ARJEN PIENIÄ ILOJA

Kaupallinen yhteistyö: Goodiebox

Arjen pieniä iloja on monenlaisia – kaunistava yllätys voi olla yksi niistä.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

Haltioidun miltei joka päivä – useimmiten luonnosta ja sen kauneudesta. Mutta myös yllättävistä positiivisiksi kokemistani asioista ja hyvistä teoista. Oli se sitten hymy ja kauniit sanat ventovieraalta tai vaikka pahvinen kaunis laatikollinen laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Kauneuslaatikoita on monenlaisia. Hyviä ja ei niin hyviä – tai niin, sehän riippuu katsojasta eli boxin saajasta. Itselleni hyvät tuotteet, jotka valmistetaan Euroopassa ja joita kokoaa ja lähettää eurooppalainen ja myös suomalainen tiimi, ovat hyvä kombo. Goodiebox laatikko on 100 % kierrätettävää pahvia ja se toimi myös loistavasti vaikka konmaritukseen – sukkien ja pikkupöksyjen säilyttämiseen.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

Rakastan yllätyksiä, mutta minusta on myös ihanaa tuottaa niitä läheisilleni. Niinpä kuvaajani Emmakin on saanut Goodieboxin, joita voi tilata siis myös lahjaksi. Lahja voi olla kertaluontoinen boxi tai kuukausittain jatkuva iloinen yllätys. Toinen tykkää toisesta ja toinen ihastuu toiseen, siksi laatikon sisältö vaihtuu joka kuukausi ja tarjoilee jokaiselle jotakin. Olen itse saanut vasta yhden laatikon ja sen sisältämä ihana IVY AÏA -sarjan hyalyronihappoa sisältävään kasvoveteen ihastuin kovasti. Koska Goodiebox on tanskalainen yritys, on suurin osa tuotteista tanskalaisia – minusta on ihanaa päästä tutustumaan naapurimaan kosmetiikkatuotteiden parhaimmistoon! Näihin ei välttämättä muuten tutustuisi.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

Kirjoitin tovi sitten terveestä itsekkyydestä ja tarpeestani omaan aikaan. Usko, että juuri omien rajojen asettaminen ja oman elämän omannäköisesti rohkeasti eläminen näkyy minussa. En tee kuten ulkopuolelta ohjaillaan, vaan uskallan jäädä pois kinkereiltä jos se tuntuu minusta parhaalta ratkaisulta. Enkä myöskään pelkää jääväni jostakin paitsi. Siksi pippalot vaihtuvat usein rentoon koti-iltaan, villasukkiin ja takkatulen ääressä tai sohvan nurkassa rakastamani punaviini nauttimiseen. Marraskuun Goodieboxin teema on ”Go with the glow” ja minulle se tarkoittaa välillä säihkettä sekä samppanjaa ja toisinaan villasukkia ja koti-iltaa. Mielestäni hyvä olo itsensä kanssa näkyy hehkuna kasvoilla ja levollisena mielenä. Arjessanikin tulee olla hehkua ja pieniä iloja – joka päivä.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

ARJEN PIENIÄ ILOJA – marraskuun boxi

Marraskuu meni jo ja aloitti loppuvuoden juhlakauden. Siksi Goodieboxikin satsaa erityisesti loppuvuoteen ja tämän marraskuun laatikon todellinen arvo on poikkeuksellisesti 118 € – hankintahinta kuitenkin sama 24.95 €! Marraskuun boxi sisältää Rabens saloner Scrunchien hiusdonitsi. Vegaanisen ja ekologisen Dr Botanicals Pomegranate Superfood Sleeping Mask -naamion. Æther Eau de Parfym tuoksun. De_CURE N°L1FT– Instant Correcting Serum -kasvoseerumin sekä Revlon Colorburst Stain huulivoiteen, sävy Honey /Matte balm standout. Huulivoide menee lahjaksi eteenpäin eräälle Revlon -fanille – muita tuotteita alan testaamaan näiden kuvausten jälkeen. Juhlakautta ajatellen mukana on myös kultaista kimalletta LASplash Cosmetics Wickeldy Divine Eyeliner, jota kannattaa sipaista aavistus ripsen tyveen keskikohdalle silmäluomea, niin saat ihanan, mutta hillityn kimalluksen ja säihkeen silmiisi.

Arjen pieniä iloja Karita TykkäArjen pieniä iloja Karita Tykkä

On todettava, ettei elämä suinkaan ole ainoastaan iloa ja onnellisia hetkiä, mutta pyrin itse siihen, että päivittäin teen jotakin hyvää itselleni, jotakin joka tuntuu hyvältä tai saa hymyn huulilleni. Yksi sellainen on avantouinnin jälkeinen hetki uimakopilla. Silloin voitelen vartaloni uinnin jälkeen ihanalla voiteella tai öljyllä ja juttelen ihanien elämän viisastamien mummojen kanssa. Tärkeintä on hidastaa hetkeksi tahtia, olla aidosti läsnä ja nauttia omasta ajasta. Koen, että kun annan aikaa itselleni, on voimavaroja antaa myös toisille. Aamut ovat minulle tärkeitä – oma aika ja hetket lataavat kohti uutta päivää. Olen huomannut, kuinka se, miten aamuni alkaa määrittää sävyn koko päivälle.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

Arjen pieniä iloja on monenlaisia – kaunistava yllätys voi olla yksi niistä.

Goodieboxin pähkinänkuoressa

Hinta 24.95 € kuukaudessa – voit perua jäsenyytesi milloin vain ja tarvittaessa myös palauttaa laatikon, jota et halua. HUOM! Marraskuun tuotepaketin arvo on 118€ !
Yleensä Goodieboxin arvo on 75 €.
Joka kuukausi Goodieboxin tuote-expertit valitsevat itse testaamansa ja hyväksi toteamansa 5-7 laadukkaan tuotteen kokonaisuuden ja paketoivat ne käsin kauniisti pahviseen laatikkoon, tähtäimenään yllättää laatikon saaja iloisesti. Sen jälkeen laatikot lähetetään matkaan.
Ilmainen toimitus on ihana extra.

Jos haluat kutsua jonkun ihanan mukaan, voit tehdä sen oman Goodiebox-profiilisi kautta, jolloin henkilö jolle olet jakanut linkin saa ensimmäisen Goodieboxin puoleen hintaan ja sinä Goodie pointseja, jotka toimivat jatkossa maksuväleinä. : )
P.S. Goodiebox on myös äänestetty Euroopan parhaimmaksi kauneuslaatikoksi.

Mitä mieltä olet – kiinnostaako kauneuslaatikko sinua? Jos kiinnostaa niin GOODIEBOXIN
sivuilta saat lisätietoa tuotteista, taustoista ja palvelusta. Myös IG tili kannattaa kurkata.

Arjen pieniä iloja Karita Tykkä

Sain GIVEAWAYHIN yhden laatikon jaettavaksi jollekin onnekkaalle.

Joten kerro kommentteihin lyhyesti, järjestätkö aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi? Uskallatko olla terveellä tavalla itsekäs? Näin osallistu Goodiebox arvontaan! Goodiebox lähtee uudelle omistajalleen jo 16.12 maanantaina ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit myös klikata suoraan sivuille ja varmistaa oman laatikon tilaamalla tämän erityisen juhlalaatikon itsellesi. : )

Iloa ja onnea matkaan,
Karita

kuvat: Emma Ronkainen

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa!

KOKO KEHON AAMUTREENI

koko kehon aamutreeni

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka ja FB

kiitos!

Kommentit (93)
  1. Teen päivittäin jotakin palauttavaa: lukeminen, lempiteen keittäminen, juoksulenkki, venyttely, kotitreeni. Ajasta riippuen joko pientä tai suurta, mutta aina jotakin virkistävää tai rentouttavaa.

  2. Järjestän kyllä aikaa itselleni ja hyvinvoinnilleni. Muutaman kerran kuukaudessa käyn kehonhuollossa, jumpat ja zumbat sekä jokapäiväiset lenkit auttavat tyhjentämään pään Kasvojen kuorinta, naamiot ja hyväntuoksuiset voiteet rentouttavat mieltä ja aisteja ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *