SENSITIVE”.

Katso kampanjassa mukana olevat hoitolat täältä: www.probioottinenihonhoito.fi/uusiasiakas

 

 

 

Toivottavasti ihosi voi hyvin. Jos kuitenkin kaipaat lisää kosteutta, rauhaa, elinvoimaa, vahvuutta, suojaa, kuulautta ja raikkautta ihoosi, suosittelen lämpimästi kokeilemaan Esse-hoitoja ja tuotteita. Tämä Etelä-Afrikasta kotoisin oleva tuotesarja on edelläkävijä probioottisessa ihonhoidossa ja ymmärtää laajasti ihon toiminnan ja ihon terveyden salat – todellinen herkän ihon hellijä. Olen kirjoittanut sarjasta täällä blogissa aiemminkin, voit lukea jutut tästä ja tästä. Itse olen vakuuttunut tuotteista ja niiden tehosta.

 

On hyvä muista,että iho on suurin elimemme – ihana organismi, joka on osa suurempaa kokonaisuutta. Koska olemme psykofyysinen kokonaisuus, vaikuttaa ihoomme tuotteiden lisäksi moni muukin tekijä. Herkän ihon hellijä on elämä, jossa kokonaisuus otetaan huomioon. Oikotietä onneen ei ole, eikä sitä mielestäni kannata etsiäkkään. Anna siis ihollesi aikaa, ole sille lempeä, ravitse sitä ja kehoasi hyvin ja rauhoita mieli kiireen keskellä. Ihon oireilu voi myös kertoa sinulle jostakin, kuuntele siis sitä herkällä korvalla lempeästi ja armollisesti.

 

 

 

 

Millaisista ihonhoidon ja ihon ”ongelmien” liittyvistä ongelmista sinä kärsit? Mihin toivoisit löytäväsi apua? Kerro, niin koitan auttaa ja saan mielenkiinnonaiheita alitajuntaani hautumaan ja niihin kenties mahdollisia apuja löytämään.

 

Iloa, hyvää ja kaunista oloa,
Karita

 

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
kuvausvaatteet: Change / Rianno
kuvaustila: Vantaan vanha Fabriikki

 

 

 

Kaipaatko lisää: Ei hätää – herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät alla olevista postauksista!

 

Vartalo – ystävä vai vihollinen?

vartalo-vihollinen-vai-ystava-karitatykka-02

 

Marinoidut uunipäärynät

 

Kylmähoito

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *