Avain onneen – olen löytänyt sen

Avain onneen on jo sinulla

 

Oletko onnellinen? Jos, niin miksi – mikä tekee sinut onnelliseksi? Voin sanoa olevani onnellinen. Elämä on ihanaa, kaikkine eri sävyineen. Se ei ole ”täydellistä”, mutta se on täydellistä minulle juuri tällä hetkellä. Uskon että matka jatkuu aina kun olen valmis ottamaan seuraavan askeleen – ei ennemmin tai myöhemmin. Jos lähden väkisin harppomaan eteenpäin, saattaa lopputulos olla heikko – törmään useita kertoja peppu edellä puuhun ja lannistun jatkuvista vastoinkäymisistä.

 

 

Olen kokenut hetkiä, jolloin olen yrittämällä yrittänyt saavuttaa jotakin. Toiminut egostani käsin jotakin tavoitellen – yleensä epäonnistuen ja oppien. Tietyllä tapaa hyödyllistä sekin, mutta avain onneen se ei ole ja melko raskasta mielellenikin. Nyt luotan surempaan kokonaisuuteen ja siihen, että minulle tarjoutuu oikeanlaiset tilaisuudet kun olen niille oikeasti valmis. Se ei tarkoita sitä etten mene eteenpäin, ettei minulla olisi tavoitteita, suunnitelmia, motivaatiota tai että vain odottelisin kaiken tulevan luokseni kuin itsestään… Tarkoitan, että voin tehdä asioita väkisin vääntämättä ja intuitiivisesti – ilman jatkuvaa tarvetta pönkittää egoani. Sitä ”tyyppiä”, joka tarvitsee aina jotakin, jolla ei ole avainta onneen ja jolle en koskaan tahdo riittää.

 

 

 

Through a long and painful process, I’ve learned that happiness is an inside job – not based on anything or anyone in the outer material world. I’ve become a different and better person – not perfect, but still a work in progress.

– Alana Stewart

 

 

Oletko huomannut miten joskus asiat vaan tuntuvat sujuvan hienosti ja soljuvan kuin itsestään eteenpäin? Minä olen ja kun palaan noihin hetkiin meilessäni huomaan, että niinä hetkinä olen ollut rento, luottavainen ja enkä ole väkisin yrittänyt mitään. Ei ole ollut taka-ajatusta vaan myöneisyyttä, realistisuutta, aitoutta ja avoimuutta. Kun pakkomielteinen saavuttaminen ja yrittäminen valtavat mielen ei jää tilaa millekään uudelle. Tyhjä tila saataakin olla avain onneen…

 

Olen ymmärtänyt, että saaadakseni jotakin, tulee minua päästää irti egon kertomista puutteistani ja epätoivoisesta haluamisestani. On hyvä antaa tilaa kaikelle uudelle, menestykselle, onnelle ja unelmille – väkisin ne eivät tule, vaan omalla ajallaan.

 

 

Onko elämässäsi tilaa uusille ihanille asioille ja tapahtumille? Onko ajatustesi välissä tyhjää tilaa kaikelle hyvälle ja uusille onnistumisille? Jos mieli on jatkuvasti kiireinen, varattu ja rauhaton, on hyvien uusien asioiden vaikea päästä sinne. Avain onneen on jo sinulla – tyhjän tilan luominen, irti päästäminen, aitous ja vastaan ottaminen mahdollistavat onnen.

 

 

Iloa ja läsnäolon voimaa,
Karita

 

 

kuva: Emma Ronkainen

 

Iloa, inspiraatiota ja terveyttä löydät lisää alla olevista postauksista.

 

Parhaat öljyt kasvoille, rinnoille ja hiuksille

Glteeniton ja vegaaninen kuningatarpiiras

 

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *