Rakkaudella, Karita
Rakkaudella, Karita

ARJEN PELASTUS – ÄÄNIKIRJAT!

ARJEN PELASTUS – AANIKIRJAT!

Kaupallinen yhteistyö Bookbeat

Kirjapino kasvaa työpöydälläni kaiken aikaa ja etsin siihen ratkaisua… Nyt yksi sellainen on löytynyt! Arjen pelastus – äänikirjat! Ongelma on siis siinä, että mielenkiintoisia opuksia on pilvin pimein, mutta niin on kaikkea muutakin ihanaa elämässäni – aika ei riitä kaikkeen. Jonkin aikaa olen onnistunut nauttimaan lukemisesta enemmän, sillä BookBeat on tullut apuun. Edelleen haluaisin lukea enemmän kuin ehdin, mutta tämä on jo reipas askel parempaan suuntaan. Huippujuttu!

Tauko silmille

Tuijotan paljon koneen, tabletin ja puhelimen ruutua ja olen huomannut, miten silmät uupuvat ja kaipaavat lepoa. Jälleen kerran astuu apuun arjen pelastus – äänikirjat! Saan lepuutettua silmiäni ja  ”luettua” eli kuunneltua kirjoja esimerkiksi automatkalla, lenkkipoluilla tai vaikka siivotessa. Eniten kuuntelen kirjoja kuitenkin lenkkipolulla. Kesällä tulee myös matkusteltua enemmän ja kirjat ovat kätevästi mukana yhdessä pikkulaitteessa. Hyvä bonus on myös se, että joskus mielenkiintoinen kirja vie mukanaan, enkä malttaisi lopettaa sen lukemista millään. Siispä jos mahdollista lenkki tai siivoushetki jatkuu muutaman hetken pidempään. Suurimman mielenkiinnon kohteenani ovat kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvät kirjat. Voisin ahmia niitä loputtomiin! Niiden lisäksi myös muun muassa elämänkerrat kiinnostavat kovasti. Lisäksi kirjan tulee tuntua oikealta juuri siihen hetkeen. Useamman kerran olen aloittanut jonkin ja vaihtanut nopeasti toiseen. Minulla onkin samaan aikaan kesken useampi kirja. BookBeat muistaa ihanasti aina kohdan johon jäin, joten palaaminen kirjan pariin on aina helppoa. Tosin joskus kyllä kelaan hiukan taaksepäin, jotta pääsen uudelleen kiinni kirjan tarinaan.

ARJEN PELASTUS – ÄÄNIKIRJAT!

ARJEN PELASTUS – AANIKIRJAT! 01

Mitä kuuntelen ja suosittelen?

En juurikaan lue kirjoja puhelimen tai tabletin ruudulta, vaan keskityn kirjoihin, jotka ovat kuunneltavissa. Vaihtoehtoja riittää ja kuukausittainen maksu on vähemmän kuin yhden perinteisen kirjan hinta. Toki edelleen rakastan myös perinteisiä kirjoja, joiden paikkaa ei vie mikään! Ruokakirjailija kun olen itsekin, esimerkiksi ruokakirjat, joihin saan tarvittaessa tehdä merkintöjä, jonka kuvia selailla tai kirjoja, joilla on minulle jokin muu isompi merkitys, hankin edelleen perinteisessä paperimuodossa. Toisaalta, BookBeat on myös kätevä tapa tutustua kirjoihin ennen ostamista. Tässäkin mielessä ovat arjen pelastus – äänikirjat! Yksi kirja, jota voin lämpimästi suositella melkeinpä kaikille on edesmenneen Aki Hintsan Voittamisen anatomia. Toinen ehdoton must on klassikko Paolo Coelhon Alkemisti. Myös Maaret Kallion Lujasti lempeä sekä Kimmo Takasen kirjat, jotka ovat kerrassaan loistavia ja antavat paljon meille kaikille. Pippa Laukan uusin kirja Hyvinvoiva nainen on juuri nyt kuuntelussa. BookBeatiin on koottu tunnettujen kirjailijoiden teoksia laajasti eri lajityypeistä ja valikoimasta löytyvät niin tuoreimmat uutuudet kuin vanhat suosikit. Voit lukea ja kuunnella kirjoja 16,90 € kuukausihintaan, voit kuunnella ja lukea niin monta kirjaa kuin haluat, reilua – eikö totta?

ARJEN PELASTUS –AANIKIRJAT!

Sinun etusi – kannattaa hyödyntää!

Pelastaisivatko ääni- ja e-kirjat myös sinun lukupulmasi? Sain mahdollisuuden antaa kaikille lukijoilleni uniikin, 30 päivän ilmaisen kokeilun. Promokoodi on karitatykka. Yleensä palveluntuottaja tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisen, mutta te ihanat lukijani, saatte kokonaiset 30 päivää – ilmaiseksi! Tässä suora linkki. Linkkiä käyttämällä alennuskoodi on automaattisesti syötettynä rekisteröitymisen yhteydessä, joten homma on vieläkin helpompaa. Mikäli kokeilun jälkeen pidät palvelusta, tilaus jatkuu automaattisesti, ja maksat siitä kuukausi kerrallaan ja tilauksen voit päättää helposti koska tahansa. Jos et ole vielä kokeillut BookBeatia – suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Etu on voimassa 30.9. saakka ja se koskee vain uusia asiakkaita. Kuvittele kuinka ihanaa on kesällä laiturinnokassa nautiskella kirjaa kuunnelle! Ei silmien tihrustamista auringossa, vaan rentoa loikoilua, samalla mieleinkiintoista kirjaa kuunnellen. Toimii!

Millaisia BookBeatin kirjoja sinä tykkäät kuunnella tai lukea? Hyviä kuunteluvinkkejä otetaan vastaan!

Ihania luku-tai kuunteluhetkiä!

Karita

henkilökuvat: Sirpa Ryyppö
muut: Karita
vaatteet: Puma / Pr-toimisto Miltton
kengät: New Balance / Polhem pr-toimisto

Kommentit (5)

 1. Juuli

  Maaret Tukiainen = Maaret Kallio 😉

  • karitatykka

   Kiitos! : )

   <3 Karita

 2. Katja

  Ihanaa, kiitos Karita <3 Ehdottomasti hyödynnän tämän tarjouksen ja tutustun äänikirjojen maailmaan. Kokemusta ei ole kuin lasten kirjoista.

  • karitatykka

   Hienoa Katja – Tykkäät varmasti!

   Iloa ja aurinkoa viikkoosi!
   Karita

 3. JOULUN PARAS KIRJALAHJA + alekoodi – Rakkaudella, Karita

  […] viime kesäkuussa kirjoittelin siitä täällä blogissakin ensimmäisen kerran. Voit lukea jutun tästä. Pikku taukoja on saattanut matkan varrella olla, mutta kätevästi olen aina uusinut tilaukseni […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *