Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

HEHKUVAA KAUNEUTTA SISÄLTÄPÄIN

Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin + ARVONTA. Yhteistyössä Nordic Premium Finland Oy

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Etsitkö tuotetta, joka poistaa väsymyksenmerkit kasvoiltasi, joka silottaisi vuosien tuomat juonteet, veisi pois ihon harmauden ja toisi kauniin hehkun takaisin kasvoillesi? Nyt sellainen on löytynyt! Se ei valitettavasti kuitenkaan mikään yksi tuote, vaan ihana kokonaisuus, jota kutsumme elämäksi. Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin – ruoan, ravinnon, unen, hapen, stressinhallinnan, rakkauden ja liikeen voimaannuttamana.

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Yksi tuote tai operaatio ei tuo oikotietä onneen vaan lopputuloksen ratkaiseen kokonaisuus, jonka itse rakennamme. Keho on organismi, joka etsii homeostaasia, eli tasapainotilaa jatkuvasti. Kun se ei sitä saavuta tai joutuu tekemään liiaksi töitä sen eteen keho uupuu, iho reagoi ja elimistö ilmoittelee monellakin eri tapaa uupumuksestaan. Jos emme saa tasapainotettua elimistön toimintoja tai saa riittävästi ravintorikkaita rakennuspalikoita elimistöömme, näkyy vaikutus nopeasti etenkin ihossa. Yksi raaka-aine ei myöskään riitä, sillä jokaisella mikro- ja makroravinteella on oma funktionsa. Onneksi voimme tuoda hehkuvaa kauneutta sisältäpäin ja auttaa ihoa ja kehoa voimaan hyvin ja elinvoimaisesti – iho ja elimistö kiittävät sinua kauniilla iholla, joustavalla keholla ja energisellä ololla. Ravinnon lisäksi tarvitsemme toki kaikkea muutakin, kuten happea, liikettä, unta ja lepoa, stressittömyyttä… Mutta tänään keskityn ravinnon täsmäaseisiin.

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Käynnistän arvonnan!!!   Arvontapaketeista löytyy mahtava tuotekokonaisuus, jonka olemme yhdessä Terranova tiimin kanssa teille miettineen ajatellen nimenomaan kaunista ja tervettä ihoa. Tuotteita on viisi ja ensimmäiseksi esittelen Beauty Complexin, joka on todellinen täsmätuote ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpitoon ja kauneuden hoitoon. Se sisältää MSM rikkiyhdistettä, jota on mm. ihossa, hiuksissa, kynsissä, lihaksissa ja luissa. C- ja A-vitamiinia joilla on useita vaikutuksia ihon hyvinvoinnille. Tehokkaat luonnolliset raaka-aineet tulevat pakastekuivatuista yrteistä ja kasveista. Beauty complexista löytyy muun muassa peltokortteen versoa, nokkosta, tyrnin marjaa ja lehdtiä, mustikkamarjajauhetta, raakakaakaojauhetta, kurpitsansiemenjauhetta, gotu kolan lehtijauhetta, isotakiaisjuurijauhetta, jotka autavat ihoa, kynsiä ja hiuksia uudistumaan ja voimaan hyvin.

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

B-vitamiinit ovat välttämättömiä solujen energia-aineenvaihdunnalle ja siksi niitä suositellaan mm. erilaisissa uupumustiloissa ja henkisessä väsymyksessä. Terranova B-Complex + C sisältää kaikkia välttämättömiä B-vitamiineja ja lisäksi inositolia ja koliinia, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakenneosasia. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojelee solukalvoja ja solujen DNA:ta. C-vitamiinin tiedetään vahvistavan myös immuniteettia. Magnifood Complexin sisältämät adaptogeeniset yrtit kuten ruusujuuri, venäjänjuuri ja ashwagandha vahvistavat hermostoa ja lisämunuaisten toimintaa stressitilanteissa ja uupumuksessa.

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Moni teistä on varmaanki kuullut, että sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista ja tärkeä esimerkiksi hyvän vastustuskyvyn kannalta. Myös iho, hiukset ja kynnet ovat riippuvaisia riittävästä sinkin saannista. Muun muassa spirulinaa ja acai-marjaa sisältävä Magnifood Complex parantaa sinkin toimintaa ja hyväksikäyttöä elimistössä. Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta. Terranovan Sinkissä  on huomioitu ravinteiden yhteisvaikutus, joka tuo minulle mielenrauhaa käyttäessäni tuotteita – joku muu on jo ajatellut asioita puolestani…

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja sisältää Omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja hyvässä, 2:1:1-suhteessa. Hamppuöljy on yksi parhaimpia kasviperäisten omega-3 -rasvahappojen lähteitä. Luomuoliiviöljyn rasvahapot ovat suurimmaksi osaksi monityydyttymättömiä omega-9 -rasvoja, niiden terveellisyys sydämelle johtuu mm. runsaasta polyfenolien määrästä. Tyrni puolestaan toimii omega-7 -rasvahappojen lähteenä. Ihomme ja kehomme tarvitsee rasvaa, mutta rasvojen laadun kanssa kannattaa olla tarkkana. Voit nauttia Terranovan omegaöljyä sellaisenaan tai ruokien kera, mutta varo kuumentamasta, sillä se tuhoaa rasvahappojen terveelliset ominaisuudet!

hehkuvaa kauneutta sisältäpäin

Terranovan Life Drink on syntynyt pitkän suunnittelutyön tuloksena kun asiantuntijatiimi kävi läpi satoja tieteellisiä tutkimuksia ja kokemusperäistä tietoa kasvien ainesosien yksittäisistä ja yhteisvaikutuksista ihmisen aineenvaihdunnassa. Life Drink on kokonaisvaltainen ravintojauhe, joka on kehitetty luonnollista ja kokonaisvaltaista terveyden ylläpitoa varten. Se sisältää mm. runsaasti kasviproteiinia, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, tiivistettyä täysruokaa ja muita luonnollisia ruuan aktiivisia ainesosia. Kauneus lähtee suolistosta, sillä jos suolisto ei le kunnossa, on ihan sama mitä täydellisiä ruokia sinne laitamme – ne eivät pääse imeytymään. Life Drinkissä on ajateltu myös tätä – mukana on ruuansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja. Koko paketti on toteutettu tietysti 100 % lisäaineettomasti.

Terranovan tuotteet eivät  sisällä vehnää, soijaa, gluteenia, hiivaa tai sokeria ja sopivat vegaaneille.Ne ovat 100 % lisäaineettomia, joten erittäin turvallisia ja tehokkaita ihanuuksia. Olen tavannut sarjan luojan ja omistajan Stephen Terrassin, joka vakuutti minut sydämellisyydellänsä, tiedoillansa, tarkkuudella, tinkimättömälllä asenteellaan ja kokonaisvaltaisella ymmärryksellänsä.

Tänään käynnistän arvonnan, jossa KOLME onnekasta voittajaa saavat tuotepaketin, joka auttaa saavuttamaan kauniin ihon ja elinvoimaisen olon. Voit osallistua arvontaan JAKAMALLA POSTAUKSEN somessa (minut kannattaa tägätä mukaan niin löydän ne) ja KOMMMENTOIMALLA  kysymykseen; uskotko sinä että voimme ravinnolla vaikuttaa ihon, hiusten ja muun kehon hyvinvointiin?

Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin -tuotepaketti:

Beauty Complex
B-Complex + C
Sinkki
Omega-Oil
Life Drink

Arvonta päättyy viikon kuluttua torstaina 19.10.2017, joilloin ilmoitan voittajat!!

Iloa ja kaunista oloa,
Karita

kuvat: Karita

Jos tämä juttu kiinnosti sinua, saatat olla kiinnostunut myös näistä:

Paras luonnonkosmetiikan ripsiväri

luonnonkosmetiikan paras ripsivari

Luonnolliset parfyymit

hoitavat tuoksut

Kauniit karvattomat sääret

Kauniit karvattomat sääret

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kiitos

Kommentit (69)

  1. Vippe

    Uskon todellakin. Raskauteni jälkeen minulle tuli niin rintaan kuin selkäänkin paljon epäpuhtauksia/ finnejä. Ajattelin sen menevän ohi ajastaan hormoonien tasaannuttua omille normi tasoilleen mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Muokattuani ruokavaliotani puhtaammaksi myös rinnan ja selän iho ”puhdistui”, epäpuhtaudet ovat vähentyneet todella paljon, voisi puhua jopa häviämisestä, painon laskettua samalla 🙂

  2. CHIA-JOULUPUURO – vegaaninen ja sokeriton – Rakkaudella, Karita

    […] Hehkuvaa kauneutta sisältäpäin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *