Esse Detox -kasvohoito

Kaupallinen yhteistyö: Esse Skincare

Esse Detox -kasvohoito

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

Kevät on uusiutumisen aikaa ja ihokin kaipaa erityistä huomiota talven jäljiltä. Yhteistyössä Essen kanssa päätin testata Esse Detox -kasvohoitoa, jotta voisin kertoa oman vaikutelmani hoidosta. Hoidon ideana on kuoria kuollut ihosolukko pois, elvyttää ja ravita ihoa. Apuna käytettiin lempeää höyrytystä, galvaanista virtaa sekä lymfahierontaa.

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

Esse hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, niin teki Johanna tälläkin kertaa Natural Goods Companyn hoitolassa Töölössä. Hoitoja ei koskaan tehdä vain ohjekirjan mukaisesti automaatiolla tuotteita iholle levittäen, vaan aina yksilön tarpeen mukaan. Joskus käy niin, että mennessäni hoitoon, suositteleekin Johanna jotakin toista kuin ennalta suunnitteltua hoitokokonaisuutta – koskaan en ole pettynyt. Essen hoitoloissa ykkösasia on aina, mitä iho tarvitsee ja sen jälkeen hoitaja miettii siihen sopivat tuotteet ja ratkaisut. Itse en myöskään luettele ehdotuksiani hoitoon, vaan luotan ammattilaisen käsiin jossa paitsi kasvot, myös koko hermostoni rentoutuu. Hoito on aikaa itselle – saan tauon maileista, kiireestä ja kaikesta muusta, mikä milloinkin minua kuormittaa. Tunnen joka hoitokerta kiitollisuutta, että joku haluaa tehdä minulle hyvää ja koskettaa minua hoitavasti.

 

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

Esse Detox -kasvohoito – hoidon vaiheet

 

1. Koko hoito alkoi kolmoispuhdistuksella. Puhdistus yksi 1 – Eye Make-up Remover, jolla poistettiin silmämeikki. Puhdistus 2 – ihanan raikkaalla Gel Cleanser -puhdistusgeelillä. Viimeinen ja kolmas puhdistus – Refining Cleanser -savipuhdistusvoiteella, joka puhdisti ja rauhoitti ihoa ihanasti.

 

2. Puhdistuksen jälkeen jatkettiin Essen hoitolakäyttöön tarkoitetulla kauniin keltaisella ja sitrushedelmien tuoksuisella entsyymikuorinnalla, joka sisältää papaijan ja ananaksen entsyymejä – papaiinia ja bromelaiinia. Kuorintaa tehostettiin höyryllä ja lopuksi hyvin kevyellä hieronnalla, sillä enstyymikuorinta sisältää myös mekaanisesti kuorivia sokerirakeita. Höyrytyksen aikana kuorinta nipisteli hiukan, mikä kertoi entsyymien aktiivisesta toiminnasta. Lopuksi kuorinta poistettiin hellästi lämpimillä kompresseilla.

 

3. Naamio 1 – raikas Gel Mask, jonka sisältämä viinirypäleensiemenuute ja rooibos sekä greipin ja appelsiinin ja eteeriset öljyt pehmentävät, tasapainottavat talineritystä ja kirkastavat ihoa. Naamiota tehostettiin galvaaniseen virtaan perustuvalla laitteella.

 

4. Naamio 2 – paksu ja kermainen Clay Mask -savinaamio. Vaikutusaika oli 15 minuuttia, jonka aikana sain nauttia Essen käsihieronnasta. Clay Mask puhdistaa huokosia ja kirkastaa ihoa – eikä poikkeuksellisesti useimpien savinaamioiden tapaan kuivu iholle lainkaan. Naamio poistettiin ja iho lämmitettiin kompresseilla.

 

5. Seuraavaksi iholle taputeltiin Esse Toner kasvovettä. Kasvoveden painelu parantaa kosteuden imeytymistä rauhoittaen samalla ihoa, jonka vuoksi sitä kannattaa tehdä kotonakin. Kasvoveden jälkeen levitettiin Clarifying Ampoule -hoitoseerumi, joka auttaa sulkemaan ihohuokosia mm. rooibos- ja paju-uutteiden ansiosta. Ampullin sisältö paineltiin helävaroin iholle ja jätettiin imeytymään 10 minuutiksi – sillä välin sain kehon kipeästi kaipaaman ja rentouttavan hartiahieronnan.

 

6. Tämän jälkeen iholle tehtiin noin 15 minuutin lymfaattinen hieronta, joka puhdistaa kudoksia ja rauhoittaa hermostoa. Väliaineena käytettiin galvaanisen virran kanssa tarkoitettua Sensitive Galvanic Geliä.

 

7. Loppusilauksena silmänympärysiholle levitettiin Eye & Lip Cream, kasvoille Esse Repair Oil ja loppuvoiteeksi ihoani kosteuttamaan valittiin Esse Light Moisturiser.

 

 

Esse Detox -hoidon kokonaiskesto 1 tunti 30 minuuttia.

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

 

Esse Detox -kasvohoito – lopputulos

 

Hoidon jälkeen ihoni oli ihana! Useimmiten ihoni näyttää paremmalle vasta seuraavana päivänä, mutta nyt tulos näkyi heti. Ihon väri oli kirkastunut ja heleytynyt hoidon jälkeen. Iho tuntui todella puhtaalta ja elinvoimaiselta – ikään kuin se olisi herännyt talven horroksesta eloon. Esse Detox- kasvohoito teki tehtävänsä ja oli aika valita tämän hetkiselle iholleni ja sen tarpeille sopivat tuotteet. Valitsimme Esse refinen cleanser, Toner, Clay Mask, Rich Moisturiser ja hyalyronihappoa sisältävään seerumi, jonka kevyeen ja kosteuttavaan koostumukseen erityisesti ihastuin.

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

Sovimme seuraavan hoitoajan reilun kuukauden päähän. Ihoa olisi hyvä hoidattaa ammattilaisen käsissä noin joka toinen kuukausi, jolloin ammattilainen voi seurata ihon kuntoa ja iho-ongelmia voidaan ennaltaehkäistä. Samalla myös varmistuu, että kotihoitotuotteet vastaavat sen hetkistä tarvetta – ihon ja ympäristön tila muuttuu koko ajan ja siksi hoitotuotteitakin tulee vaihtaa.

 

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

Hyvinvoiva iho hehkuu, se ei ole välttämättä ”täydellinen”, vaan elinvoimainen ja vastustuskyvyltään vahva. On hyvä myös tiedostaa, että ihonhoito on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Sisäinen tilamme näkyy aina myös ulkopuolle ja myös ihossamme. Tervettä ihoa voi tukea laadukkailla ja itselle sopivilla tuotteilla, kasvo- ja vartalohoidoilla, ravinnolla, hieronnoilla, hengityksellä, itsehoidolla, levolla, kroonisen stressikierteen katkaisemisella, meditaatiolla, positiivisella itsepuhelulla sekä nauramalla ja nauttimalla elämästä.

 

esse detox kasvohoito Karita Tykkä

 

 

Voisitko sinä tukea ihoasi jollain edellä mainituista tavoista juuri nyt? Valitse vaikka kolme tapaa, jotka päätät tehdä, ellei heti niin mahdollisimman pian. Ihosi kiittää sinua siitä.

 

Iloa ja kaunista kevättä,
Karita

 

 

 

P.S. Lähimmän Esse-kosmetologisi Esse Detox -hoitoon löydät Essen sivuilta – täältä.

 

 

kuvat: Emma Ronkainen
Kylpytakki: Kettukarkki / Gauhar

 

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

Ruokavalioni – mitä syön ja miksi?

ruokavalioni mitä syön ja miksi Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *