ALENNUSKOODI IHANILLE LUKIJOILLE

Alennuskoodi ihanille lukijoille – koska olette minulle tärkeitä

alennuskoodi ihanille lukijoille

kaupallinen yhteistyö SuperLemon

 

Minulta kysyttiin Instagramissa pari päivää sitten onko omille lukijoilleni alennuskoodia SuperLemonin verkkokauppaan… Ei ole, mutta mielestäni se on loistava ajatus ja siksi NYT ON!! SuperLemon on pieni perheyrityksemme, jossa laatu ratkaisee, oikoreittejä ei oteta ja töitä tehdään suurella sydämellä. SuperLemonin tai Evolutionin tuotteissa ei ole yhtäkään raaka-ainetta joka tulee Kiinasta – kaikki raaka-aineet ja tuotteet ovat huippulaadukkaita ja superpuhtaita. Myös Evolution urheiluravinnnelinja linja on superlaaduka ja kuuluu alennuksen piiriin. Voin vain todeta että tämä ureheiluravinnesarja on yksi markkinoiden laadukkaimmista urheiluun ja kuntoiluun keskittyvistä sarjoista. Evolutionin tuotteet ovat olleet suomen huippu-urheilijoidenkin suosiossa jo vuosia. Sponsorointivaroja meillä ei ole ja siksi meitä ei liiemmin näykkään bloggareiden, urheilijoiden tai somettajien sivuilla.

 

alennuskoodi ihanille lukijoille

 

Alennuskoodi ihanille lukijoille – SuperLemon

Omia suosikkejani Skin Collagenin, Spirulinan ja klorellan lisäksi ovat meidän huikeat uutteet, jotka ovat 100 % kotimaisia. Jopa sienet, jotka yleensä tulevat Kiinasta kasvatetaan meille ainoastaan meitä varten. Uutokset ovat poikkeuksellisen vahvoja ja tehokkaita – saatavina on sekä tupla- että triplauutoksia. Parhaiten ne toimivat kun tiputat tipat pullossa olevan pipetin avulla kielen alle, pyörittelet hetken ja nielaiset loput. Näin tuote imeytyy nopeasti verenkiertoon ja pääsee vaikuttamaan. Esimerkiksi Reishi on ihana rohto stressaavaan arkeen, hektiseen elämään ja parempiin uniin – se on vahva adaptogeeni, joka auttaa kehoa adaptoitumaan eri tilanteisiin ja haasteisiin. Piristäen jos olet uupunut ja rahoittaen jos keho käy ylikierroksilla. Ruusujuuri on oikea voimanpesä ja antaa energiaa päiviin sekä urheiluun. Se tukee ja parantaa fyysistö kestävyyttä, tasapainottaa kehoa, lisää seksuaalista vireyttä, buustaa aivotoimintaa, poistaa väsymystä, tukee  keskittymiskyvyä ja lisää mielihyvähormooni endorfiinin tuotantoa.  Maitake auttaa muun muassa painonhallinnassa, tukee maksantoimintaa, alentaa kolesterolia ja tasoittaa verensokerin heilahtelua. Vaikuttavista ainesosista maitake sisältää vahvoja polysakkarideja, joista erityisesti beetaglukaaneja. Se sisältää runsaasti myös antioksidantteja, kivennäisaineita, vitamiineja ja useita aminohappoja. Antioksidantit tukevat elimistöä palautumisessa ja suojaavat kehoa rasituksen aiheuttamia vaikutuksia vastaan. Männynkuoriuute on oma voimatippani aina kun olen paljon jalkojeni päällä – esimerkiksi messuilla se on pelastus! Männynkuoriuute auttaa muun muassa raskaisiin jalkoihin, nestekiertoon, sisältäää runsaasti antioksidanteja, jotka taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan, jotka vanhentavat ennenaikaisesti kehoa. Antioksidantit myös tukevat elimistöämme erilaisissa stressitilanteissa sekä allergioissa. Pakuria ei enää monille tarvitse esitelläkään. Kerrottakoon kuitenkin että pakuri sisältää yli 200 eri ravintoainetta. Esimerkkeinä antioksidantit, polysakkaridit, melaniini, betuliinihappo, triterpeenit, fenoli- ja steroliyhdisteet sekä vitamiinit ja mineraalit. Todella vahva nokkusuutteemme toimii ihanasti kynsiin, hiuksiin ja se sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, mutta erityisesti juuri A-, B-, C- ja D-vitamiinia, sekä rautaa, piitä, kalsiumia ja booria. Lisäksi siinä on myös sinkkiä, seleeniä, mangaania, magnesiumia ja kaliumia. Suomalaista superfoodia siis parhaimmillaan.
Uutteet valmistetaan niin että ensin on tehdään yli 2 viikkoa pitkä kylmä alkoholiuutto. Tämän jälkeen lietemassaa uutetaan hallitusti lämpimässä vedessä, jolloin saadaan talteen tärkeät vesiliukoiset yhdisteet. Kolmannessa vaiheessa tehdään lämmin alkoholiuutto, jolla loput rasvaliukoiset yhdisteet osaadaan tehokkaasti talteen. Triplauutto on ainutlaatuinen menetelmä jolla tehoainepitoisuus saadaan korkeammaksi kuin perinteisillä tuplauutetuilla tinktuuroilla. Nestemäinen koostumus auttaa tuotteen nopeaan ja tehokkaaseen imeytymiseen. Saatavilla on toki myös tuplauutettuja versioita. Yksi bonus vielä on – uutteiden maku on miellyttävä!
No huh! Innostuin hiukan liikaa kirjoittamaan tinktuuroista… Loistavia tuotteita on paljon muitakin, mutta en lähde niitä läpikäymään vaaan luotan siihen että luette itse sivuiltamme lisää. Raakasuklaasta kysellään usein, joten suosittelen hankkimaan myös raakakaaotuotteita.  : )

 

alennuskoodi ihanille lukijoille

alennuskoodi ihanille lukijoille

 

Omat suositustärpit:
Reishi
Ashwaganda
Criollo raakakaakaotuotteet (kaikki)
Nokkosuute
Skin Collagen
Männynkuoriuute
Klorella ja/tai Spiruliina
ja monet muut tarpeen mukaan… : )

 

 

Alekoodi ihanille lukijoille – ALENNUSKOODI

KARITA201801

Koodilla saat – 10 % on voimassa 12.2.2018 asti eli vielä ensi maanantain ja koskee KAIKKIA TUOTTEITA –  JOPA ALENNETTUJA! Tällä hetkellä sivuilla on paljon 20–30 % %alennuksia, joten voit saada jopa – 40 %  alennuksen! Koskaan aiemmin ei myöskään Skin Collagen ole ollut alennuksella myynnissä – nyt tarjoan senkin teille – 10 % alella.
Eikä tässä vielä kaikki – kaikki yli 30 euron tilaukset toimitetaan ILMAN POSTIKULUJA!
Toimi nopeasti ja nouki parhaat päältä.
Jee!

Huom! Koska huomenna on ystävänpäinä jatkoimme koodin voimassaoloaikaa torstai aamuun saakka! Joten koodi on siis voimassa koko päivän ja yön 14.2 ja poistuu 15.2 aamulla.
Ihanaa ystävänpäivää! <3

 

Toivotan näin samalla hyvää ensi viikolla vietettävää ystävänpäivää sinulle rakas lukijani – olet <3!!

 

Iloa ja ihanaa perjantaita!!!
Karita

 

 

 

 

Herkullisia reseptejä, kauneutta ja terveyttä löydät alla olevista postauksista.

 

Minttusuklaat

SUUSSASULAVAT MINTTUSUKLAAT KARITA TYKKA

Valkosuklaa kookoksella ja kardemummalla

Valkosuklaa kookoksella ja kardemummalla

Karita Q & A

sina kysyit mina vastaan

Seuraa myös: Instagram @karitatykka | Snapchat karita-tykka | Twitter @KaritaTykka

Kiitos

Kommentit (2)
 1. Voi ei . Menikö tuo alennuskoodi jo umpeen

  1. karitatykka
   28.2.2019, 18:18

   Tämä on ollut jo vuosi sitten, joten kyllä, meni jo… : )

   Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *