Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

HAIN RAKKAUTTA JA HYVÄKSYNTÄÄ

hain rakkautta ja hyväksyntää

Hain rakkautta ja hyväksyntää joka puolelta jo pienenä ja sainkin sitä. Olen onnekas, sillä olen saanut kasvaa turvallisessa ja rakastavassa perheessä. Uskon, että meillä kaikilla on tarve etsiä rakkautta ja vaikka sitä olisi jo ympärillämme, emme välttämättä aina näe sitä. Usein etsimme ja haemme niin paljon, ettemme ymmärrä, että usein juuri siksi rakkaus ei tunnu kohtaavan meitä.

Rakkautta on kaikkialla ja se asuu meissä kaikissa. Heti kun lakkaamme etsimästä sitä kohtaamme sen. Itse kohtasin elämäni rakkauden juuri silloin kun en todellakaan etsinyt mitään tai ketään, ja pum – siinä se oli, eikä paluuta enää ollut. 

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”
― Jalaluddin Rumi

Usein etsimme rakkautta ulkopuolelta ja pidämme kiinni rakkauksistamme, jopa silloin kun emme edes ole onnellisia. Sitä ohjaa ehkä pelko rakkauden menettämisestä ja yksin jäämisestä. Mutta joskus todellisen rakkauden tuleminen vaatii entisestä irti päästämistä, etsimisen lopettamista ja omien ajatusten sekä toimintojen tutkiskelua.

Rumi viisaasti sanoo, että olemme itse suurin esteemme rakkauden saamiselle. Uskon tähän täysin ja ymmärrän esteet, jotka ovat rakkauden tiellä. Kun olen itse päästänyt irti ennakkoluuloistani, itsekeskeisyydestäni ja omista tarpeistani ja kurkistanut rohkeasti sisimpääni, olen saanut elämääni paljon rakkautta. Olen oppinut, että jos kaipaa kovasti jotakin on hyvä tehdä se toiselle – väistämättä jossain vaiheessa saa myös itselleen. Give and you shall receive.

Itseni ja sisimpäni tutkiskelu jatkuu varmasti hamaan tulevaisuuteen, sillä uskon, että se olevan olennaista henkisen kasvamisen ja tietoisuuden kannalta. Rakennamme itse tavalla tai toisella aina todellisuutemme ja uskon, että vahva tietoisuus auttaa saavuttaamaan rikkaan elämän. Enkä nyt tarkoita rahaa, vaikka sekin on osa rikasta elämää, vaan myös kaikkea muuta elämässäni.

Meillä on mahdollisuus selvittää, mitkä asiat ovat onnemme edessä, tutustua paremmin egon ulkopuolella asuvaan sisimpäämme ja työskennä sen kanssa enemmän. Sitä mahdollisuutta ei meiltä voi kukaan ottaa pois. Sama pätee myös kaikkeen muuhun elämässämme. Rakkaus ja kaikki hyvä tulevat kun ympärillä olevat esteet poistuvat.

Iloa ja rakkautta,
Karita

Kurkkaa myös nämä postaukset:

Raikas mansikkapiirakka

Raikas-mansikka-piirakka2

Mitä rakkaus on?

mita-rakkaus-on-?

Valkosuklaa kookosella

Valkosuklaa kookoksella ja kardemummalla

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *