EDISTYKSELLISIN JOULULAHJA + arvonta

Edistyksellisin joululahja – Oral-B GENIUS Rose Gold

Kaupallinen yhteistyö Oral-B

edistyksellisin joululahja

 

Tarvitseeko sinun miettiä hampaiden pesua? Keskittyä siihen suorituksena, toimenpiteenä tai merkitä sitä allakkaan? Ei, sillä siitä on kehittinyt rutiini – automaattinen toiminto, jota ei tarvitse kummemmin miettiä tai aikatauluttaa. Moni meistä on jo lapsena oppinut, että hampaita tulisi harjata aamuin illoin 2 minuuttia kerrallaan. Perinteisellä hammasharjalla aika voi tuntua pitkältä ja epämiellyttävältäkin – siksi oma valintani on ollut jo pitkään käyttää sähköhammasharjaa, joka putsaa hampaat moni verroin tavallista harjaa huolellisemmin, eikä harjaus edes tunnu tylsältä toimenpiteeltä. Kun välineet ovat kunnossa ja kaiken lisäksi kauniitakin, on hampaiden hoito enemmän kuin mieluista puuhaa.

 

edistyksellisin joululahja

 

Vuosia sitten aloitin jokaisen aamuni sitruunavedellä, napostelin koko ajan jotakin, lisäksi söin paljon sokeria ja laiminlöin hampaitani muutenkin. Onneksi sentään aamu- ja iltapesu ovat aina kuuluneet jokaiseen päivääni pienestä pitäen – kiitos vanhempieni ja lapsuuden rutiinien. Olen kuitenkin pessyt hampaita aikoinaan jopa liiaksikin, esimerkiksi ruoan ja sitruhedelmien syönnin jälkeen – sillä seurauksella, että hammaskiille on kärsinyt ja kulunut. Asiaa ei myöskään auta lainkaan se, että narskuttelen hampaita voimakkaasti yhteen öisin – etenkin stressin keskellä herään uuteen päivään useimmiten leukaperät kipeinä. Siksi olenkin alkanut kiinnittämään enemmän huomiota suun terveyteen, hampaisiini ja niiden hoitoon.

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

Yksi iso oivallus on ollut se, että hampaita tulee harjattua usein liian lujaa. Oral-B GENIUS -sähköhammasharja auttaa säästämään hampaita ja ikeniä liian kovalta käsittelyltä. Jos harjaat liian lujaa, ilmoittaa harja siitä punaisella valolla ja tiedät hellittää otetta. Turhan kovalla harjauksella voi vahingoittaa ikeniä ja jos ienraja vetäytyy seuraa siitä vihlontaa ja pahimmassa tapauksessa aika tuskallistakin kipua, jos hampaan kaula paljastuu ikenen alta. Myös tulehdukset saattavat päästä jylläämään rikkoutuneissa ikenissä. Olin tovi sitten tv-ohjelman kuvausmatkalla, jonne en sähköhamassaharjaani tuonut ja harjailin hampaita tavallisella harjalla – harjasin liian kovaa. Ikeneni ärtyivät ja harjaus tuntui muutenkin vaivanloiselta perinteistä hammasharjaa käyttäen. Kotiin palattua olikin ihana päästä rakkaan sähköhammasharjani pariin. Se ilmoitteli heti liian kovakouraisesta harjan käytöstä ja antoi muutenkin puhtaamman tunteen suuhun – ero oli merkittävä!

 

edistyksellisin joululahja

 

Edellinen Oral -B -sähöhammasharjani on palvellut minua vuosia ja toimii edelleen. Ilokseni sain testiin kuitenkin astetta kauniimman, tyylikkäämmän ja edistyksellisemmän Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharjan. Se on hiukean harppauksen eteenpäin ottanut tulevaisuuden hammasharja entiseen Oral-B:heni verrattuna. Muita hammasharjamerkkejä en ole edes kokeillut, sillä Oral-B:n sähköhammasharjat ovat aina testien kärkisijoilla. Tämä uusi harja olikin sitten jotakin aivan uutta: siitä löytyy esimerkiksi Position Detection -paikannusteknologia, joka yhdessä puhelimeen ladattavan Oral B -sovelluksen kanssa osaa kertoa, oletko harjannut hampaitasi riittävän huolellisesti joka puolelta ja ajastin ilmoittaa värinällä, onko pesun kesto ollut riittävän pitkä. Itse en tätä toimintoa ole ottanut käyttöön, mutta voisi olla toimiva etenkin miehillä, jotka usein innostuvat erilaisista teknisien toimintojen runsauksista. Harjan pyörivät harjaspäät pitävät huolen siitä, että pesuteho on aina paras mahdollinen ja myös hankalammat alueet tulevat huolellisemmin puhdistetuksi. Mukaan tulee myös erilaisia harjapäitä, jotka on tarkoitettu eri toimintoihin.

 

edistyksellisin joululahja

 

Edistyksellisin joululahja – Oral-B GENIUS Rose Gold

Joulu kolkuttelee jo ja juuri nyt kaupat täyttyvät ihmisistä, jotka haluaisivat antaa toisilleen jotakin ihanaa. Olen aina sanonut ettei minulle saa ostaa kodikoneita joululahjaksi, mutta tämä harja on poikkeus! Uusi Oral-B GENIUS Rose Gold -hammasharja on kaunis kuin koru, hoitaa terveyttä, tukee kauneutta ja on, jos mahdollista, on jopa aikaansa edellä suun ja hampaiden hoidossa. Oral-B GENIUS Rose Gold on hyödyllinen ja ehkä jopa edistyksellisin joululahja, josta riittää iloa vuosiksi eteenpäin! Turhaa krääsää tai kertakäyttötavaraa ei kukaan enää tänä päivänä halua – ennemmin halutaan tehdä kestäviä valintoja ja asioita, jotka tukevat kokonaisvaltaista terveyttä, kauneutta ja hyvää oloa. Kaunis pakkaus tekee myös tästä harjasta mieluisan lahjan kenelle tahansa. Uusi Oral-B GENIUS Rose Goldin matkakotelo avaa uuden mahdollisuuden sen kuljettamiseen helposti ja vaivattomasti.  Näppärä kotelo toimii itsessään myös laturina paitsi hammasharjalle myös tarvittaessa  puhelimelle – kotelossa on nimittäin ylimääräinen USB-portti. Tästä eteenpäin otankin oman sähköhammasharjani mukaani myös työmatkoille. Täydellisen puhtaat hampaat ja raikas suu eivät kuulu vain perus arkeeni, vaan haluan saman tunteen missä ikinä sitten olenkin! Kun hampaat voivat hyvin on helpompi hymyilläkin isommin ja vapaammin… Lahja, joka saa hymyilemään – täydellistä! : )

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

Jouluna tulee herkuteltua ja myös hampaat saavat osansa jatkuvista happohyökkäyksistä. Siksi alta löytyy muutama hampaidenhoidon ammattilaisilta noukkimani vinkki terveisiin hampaisiin.
1. Pese hampaat AINA ENNEN aamiaista, jolloin vältymme hammaskiilteen kulumiselta.
2. Vältä napostelua – anna hampaidesi levätä. Pidä vähintään kolmen tunnin tauko aterioiden välissä.
3. Hampaat tulisi harjata KAKSI kertaa päivässä – aamuin illoin. Ruokailun jälkeen vedellä huuhtelu tai xylitolipastilli – tai purukumi ovat harjausta parempi vaihtoehto.
4. Vältä liian voimakkaita hankaavia ja/tai valkaisevia hammastahnoja.
5. Käytä hammaslankaa säännöllisesti hammasvälien puhdistukseen. Hammaslangalla pystyt puhdistamaan paikat, joihin et hammasharjalla pääse.
6. Vältä sokeria ja happamia juomia niin paljon kuin mahdollista.
7. Käytä pyöreällä harjaspäällä varustettua sähköhammasharjaa, joka poistaa mahdollisimman paljon plakkia hampaista.
8. Muista hellävarainen harjaus – liian kovakourainen painaminen nostaa ienrajaa ja kuluttaa hammasta turhaan.
9. Puhdista myös kielen pinta, jonka pinnalle kertyy helposti pöpöjä.
10. Harjaa huolellisesti ja kaksi minuutia kerrallaan. Muista myös takaposkihampaat!
11. Käy vähintään kerran vuodessa hammashuollossa ammattilaisella.

 

 

Aaton edistyksellisin joululahja voi olla sinun!

Koska joulu kolkuttelee jo ovella, on minulla ilo lahjoittaa yksi Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharja jollekin teistä ihanista!

Saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden tällaisen mahtavan uutus-sähköhammasharjan (arvo 230€) sekä 2 kpl Oral-B Gum & Enamel Repair -hammastahnaa, joten jos toivoisit itsellesi tätä upeaa uutuutta, niin osallistu kisaan. Kerro, mikä hampaiden hoidossa on kaikista ihaninta ja mitä pidät kaikista tärkeimpänä? Olisi myös ilo kuulla, jos sinulla on jokin loistovinkki tai jokin kikka kohti terveitä ja kauniita hampaita.

Osallistut arvontaan näin: jätä vastauksesi tämän postauksen kommentteihin 11.12.2017 mennessä. Olisi ilo jos myös jakaisit postaukseni somessa. Muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, johon otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.

 

edistyksellisin joululahja

edistyksellisin joululahja

 

 

kuvat: Karita Tykkä / Rakkaudella, Karita

 

Lisää terveyttä, kauneutta ja herkullista purtavaa löydät myös alla olevista postauksista:

 

Kauniit karvattomat sääret – hunajalla

Kauniit karvattomat sääret

 

Hoitavat tuoksut
hoitavat tuoksut

Uunilohi bataatti-lehtikaalipedillä

kauden paras ruoka yhdestävuoasta

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (428)
  1. Parasta tietenkin puhtaat hampaat! Itselle tärkeää pestä kaksi kertaa päivässä, yleensä aamuisin tavallisella harjalla ja iltaisin sähköhammasharjalla.

  2. Terveelliset elämäntavavat auttaa myös hampaiden hyvinvointiin. Olisipa mukavaa saada kunnon harja, olisi kyllä ahkerassa käytössä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *