Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

Luonnonkosmetiikan yllättävä uutuus – Ecobeauty

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

Oriflame_ecobeauty

Luonnollisuus, luonnonmukaisuus ja puhtaus nostavat päätään yhä enemmän ja enemmän kosmetiikkamaailmassa. Ecobeauty, ekologisuus ja luonnonkosmetiikan uutuudet ovat päivän sana. Se, mitä pienet edellä, tekevät nyt myös suuret perässä. Minusta on hienoa että isommat yritykset maailmalla ovat kiinnittäneet myös huomionsa siihen, mitä kuluttajat haluavat. Suunta on oikea, ja uusia luonnonkosmetiikkatuotteita saapuu iloksemme yhä enemmän ja enemmän. Tietoisuus erilaisten kemikaalien negatiivisista vaikutuksista lisääntyy jatkuvasti ja ihmiset haluavat vaihtoehtoja. Ihanaa, että myös isot yritykset ovat huomanneet sen ja tarjoavat meille luonnonmukaisia, eettisiä ja puhtaita vaihtoehtoja.

Oriflame_ecobeauty

Nyt myös kohta viisikymppinen, kansainvälinen kosmetiikkayritys Oriflame on ottanut aimo harppauksen tuotteissaan ja lanseerannut täysin uuden luonnollisen, edistyksellisen ja sertifikoidun Ecobeauty-tuotesarjan. Linja on kehitetty Ruotsissa ja valmistettu Ranskassa ja Puolassa, eivätkä ne sisällä parabeeneja, silikonia, mineraaliöljyjä eikä synteettisiä tuoksuja. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä ja niillä on Ecocert Organic tai Natural sekä FSC –sertifikaatit. Lisäksi päivä- ja silmänympärysvoiteella on reilunkaupan Fairtrade-merkki. Merkinnät ovat hyviä ja helpottavat kosmetiikkaviidakossa kulkemista. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä kasvojen ihonhoitotuotteet. Odottelenkin jo malttamattomana sarjalta myös luonnonmukaisia vartalonhoitotuotteita. Vartalon iho on pinta-alaltaan suuri ja imeyttää kaiken, ei siis ole sama, mitä sille sivelemme.

Oriflame_ecobeauty

Olen visuaalinen ihminen ja pidän kauniista asioista. Siksi myös pakkaus on minulle tärkeä. Ecobeautyn pakkaukset ovat luontoystävällisiä ja yksinkertaisen kauniita. Myös tuoksumaailma viettelee luonnollisilla tuoksuillaan. Pumppupullot estävät ilmaa pääsemästä tuotteisiin, joten tuotteet säilyvät paremmin, eikä ylimääräisiä säilöntäaineita tarvita. Ilokseni ihastuttavien ja kasvojen ihoa ravitsevien öljyjen sekoitus, Ecobeauty Facial Oil, on pakattu lasipulloon. Öljy sopii käytettäväksi yövoiteen sijaan tai sitä voi laittaa muutaman tipan päivävoiteen joukkoon. Tämä tuote oli yksi sarjan suosikeistani.

xEcoBeauty01

Ecobeauty-sarjaan kuuluu puhdistusmaito ja kasvovesi, kasvoöljy, kasvovoide, silmänympärysvoide sekä kosteuttava ja kirkastava seerumi. Jokaisessa tuotteessa on kaksi luonnon aktiiviainetta tehostamassa toistensa vaikutusta. Tuotteita voi käyttää yhdessä tai yksittäin, mutta säännöllisyys on avainsana. Sama pätee niin ihonhoidossa kuin ravitsemuksessakin. Pikakuurit ja keinotekoiset ratkaisut eivät ole oikotie onneen. Kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta tarvitaan. Iho on meidän suurin elimemme ja kaipaa huomiotamme ja hellää hoitoamme päivittäin. Iho kertoo meistä paljon – eletystä elämästä, ravinnosta ja stressin määrästä. Sitä voi ja kannattaa tukea niin sisältä kuin ulkoapäin.

Oriflame_ecobeauty

Kokeilin kaikkia tuotteita ja kokemus oli miellyttävä. Puhdistusmaito poisti meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Loppusilaus piti kuitenkin vielä tehdä kasvovedellä, jonka suihkutin pumpulille ja sitten pyyhin sillä kasvoni. Aamuisin suihkautin raikastavaa kasvovettä suihkun jälkeen suoraan kasvoille. Kasvovesi virkisti ihoa ihanasti. Öljyn lisäksi myös luomuhelokkiöljyä ja aloe vera -uutetta sisältävä seerumi nousi suosikikseni. Seerumi tulee saataville kesäkuun puolenvälin paikkeilla. Silmänympärysvoide on kivan kevyt ja tyrnin- sekä puolukansiemenöljyä sisältävä päivävoide on erittäin kosteuttava ja täyteläinen. Voit kurkata lisätietoa tuotteista ja tilata omasi täältä.

xEcoBeauty02

Tehoaineet löytyvät luonnosta ja pakkausten paperikin on peräisin kestävän kehityksen periaatteella hoidetuista metsistä. Tuotteita, jotka tekevät hyvää sinulle ja ympäristölle. Ihanaa!

Oletko sinä jo testannut jotakin tuotteista? Jos olet, niin olisi kiva kuulla, mitä tykkäsit?

Kaunista oloa!

Karita

kakkuvati: Be & Liv
kuvat: Viola Virtamo

Kommentit (4)

 1. Jonna

  Ihana tuo teline! Hauskasti kosmetiikka karkkina 🙂

  • karitatykka

   Hei Jonna.

   Eikö! Huippu kaunis ja vieläpä suomalaista designia. Sama tarjotin löytyy myös hopean ja rosekullan värisenä. Ihania kaikki!

   Heillä on paljon kaikkea ihanaa…

   Iloa ja valoa päivään!
   Karita

 2. Muuttuva kotini Päivi S

  Sain kaveriltani testattavaksi kyseisen sarjan pari päivää sitten ja ihania tuoksuja. sarjassa. Ihastuin kertaheitolla öljyyn ja silmänympärysvoide oli myös kivan kevyt. Laitoin blogiini postauksen, johon laitoin linkin sinun blogiin ja tämän postauksen.

  • karitatykka

   Ihanaa, kiitos Päivi. <3

   Iloa ja aurinkoa kesääsi!
   – Karita

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *