Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Edulliset ja kauniit sisustustaulut

Kaupallinen yhteistyö: Desenio AB

Kaupallinen yhteistyö: Desenio 

Edulliset ja kauniit sisustustaulut – remontin keskellä…
Kotonamme on menossa remontti ja myös kotitoimistoni saa uuden lattia ja seinäpinnat freesataan. Halusin laittaa työhuoneeni uuteen uskoon, vahnat kirjahyllyt päätyivät varastoon ja huoneessa ollut sänky sai lähteä. Työhuoneestani tulee tilavampi, viihtyisämpi ja luovempi ympäristö työskennellä. Halusin myös tuoda seinille iloa, tunnelmaa ja inspiraatiota. Remontin keskellä sain yhteistyö ehdotuksen kuin tilauksesta Deseniolta, jonka sivuilta löytyy edulliset ja kauniit sisustustaulut jokaiseen makuun. Lähdin selailemaan Desenion verkkosivuja ja ilahduin näkemästäni.

Verkkokaupan sivuilta löytynyt valikoima oli valtava ja monipuolinen, käyttö oli helppoa – ainoa vaikeus oli valinta. Kuinka ihmeessä osaan valita vain muutaman taulun kaikkien ihanuuksien joukosta – koko seinää kun ei ollut tarkoitus tauluilla peittää… Päätin selailun jälkeen valita muutamia ja lopuksi karsin ne niin että sain tilaan sopivan yhdistelmän. Positiivinen yllätys oli edullinen hinta – koko paketti julisteineen ja kehyksineen oli 150 €!

Edulliset ja kauniit sisustustaulut – mitä valitsin?

Jostain syytä minua on viehättänyt kovasti viimeaikoina kulta ja ruusukulta – ei suurissa määrissä, mutta tyylikkään hillitysti. Se näkyy myös valinnoissani. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kotiini päätyi julistetauluja, muttei varmastikkaan viimeinen! Edullisen hinnan ja laadukkaiden tuotteiden vuoksi, voin muuttaa huoneen fiilistä vuodenajan ja tarpeen mukaan. Työhuoneeni on vielä kaukana valmiista, mutta taulut on jo valittu! Myöhemmin voin näyttää valmiin huoneeni ja nämä taulut siellä – kunhan saadaan homman pakettiin ja ehdin sisustaa huoneen. Haussa on vielä kirjahyllyt, työpöytä pitäisi työstää uudeksi ja niin edelleen.

Edulliset ja kauniit sisustustaulut – ETU SINULLE!

Olin ajatellut arpoa jonkun taulun, mutta jotta se sopisi juuri sinun kotiisi ja makuusi vaihdoin suunnitelmaa josta pääsevät hyötymään yhden voittajan sijaan kaikki! Sain Deseniolta luvan antaa – 25 % ALENNUKSEN teille ihanille! Alennuskoodi KARITA25 on voimassa vain 19-21.6, joten suosittelen kopioimaan koodin ja kipaisemaan sivuille vilkkaasti! En epäile hetkeäkään ettet löytäisi sivuilta juuri sinulle sopivaa taulua tai taulukokonaisuutta – enemminkin tulee valinnan vaikeus. Nämä ovat myös huikeita ja persoonallisia lahjaideoitakin kesän juhlioille. Aihealueita, tyylejä ja värejä löytyy jokaiseen makuun.

Millaisista tauluista sinä pidät – mustavalkoisista silhueteista, kasvikuvista, kartoista, inspiroivista ajatuslauseista vai moderneista teoksista? Entä kehykset – perinteisemmät vai näyttävämmät? Kaikki valinnat ovat oikeita ja varmasti ihania! Kurkkaa Desenion sivuille, käytä ostaessani koodia KARITA25 ja anna inspiroivien ja kaunistavien taulujen tulla kotisi seinille päiviäsi ilahduttamaan!

P.S. alennus koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Iloa ja inspiroivia kesäpäiviä!
Karita

kuvat: Emma Ronkainen
tila: Miltton Showroom
huonekalut: Hakola

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista – selaile siis myös niitä!

Vege ja gluteeniton pad thai-salaatti

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *