Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

ENERGIAA JA VETOVOIMAA

Joskus on vaikea mieltää, että kaikki on värähtelytaajuuksia, energiaa ja vetovoimaa. Jo fyysikko Albert Enstein sanoi aikoinaan, että kaikki on energiaa ja jos vastaamme siihen energiavärähtelytaajuuteen jonka haluamme saavuttaa, siitä tulee todellisuutta. Ei filosofointia – vaan pelkkää fysiikkaa.

Olen itse oivaltanut, että valmistautuessani esimerkiksi luennolle, minun tulee nimenomaan päästä samalle energia- eli värähtelytaajuudelle sanomani kanssa. Ei siis välttämättä yrittää mitään, vaan puhua sydämestäni käsin ja palvellakseni muita, silloin sanomani on automaattiisesti toisenlainen kuin silloin jos puhun egosta tai ns. ”tiedoistani” käsin. Sitä paitsi en edes ajattele tietäväni mitään, vaan koen ymmärtäväni joistakin asioista jotakin. Mielestäni todellisuudessa kukaan ei oikeasti voi ”tietää”… ainoastaan ymmärtää. : )

kaikki on energiaa

Energiaa ja vetovoimaa – salaisuus antoisaan elämään.  Se, millaista energiaa lähetät ympärillesi, tulee sinulle myös takasin. Olen lukenut Rhonda Byrnen kirjoja, jotka puhuvat paljon siitä, kuinka ajattelulla voi saavuttaa kaiken, minkä haluaa. Seteleitä ei välttämättä satele tukuittain elämääsi pelkän ajattelun voimalla – tosin niinkin saattaa käydä, mutta kirjojen perusta on mielestäni loistava ja vastaa omalla tavallaan myös Albert Einsteinin ajatteluun. Kirjoissa puhutaan vetovoimanlaista, johon uskon itsekin.

Kaikki on energiaa – kehollamme, nauttimallamme ravinnolla, toiminnallamme ja jokaisella ajatuksellamme on värähtelytaajuus, jonka toiset henkilöt aistivat. Olet varmasti joskus kohdannut henkilöitä, joiden seurassa on hyvä olla ja hengittää – toisaalta olet varmasti kohdannut myös niitä henkilöitä, joiden kanssa saman tilan jakaminen tuntuu todella vastenmieleiseltä. On jostain käsittämättömästä syystä vaikea olla… Tässäkin on kyse energiasta, värähtelytajuudesta, joka ei resonoi kanssasi, pikemminkin sinua vastaan. Kun energiakenttämme kohtaavat aistimme eri henkilöiden energian. Useimmiten jollain lailla epämieluisilta tuntuvat henkilöt elävät egosta ja itsekeskeisyydestä käsin ja värähtelevät siksi negatiivista energiaa.

Olen itse kohdannut henkilöitä, jotka ovat kauempaa vaikuttaaneet ihastuttavilta, mutta kun olen päässyt lähemmäksi, olen tuntenut vahvasti jotakin muuta. Oikeanlaista energiaa ja vetovoimaa ei löydy ja peräännyn pois…

Millaiset ajatukset ja teot lähettäisivät sellaista energiaa ja vetovoimaa, jota aidosti toivot lähettäväsi ympäristöösi ja elämääsi?
Liikkuuko mielessäsi ajatuksia, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmaelämäsi?

Tarkkaile hetki ajatuksiasi ja sisäistä puhettasi ja muuta yksi ajatus jo tänään…

Rakkaudella,
Karita

Lisää ravintoa keholle ja miellelle löydät alta.

Valitse viisaasti

valitse viisaasti

Suolainen superkulho

Suolainen superkulho

Elämä…

Maanantain_positiivinen_ajatus20.2.2017

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kiitos

Kommentit (11)

 1. Veli_K

  Moikka Karita,

  Tässä ollaan mielestäni ydinasioiden äärellä. Koulutukseni (fysioterapeutti, hieroja) myötä en ennen uskonut mihinkään energiavirtoihin tms, mutta nyt näen asian toisin. Muutos on alkanut tapahtua, kun elämä pakotti pysähtymään ja aistimaan, itseäni ja muita.

  Elin ennen egostani käsin, sielu jäi taustalle. Nykyään, kun osat ovat muuttuneet, koen egolla elävien seuran raskaaksi. Avoin sielu kaipaa toista avointa sielua resonoidakseen. Sielusta käsin kykenen inhimilliseen kohtaamiseen, antamaan ja vastaanottamaan.

  Olen myös perehtynyt vetovoiman lakiin. Asia tuntui aluksi hankalalta mieltää, mutta olen nähnyt vierestä ja osittain kokenut itsekin, että sehän toimii! Ei hetkessä, mutta pienistä palasista koostuu lopulta se, mihin on energiansa keskittänyt.

  Mahtavaa viikkoa Sinulle!

  • karitatykka

   Kauniisti kirjoitit – kiitos!

   Niin, joskus kohtaamme asiat elämän pakottamina ja silloin jos milloin on kaikelle avoinna.
   Hienoa, että siitä koitui sinulle jotakin suurta – kasvua ihmisenä ja tietoisuuden lisääntymistä…

   Niin, värähtelemme erilaista energiaa ja tuo energia tuo elämäämme erilaisia asioita. Joskus muistan ihmetelleeni sitä miten joku, joka joka ei todellakaan toimi sydämestä käsin ja avoimella sielulla, näennäisesti saavuttaa suuria ja ns. onnistuu kaikessa mitä tekee… Tosin olen havainnut useaan kertaan että kuoren ja pinnan alla saattaa useinmiten kuitenkin asustaa rikkonainen, pelokas, yksinäinen, onneton ja epävarma sielu.

   Kiitos, että luit ja kirjoitit – ja että sain viettää hetken aikaa ajatustesi ja energiasi parissa.

   Iloa ja ihanaa oloa!
   Karita

 2. Jani-75

  Ihmisten kohtaamisista voin sanoa,minun on aina ollut helpompi puhua naisille,kuin miehille mistä lie johtunee.

  • karitatykka

   Ehkä naisenergia tuntuu lempeämmältä ja vastaanottavaisemmalta…

   : ) K

 3. Julia

  Ihana, kiitos tästä ytimekkäästä blogitekstistä. <3
  Itselläni on ollut tunteiden täyteinen syyskuu ja yllättäviä (ikäviä) käänteitä on sattunut. Uskomusjärjestelmää on laitettu uusiksi ja on pitänyt katsoa sisimpääni hyvin tarkkaan. Ihana näin pohjamudista nousseena muistuttaa vetovoimanlaista, mihin uskon kovasti ja tiedän sen toimivan. Tässä kuussa en vain ole jaksanut uskoa mihinkään, mihin normaalisti uskoisin. Kiitos blogistasi, tuli juuri oikeaan hetkeen! <3

  • karitatykka

   <3 Julia.

   Elämään kuuluu erilaisia vaiheita ja uskomusjärjestelmäämme koetellaan ajoittain.
   Mitä enemmän vietät aikaa positiivisten ja eteenpäin vievien ajatusten ja energioiden parissa, sitä nopeammin olet siellä. Sinun ei tarvitse edes uskoa ajatuksiasi tai sanoja joita sanot, alitajuntasi ei tiedä eroa. Anna siis päivittäi itsellesi muutama hetki aikaa kauniille ja toiveikkaille ajatuksille, sillä mikään ei ole varmaa – paitsi muutos.

   Lähetän voimia ja positiivista energiaa,
   Karita

 4. Carita

  Hieno kirjoitus ja ajatuksia herättelevä, kuten aina tekstisi luvun jälkeen, kiitos!

  Energiaa ja vetovoimaa, voisiko sanoa henkilökemiaa? Olen usein miettinyt juuri sitä, miten joidenkin ihmisten kanssa on helpompi olla ja keskustella, kun taas joidenkin kanssa ei pysty sanomaan sanaakaan. Toiset voivat juuri suurella egollaan saada tilaan sellaisen tunnelman, että siihen symbioosiin on erittäin vaikea päästä. Kaikkein hankalinta on silloin, mikäli tilanne on työpalaveri tms.koska eikö juuri siellä pitäisi saada kuulla kaikkien avoin mielipide, koska työasioitahan siellä ollaan kehittämässä. Kuitenkin juuri tuossa tilassa vallitsee/saattaa vallita tuo ego, joka estää uskalluksen keskustella. Tällaisissa tilanteissa jää juuri se kehitys toteutumatta, koska usein hiljaisesti hyväksytään yhden tai kahden lausumat.

  Itse koen olleeni aina se kiltti tyttö, joka vastasi: joo, sopii, kyllä voin tehdä, enkä halunnut koskaan tuottaa toisille mielipahaa. Tästä tilanteesta olen aikuisena kehittynyt sen verran, että perustelen, kyseenalaistan ja keskustelen, enkä tyydy vain sanomaan joo, sopii. Se, millaista energiaa haluan lähettää ympäristööni on ystävällisyyden ja avun annon kautta tuoma ns.helppo ja lämmin tunnelma, jossa on kaikilla olisi mukava olla. Taistelen kuitenkin sisäisen vaativuuteni kanssa, joka saattaa ajoittain viestittää ympäristööni vääränlaista energiaa, koska vaatimukseni kohdistuu ainoastaan itseeni, ei toisiin ihmisiin. Tätä aihetta minun toisinaan tarvitsisi tutkia itsessäni tarkemmin.

  Olisiko Karita sinulla ajatuksia tuohon, miten oma sisäinen vaativuus ei lähettäisi toisille väärää viestiä. Tarkoitan tällä esim.sitä, että työssäni saatan ajoittain tehdä ahkerasti, koska itse haluan saada näkyvää aikaan ja siitä tulee itselleni hyvä mieli, mutta työympäristössäni asia saatetaan kokea siten, että muut vertailevat keskenään sitä, kuka teki mitä! Kaikki kuitenkin juontaa vain omaan sisäiseen vaativuuteeni, josta olen yrittänyt poisoppia.

  Kiitos vielä aiheesta ja hienosta kirjoituksestasi!

  • karitatykka

   Hei Carita ja kiitos.

   Tässä muutama pikainen ajatus, joka nousi tekstistäsi.
   Voit kysyä itseltäsi miksi vaadit itseltäsi asioita? Minkä tunteen haluat saavuttaa tai minkä toisen tunteen haluat (”hyvällä mielelläsi”) tukahduttaa? Ketä haluat miellyttää tai keneltä kaipaat hyväksyntää? Mitäs jos et saavuttaiskaan omia tavoiteitasi? Miten se näkyisi elämässäsi? Mikä estää sinua päästämästä irti halusta miellyttää? Muun muassa näitä voit miettiä ja katsoa nouseeko sieltä jotakin…

   Vahva läsnäolo jokaisessa hetkessä auttaa sinua ja ympäristöäsi. Ole heille läsnä, heidän tekemisissään, mielipiteissään ja töissään. Kuuntele.

   Voimme muuttaa vain itseämme ja omaa käytöstämme. Ei välttämättä kannata ennalta siis pohtia toisten suhtautumista ja ajatuksia – emme oikeasti voi tietää mistä ne tulevat ja mitä tekojen tai sanojen takaa löytyy. Ajatuksiakaan emme kykene lukemaan… Useimmiten voi olla parasta vain lähettää puhdasta rakkautta, myötätuntoa ja hyvää energiaa – kaikille. Ei yrittää ennalta pohtia tai tiettyjen muutosten toivossa muuttaa mitään. Energia, jota haluat värähdellä välittyy kaikkialle. Jos joku ei ole valmis sitä vastaanottamaan, emme voi sille mitään – olemme kaikki eri vaiheissa matkallamme…

   Toivottavasti sait ajatuksistani hiukan kiinni… : )

   Iloa ja ihanaa viikkoa,
   Karita

  • Carita

   Kiitos rakentavasta vastauksesta!
   Sain ajatuksestasi kiinni ja työstän sitä vielä. Luulen palaavani tähän tekstiin jokusen kerran. Keskustelen siitä hyvän ystäväni kanssa ja yritämme kehittyä.
   Vaatimukseni liittyy eniten työhöni ja siellä jos jättää tekemättä, niin se näkyy edessäpäin ”sekasortona”. Mutta toisaalta, en ole viimekädessä vastuussa, joten voisin antaa itselleni luvan ottaa hieman kevyemmin.
   Tänään pysähdyin työkaverini työn ääreen ja olin aidosti sitä mieltä, että hän oli tehnyt hyvää työtä ja kiitin häntä myös antamastaan avusta. Jäämme usein odottamaan vain ylemmän portaan huomiota aikaansaannoksistamme, jota harvemmin saamme, kun voisimme antaa arvostusta tasavertaisina työkavereina toisillemme.

   Tulevaisuudessa opettelen tunnistamaan eri tunnetiloja ja mistä tunne nousee!
   Kiitos Karita <3

  • karitatykka

   <3 Carita

   Hienoa – olet upea!

 5. MENESTYS = SISÄINEN RAUHA – Rakkaudella, Karita

  […] Kaikki onenergiaa […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *