ENERGIAA JA VETOVOIMAA

Joskus on vaikea mieltää, että kaikki on värähtelytaajuuksia, energiaa ja vetovoimaa. Jo fyysikko Albert Enstein sanoi aikoinaan, että kaikki on energiaa ja jos vastaamme siihen energiavärähtelytaajuuteen jonka haluamme saavuttaa, siitä tulee todellisuutta. Ei filosofointia – vaan pelkkää fysiikkaa.

Olen itse oivaltanut, että valmistautuessani esimerkiksi luennolle, minun tulee nimenomaan päästä samalle energia- eli värähtelytaajuudelle sanomani kanssa. Ei siis välttämättä yrittää mitään, vaan puhua sydämestäni käsin ja palvellakseni muita, silloin sanomani on automaattiisesti toisenlainen kuin silloin jos puhun egosta tai ns. ”tiedoistani” käsin. Sitä paitsi en edes ajattele tietäväni mitään, vaan koen ymmärtäväni joistakin asioista jotakin. Mielestäni todellisuudessa kukaan ei oikeasti voi ”tietää”… ainoastaan ymmärtää. : )

 

 

kaikki on energiaa

 

 

Energiaa ja vetovoimaa – salaisuus antoisaan elämään.  Se, millaista energiaa lähetät ympärillesi, tulee sinulle myös takasin. Olen lukenut Rhonda Byrnen kirjoja, jotka puhuvat paljon siitä, kuinka ajattelulla voi saavuttaa kaiken, minkä haluaa. Seteleitä ei välttämättä satele tukuittain elämääsi pelkän ajattelun voimalla – tosin niinkin saattaa käydä, mutta kirjojen perusta on mielestäni loistava ja vastaa omalla tavallaan myös Albert Einsteinin ajatteluun. Kirjoissa puhutaan vetovoimanlaista, johon uskon itsekin.

Kaikki on energiaa – kehollamme, nauttimallamme ravinnolla, toiminnallamme ja jokaisella ajatuksellamme on värähtelytaajuus, jonka toiset henkilöt aistivat. Olet varmasti joskus kohdannut henkilöitä, joiden seurassa on hyvä olla ja hengittää – toisaalta olet varmasti kohdannut myös niitä henkilöitä, joiden kanssa saman tilan jakaminen tuntuu todella vastenmieleiseltä. On jostain käsittämättömästä syystä vaikea olla… Tässäkin on kyse energiasta, värähtelytajuudesta, joka ei resonoi kanssasi, pikemminkin sinua vastaan. Kun energiakenttämme kohtaavat aistimme eri henkilöiden energian. Useimmiten jollain lailla epämieluisilta tuntuvat henkilöt elävät egosta ja itsekeskeisyydestä käsin ja värähtelevät siksi negatiivista energiaa.

Olen itse kohdannut henkilöitä, jotka ovat kauempaa vaikuttaaneet ihastuttavilta, mutta kun olen päässyt lähemmäksi, olen tuntenut vahvasti jotakin muuta. Oikeanlaista energiaa ja vetovoimaa ei löydy ja peräännyn pois…

 

Millaiset ajatukset ja teot lähettäisivät sellaista energiaa ja vetovoimaa, jota aidosti toivot lähettäväsi ympäristöösi ja elämääsi?
Liikkuuko mielessäsi ajatuksia, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmaelämäsi?

Tarkkaile hetki ajatuksiasi ja sisäistä puhettasi ja muuta yksi ajatus jo tänään…

Rakkaudella,
Karita

 

 

Lisää ravintoa keholle ja miellelle löydät alta.

Valitse viisaasti

valitse viisaasti

Suolainen superkulho

Suolainen superkulho

Elämä…

Maanantain_positiivinen_ajatus20.2.2017

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

kiitos

Kommentit (11)
 1. Moikka Karita,

  Tässä ollaan mielestäni ydinasioiden äärellä. Koulutukseni (fysioterapeutti, hieroja) myötä en ennen uskonut mihinkään energiavirtoihin tms, mutta nyt näen asian toisin. Muutos on alkanut tapahtua, kun elämä pakotti pysähtymään ja aistimaan, itseäni ja muita.

  Elin ennen egostani käsin, sielu jäi taustalle. Nykyään, kun osat ovat muuttuneet, koen egolla elävien seuran raskaaksi. Avoin sielu kaipaa toista avointa sielua resonoidakseen. Sielusta käsin kykenen inhimilliseen kohtaamiseen, antamaan ja vastaanottamaan.

  Olen myös perehtynyt vetovoiman lakiin. Asia tuntui aluksi hankalalta mieltää, mutta olen nähnyt vierestä ja osittain kokenut itsekin, että sehän toimii! Ei hetkessä, mutta pienistä palasista koostuu lopulta se, mihin on energiansa keskittänyt.

  Mahtavaa viikkoa Sinulle!

  1. karitatykka
   25.9.2017, 13:56

   Kauniisti kirjoitit – kiitos!

   Niin, joskus kohtaamme asiat elämän pakottamina ja silloin jos milloin on kaikelle avoinna.
   Hienoa, että siitä koitui sinulle jotakin suurta – kasvua ihmisenä ja tietoisuuden lisääntymistä…

   Niin, värähtelemme erilaista energiaa ja tuo energia tuo elämäämme erilaisia asioita. Joskus muistan ihmetelleeni sitä miten joku, joka joka ei todellakaan toimi sydämestä käsin ja avoimella sielulla, näennäisesti saavuttaa suuria ja ns. onnistuu kaikessa mitä tekee… Tosin olen havainnut useaan kertaan että kuoren ja pinnan alla saattaa useinmiten kuitenkin asustaa rikkonainen, pelokas, yksinäinen, onneton ja epävarma sielu.

   Kiitos, että luit ja kirjoitit – ja että sain viettää hetken aikaa ajatustesi ja energiasi parissa.

   Iloa ja ihanaa oloa!
   Karita

 2. Ihmisten kohtaamisista voin sanoa,minun on aina ollut helpompi puhua naisille,kuin miehille mistä lie johtunee.

  1. karitatykka
   25.9.2017, 13:46

   Ehkä naisenergia tuntuu lempeämmältä ja vastaanottavaisemmalta…

   : ) K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *