HENUA – kotimaista luksusta

Kaupallinen yhteistyö: Henua Organics

HENUA – kotimaista luksusta Suomesta myös maailmalle

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Silmäni liimautuivat kauniisiin pakkauksiin, upeaan designiin ja ylellisiin tuotteisiin jo ensi kohtaamisella. En tiennyt sarjasta mitään, mutta arvioin sen tulevan jostakin ulkomailta. Sarja oli poikkeuksellisen laadukkaan ja ylellisen oloinen – kuitenkin skandinaavista selkeyttä henkien. Tutustuessani tuotteisiin ja niiden raaka-aineisiin huomasin, ettei niistä löytynyt mitään turhaa. Tuotteiden vesikin oli korvattu ravinteikkailla ainesosilla, kuten vitamiinirikkaalla koivunmahlalla.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Usein vettä lisätään tuotteisiin koostumuksen, mutta myös hintansa vuoksi – halpaa täytettä. HENUA ei käytä tavallista vettä lainkaan ja vannoo muutenkin pohjoismaisten vaikuttavien tehokkaiden raaka-aineiden nimeen. Siksi tuotteista löytyy ainoastaan aktiivisia raaka-aineita, eikä kikkailla ihmeellisillä ainesosilla. Kaikki on selkeästi kirjoitettuna kauniissa kierrätettävässä luksukkaassa pakkauksessa. Jokaisen tuotteen pakkauksen kannessa on myös kaunis ajatuslause, joka on omasta mielestäni ihana ajatus ja saa myös mielen matkaamaan kohti kaunista oloa.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

HENUA – kotimaista luksusta – jokainen tuote on ylellinen, tehokas ja luonnonmukainen, ja jokaisella tuotteella on luonnon omia anti-age vaikutteisia raaka-aineita. Sarja onkin suunniteltu aikuiselle naiselle, kuten ovat itse yrittäjätkin. Siskokset, joista Jennin olen saanut ilokseni tavata useampaan kertaan – verrattain lähellä kun asutaan. Olen kokemukseni ja keskusteluidemme kautta vakuuttunut HENUAN tuotteiden laadusta ja niiden raaka-aineista. Sarjan tuotteilla on myös Ecocert cosmos Organic sertifikaatti ja suurin osa raaka-aineista on luomua.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

HENUA – kotimaista luksusta ja viisi ihanaa tuotetta

Ihastuin HENUAN yksinkertaisuuteen, koko sarjassa vain VIISI tuotetta – neljä kasvoille ja yksi vartalolle.

Nourishing Oil Clenser – Kaura ja puolukka

Hellävarainen, tehokas ja ravitseva puhdistusöljy. Kauraöljy auttaa rauhoittamaan ja puhdistamaan herkän ja vaurioituneen ihon, vähentäen samalla ihon tulehduksia. Puolukansiemenöljy auttaa vähentämään ryppyjen muodostumista ja lisää ihon kimoisuutta. Kaikki tuotteen öljyt ovat korkealaatuisia orgaanisia öljyjä, jotka sisältävät A, C, D ja E -vitamiineja. Ne kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat kasvojen ja silmien herkkää ihoa ja auttavat palauttamaan ihon kosteussulun.

Vinkki: Öljyn hierominen kuivien kämmenten välissä muutama sekunti auttaa ohentamaan sen jolloin se leviää helposti kasvoillesi. Kasta pesulappu tai kasvopyyhe kuuman veden alle, kierrä kuivaksi ja poista öljy pesulapulla.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Beautifying toner – koivunmahla ja männynkuori

Kaunistava, luonnon oma eliksiiri – terveen ja säteilevän ihon salaisuus. Koivunmahla sisältää valtavan määrän ihon hyvinvointia tukevia ravinteita. Männynkuori tunnetaan ikääntymistä hidastavista vaikutuksistaan. Toner sisältää anti-inflammatorisia antioksidantteja – ruusu ja ruiskaunokki virkistävät ihoa aktiivisesti ja auttavat palauttamaan sen kosteustasapainon, kauneuden ja hehkun. Tämä on, energizing moisturizerin rinnalla sarjan oma suosikkini.

Vinkki: Käytä päivittäin puhdistuksen jälkeen ihon virkistäjänä ja kosteustasapainon palauttajana. Loistava tuote myös pitkin päivää suihkutettavaksi tai vaikka lennolle.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Miracle Vitamin Oil – kaura, puolukka ja tyrni

100% luonnollinen Miracle-vitamiiniöljy on formuloitu 11 tehokkaasta luonnollisesta öljystä ja kasviuutteista, jotka tuovat iholle vahvan annoksen antioksidantteja. Kauraöljy auttaa rauhoittamaan herkkää, kuivaa ja vaurioitunutta ihoa. Ruusunmarjan siemenöljy auttaa kosteuttamaan kuivaa ja kutiavaa ihoa, vähentää arpia ja tasoittaa ihon väriä. Puolukansiemenöljy vähentää ryppyjen muodostumista ja lisää ihon kosteutta ja joustavuutta. Tyrniöljy ravitsee ja virkistää ihoa.

Vinkki: Annostele muutama tippa kämmenellesi ja lämmitä hetki. Levitä öljy ihollesi pyörivin liikkein.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Recharghing moisturizer – koivunmahla, männynkuori ja tyrni

Ylellinen kosteusvoide, joka energisoi ja lataa ihon. Kevyt voide sisältää ainutlaatuisen luonnonmukaisten ja orgaanisten aineosien yhdistelmän, joka pursuilee vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka on valittu aktiivisten ominaisuuksiensa vuoksi. Männynkuori estää ihon ikääntymistä ja koivunmahla palauttaa ihon kimmoisuuden antaen sille kauniin hehkun. Tyrniöljy hoitaa ja virkistää.

Vinkki: Levitä päivittäin kasvoden kosteuttamalle iholle.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

Energizing moisturizer – koivunmahlaa, tyrniä ja sitruunaruohoa

Vartaloemulsio, joka energisoi ihon ja mielen jo sitruunaruohon tuoksullaan. Luonnollinen, syväkosteuttava emulsio sisältää ravitsevia aineosia, jotka jättävät ihon pehmeäksi, raikkaaksi ja energiseksi. Koivunmahlaa ihon uusiutumisen tueksi ja sitruunaruohon eteeristä öljyä väsyneitä lihaksia ja mieltä tukemaan. Ruiskaunokki antaa kyytiä kehon ylimääräiselle nesteelle.

Vinkki: Hiero suihkun jälkeen vartalon iholle pyörivin liikkein.

henua kotimaista luksusta Karita Tykkä

HENUA – kotimaista luksusta.
Haluatko mukaan testiryhmään?

HENUA ORGANICS on kahden sisaren pieni, mutta pippurinen yritys ja tuotemerkki. Suomalaista, suomesta, suomalaisille ja maailmalle.
Haluaisitko testata Henuan tuotteita ilmaiseksi? Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Henuan ihonhoito-ohjelmaan, joka järjestetään toukokuussa. Haussa on henkilöitä, jotka kärsivät ihon haasteista (ärtyneisyyttä, herkkyyttä, punakkuutta tai muuta vastaavaa). Jos se olet sinä, laita hakemus tulemaan osoitteeseen info@henua.fi. Kerro ongelmastasi ja lähetä kuva ihosi ongelmakohdasta. Hakijoiden joukosta valitaan muutamia henkilöitä, joiden kanssa tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä toukokuun ajan ja jotka saavat myös tuotteita ilmaiseksi.

ALEKOODI!

Saan jakaa myös alekoodin, jolla saatte seuraavan kahden viikon ajan -15 % alennuksen kaikista HENUAN tuotteista.
Koodilla    Karita15
saat -15% alennuksen seuraavan 2 viikon ajan, eli 10.5.2020 saakka.

Tuotteet löydät täältä.

Iloa ja kaunista kevättä,
Karita

AINA EI JAKSA LUKEA – ÄÄNIRAITA LYÖTYY TÄSTÄ!

kuvat: Emma Ronkainen
vaate: Kaiko
kalusteet: Himage

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

FERRITIINI ALHAALLA – MIKÄ AVUKSI?

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *