HARMONIAA ELÄMÄÄN

Kaupallinen yhteistyö: Harmonia KSM66

Harmoniaa elämään – 4000 vuotta vanha konsti toimii yhä…harmoniaa elämään Karita TykkäUutiset päivittävät joka päivä viimeisimmät tilastot, omia vanhempia on ikävä, huoli taloudesta saattaa painaa, kotikoulukin ahdistaa, ruokaa tehdään useita kertoja päivässä, huoli läheisistä painaa harteilla… pitkittynyt stressi ja sen luoma epätasapainotila tuntuu myös kehossa, joka saattaa kerätä nestettä, olo on uupunut, uni ei tule, pinna palaa herkästi, ruoansulatus ei toimi kunnolla ja vatsa oireilee – kilojakin kertyy helpommin. Olen löytänyt toimivia keinoja kehon ja mielen tasapainottamiseksi, yksi niistä on ashwagandha. Ei kuitenkaan minä tahansa tuote, vaan Harmonia KSM66, joka on patentoitu täysspektrinen ashwagandha-valmiste, ja josta on tehty 20 kliinistä placebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

STRESSI KULUTTAA KEHOA JA VÄSYTTÄÄ

Stressi on osa elämää, eikä itsessään lainkaan paha asia. Mutta toistuvana ja pitkään jatkuessaan kortisolin tuotanto elimistössä lisääntyy. Kortisoli, tuttavallisesti kutsuttuna stressihormoni, on lisämunuaisten erittämä hormoni, joka auttaa elimistöä sopeutumaan stressaavissa tilanteissa. Sen yksi tärkeimmistä tehtävistä on pitää veren sokeritasot riittävän korkeina stressitilanteissa vapauttamalla energiaa lihas- ja rasvasoluista. Pitkään jatkuneessa stressitilanteessa kortisoli häiritsee ja estää insuliinin toimintaa soluissa, mikä näkyy verensokerin ja painon nousemisena sekä ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan hidastumisena.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

Mekanismi on ollut aikoinaan elintärkeä auttaen selviytymään stressinaiheuttajasta, kuten kylmyydestä, kuivuudesta tai nälänhädästä. Nykyihmisellä tilanne on toinen… Stressin myötä energiankulutus pienenee ja rasvaa polttavien sukupuolihormonien, testosteronin ja estrogeenin, tuotanto vähenee. Ravintoa on saatavilla kaikenaikaa ja stressinaiheuttajia tulvii ovista ja ikkunoista. Onneksi on apuja. Harmonia KSM66 –valmisteen vaikuttavan aineen, ashwagandhauutteen on tutkittu normalisoivan hormonitoimintaa ja tasapainottavan kehon toimintoja. Se auttaa parantamaan stressinsietokykyä ja vähentää kortisolin määrää, jolloin kehon toiminta normalisoituu. Harmonia KSM66 on ashwagandha juuresta valmistettu uute.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

HARMONIAA ELÄMÄÄN – pitkät perinteet

Ashwagandha ei ole mikään uusi juttu – itse asiassa sitä on käytetty jo yli 4000 vuoden ajan! Harmonia KSM66:n pohjalla oleva ashwagandha (Withania somnifera) on yksi tärkeimmistä, Intiasta kotoisin olevan, Ayurveda-lääketieteen yrteistä. Se on yksi harvoista Ayurveda-yrteistä, jota voidaan antaa kaikille kehotyypeille ja joka toimii yleisesti kehon vahvistamiseen, tasapainottamiseen ja nuorekkuuden ylläpitoon. Aiemmin tietona on ollut kokemustieto, nykyään kliiniset tutkimukset ovat todentaneet, että ashwagandhan vaikutus perustuu sen stressiä lievittävään ja kortisolin pitoisuutta laskevaan tehoon.

harmoniaa elämään Karita TykkäKSM66 on vesi- ja maitopohjainen ashwagandha-juuresta valmistettu uute, joka valmistetaan Green Chemistry -menetelmällä, jonka kehittämiseen meni 14 vuotta. Uuttamisessa ei käytetä liuottimia tai alkoholia, vaan Ayurveda-perinteen mukaisesti vettä ja luomumaitoa. Kaikki KSM66®-tutkimukset on suoritettu perinteisillä Ayurveda-käyttöalueilla yhteistyössä Ayurveda-lääkärien ja -sairaaloiden kanssa. Tutkimukset ja niiden tulokset on julkaistu kansainvälisissä tiedejulkaisuissa, jotka ovat PubMedin hyväksymiä. Tutkimusten koehenkilöt olivat perusterveitä mutta stressaantuneita.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

Olemme yksilöitä ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten ei voi yleistää, mutta tämä tuote toimi kyllä itselläni ja nopeasti! Nukahdan helpommin käyttäessäni Harmonia KSM66® ashwagandha-uutetta. Keho ja mieli rauhoittuvat, mutta jos kaipaan energiaa, balansoi se adaptogeeninä sitäkin. Se nimenomaan tuo harmoniaa elämään, ei vainoastaan auta unen kanssa.

Harmoniaa elämään – Harmonia KSM66 ja ashwagandha

Ashwagandhan on tutkittu vaikuttavan positiivisesti muun muassa seuraaviin:
– vähentää stressiä ja levottomuutta
– tukee fyysisistä ja henkistä suorituskykyä ja tasapainoa
– parantaa seksuaalista halukkuutta ja toimintakykyä sekä miehillä että naisilla
– tukee nukahtamista, palautumista, jaksamista ja rentoutumista
– kasvattaa lihasvoimaa, edistää lihasten kasvua ja alentaa painoindeksiä.

Otan yleensä 1-3 kapselia iltaisin, joskus yhden myös aamuisin jos tuntuu siltä. Enintään kuitenkin 3-4 vuorokaudessa.

On hyvä muistaa, että tuotetta suositellaan terveille henkilöille ja jos kärsii jostakin sairaudesta tai on jollain lääkityksellä, on aina hyvä varmistaa tuotteen sopivuus. On myös hyvä ymmärtää, että paras lopputulos tulee, jos kiinnittää huomion myös ravintoon. Hormonit ja koko keho tarvitsevat mm.rasvoja ja monipuolista sekä ravinne tiheää ruokaa.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

TUTKITUSTI HARMONIAA ELÄMÄÄN

Kaikki tutkimukset ovat satunnaistettuja, placebokontrolloituja kaksoissokkotutkimuksia ja tutkimuksissa käytetty KSM66®-annos on 2 x 300 mg. Tutkimuksiin voi tutustua osoitteessa www.ksm66.fi.
Yleisimpiä kysymyksiä ja Harmonia KSM66 asiantuntijan vastauksia:

Voiko valmistetta käyttää muun lääkityksen kanssa – esim. verenpaine tai sydänlääkitys?
KSM66-valmisteen käytölle yhdessä lääkkeiden kanssa ei ole tutkimuksiin tai käyttöhistoriaan vedoten esteitä. Käytön voi aloittaa max kahden kapselin päiväannoksella. Käytön aloituksen jälkeen tulee kuulostella omaa oloa ja mikäli olossa alkaa tuntua ei-toivottuja tai normaalista hyvin poikkeavia tuntemuksia, on ravintolisän käyttö syytä lopettaa.

Voiko tuotetta käyttää kärsiessään kilpirauhasen vajaatoimista?
Voi käyttää vajaatoiminnassa mutta ei suositella käytettäväksi liikatoiminnassa. Vajaatoiminnassa Thyroxinin kanssa yhdessä käytettynä, voi KSM66-vaikuttaa siten, että Thyroxin annostusta voidaan alentaa. KSM66-vaikuttaa myös kilpirauhashormonien tuotantoon. Ja vaikka kilpirauhanen olisi poistettu, KSM66 voi tehostaa T4:n muuntumista T3:ksi. Eli kilpirauhasarvot kannattaa käydä tarkistuttamassa viimeistään parin kuukauden KSM66-käytön jälkeen.
Mikäli KSM66-käytön aloituksen jälkeen ilmenee ei-toivottuja muutoksia olotilassa, on ravintolisän käyttö keskeytettävä. Lääkitystä ei saa koskaan itse muuttaa tai lopettaa, vaan mahdolliset muutokset lääkitykseen tulee tapahtua lääkärin arvioimana.

Onko valmisteella haittavaikutuksia/ei sovi joillekin henkilöille?
KSM66-uute on yleisesti hyvin siedetty, mutta yksilöllisesti toki voi erilaisia vaikutuksia. Valmistetta ei suositella henkilöille, joilla on koisiokasvi- tai maitoallergia. Ashwagandha kuuluu koisiokasvien sukuun ja uutteen valmistusprosessista johtuen uute voi sisältää pieniä jäämiä maitoproteiinista.

Voiko valmistetta käyttää säännöllisesti?
Valmistetta voi käyttää säännöllisesti mutta kuten kaikkien muidenkin ravintolisien käytössä, on järkevää pitää aika ajoin pieniä taukoja.
Lääkkeiden kanssa yhdessä käytettynä tulee ehdottomasti muistaa, että lääkärin määräämää lääkitystä EI SAA omatoimisesti muuttaa eikä missään nimessä lopettaa. Mikäli olotilassa tapahtuu voimakkaita muutoksia, tulee olla yhteydessä lääkäriin.
Mahdollisesta lääkityksen tarkistamisesta tulee neuvotella aina lääkärin kanssa ja lääkäri on syytä informoida käytössä olevasta ravintolisästä. Sama koskee myös masennuslääkkeitä.

Voiko Harmonia KSM66®sta käyttää raskauden ja/tai imetyksen aikana?
Varotoimenpiteenä emme suosittele tuotetta raskauden aikaiseen käyttöön. Imetyksen aikaista käyttöä ei ole erikseen tutkittu, mutta käyttöhistorian perusteella imetyksen aikaiselle käytölle ei ole esteitä.

harmoniaa elämään Karita Tykkä

HARMONIAA ELÄMÄÄN – RUTIINI

* Kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa, himmennä valoja, sulje puhelimen, tv:n tai tietokoneen ruudut, jos mahdollista.
* Nauti rauhoittavaa teetä ja lue vaikkapa kirjaa tai kirjoita päiväkirjaa.
* Nauti Harmonia KSM66 kapseli (1-3).
* Venyttele, ota lämmin suihku tai kylpy.
* Keskitä ajatus hyvään ja mieti, mistä olet kiitollinen.
* Tee sinulle sopiva rentoutus-, meditaatio- tai hengitysharjoitus.
* Kömmi sänkyyn ja anna itsellesi lupa nukahtaa levolliseen uneen.

Haluaisitko testata tuotetta?

Sain luvan jakaa 2 Harmonia KSM66 -tuotetta ja ekokassia.
Osallistut kirjoittamalla kommentteihin, oletko kokeillut tuotetta ja mihin olet saanut siitä suurimman avun. Jos et ole kokeillut, kerro mihin kaipaat tukea.
Giveaway suoritetaan 12.5.2020 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tästä pääset tuotteeseen Yliopiston apteekin sivuille.

Koodi:lla  KARITA20  saat 20 % alennuksen Harmonia KSM66 tuotteesta.

Koodi on voimassa 17.5.2020 asti!

Iloa ja ihanaa oloa toivotellen,
Karita

 

AINA EI JAKSA LUKEA – ÄÄNIRAITA LYÖTYY TÄSTÄ!

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
vaate: Uhana
kalusteet: Himage

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

VÄLIPALAPATUKKA – HELPOSTI, NOPEASTI JA HERKULLISESTI

valipalapatukka lapsille Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | YouTube  | LinkedIn ja FB

kiitos!

Kommentit (96)
  1. En ole vielä kokeillut, mutta Harmonia KSM66 olisi mukava saada testiin erityisesti tukemaan kokonaisvaltaista palautumista sekä seksuaalista halukkuutta.

  2. Janni Tienhaara
    5.5.2020, 10:29

    En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi minkälainen vaikutus tulisi kortisolitasoihin ja unen laatuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *