ÄÄNIKIRJOISTA MIELENVOIMAA (30 vrk:n ilmaiseksi)

Äänikirjoista mielenvoimaa, viihdettä ja tietoa.

äänikirjoista mielenvoimaa Karita Tykkä

Tilanne on hyvin erityinen, vaatinut uutta asennoitumista, antautumista, hyväksymistä ja resilienssiä. Mieli kun vastustaa muutoksia – se majailee mielummin tutussa ja turvallisessa, jopa kärsimyksessä, kunhan se on vain tuttua ja turvallista. Kun joku yllättean muuttuu, tapahtuma ei vastaa odotuksiamme tai joku ei toimi kuten odotimme, nousee usein vastustus pintaan. Se saattaa näyttäytyä myös vihana, kuikkuna ja pelkona, joka ohjaa vahvasti toimintaamme – tässä tilanteessa ehkä suuntaan, joka ei tee meille kokonaisvaltaisesti hyvää. Hätäännymme, panikoidumme, stressaamme… regoimme ja toimimme reaktiivisesti. Siinä tilassa on vaikea nähdä mahdollisuuksia – ainoastaan rajoitteita ja puutetta.

äänikirjoista mielenvoimaa Karita Tykkä

Onneksi asialle voi tehdä jotakin, käsitellä tunteita, ottaa vastuu omista ajatuksistaan ja valita, mitä haluaa tuntea ja mihin energiansa keskittää. Päivittäinen meditaatio auttaa itseäni suuresti, mutta myös kirjat antavat mahdollisuuden uuden oppimiseen, tunnetilan muuttamiseen, laajempaan ymmärrykseen ja eri vaihtoehtojen näkemiseen. Kirjoja, niin fyysisä kuin äänikirjojakin menee paljon ja reissuillakin kirjat kulkevat puhelimen appissa aina taskussa mukana – kunpa olisi enemmän aikaa niille. : )

äänikirjoista mielenvoimaa Karita Tykkä

Olen viimeaikoina saanut lukemattomia kiitoksia kirjastani Hyvä elämä, rakkaudella, Karita – miten se on rauhoittanut, antanut voimaa, toiminut työkaluna, tukena ja kanssakulkijana tämänhetkisessä tilanteessa. Olen kiitollinen, että kirjani ja sanojeni energia on tavoittanut monet – että siitä on ollut apua, lohtua, inspiraatiota ja iloa. Sydämestäni uskon, että moni voisi hyötyä kirjani lukemisesta tai kuuntelusta merkittävästi, sillä olen saanut vastaanottaa lukuisia selvyitymis-, muutos- ja eheytymistarinoita. Luen viestien kanssa myötäeläen ne kaikki ja jokaisesta olen kiitollinen.

äänikirjoista mielenvoimaa Karita Tykkä

Äänikirjoista mielenvoimaa – minulta sinulle…

Luin kirjani äänikirjaksi itse – en edes miettinyt toista vaihtoehtoa. Luin sen sinulle – ihan jokaiselle. Yhdessä kohtaa kirjaa ääni murtuu ja itken, se kertoo, miten henkilökohtainen kirja on ja miten syvältä jokainen sana kumpuaa. Äänittäjä kysyi sen jälkeen haluaisinko ottaa uuden oton, sanoin etten missään nimessä – halusin, että kirja on aito, ei teknistä lukemista.

äänikirjoista mielenvoimaa Karita Tykkä

Äänikirjoista mielenvoimaa – 30 päivää ilmaiseksi!!!

Sinäkin voit hyödyntää kirjan ajatukset ja sanojeni energian. Tästä pääset suoraan 30 päivän pituiselle ilmaiselle kokeilujaksolle, joka koskee kaikkia uusia Storytel -asiakkaita. Voit myös jakaa linkin eteenpäin, jollekin joka hyötyisi siitä. Kiitos.
Erillistä koodia et tarvitse, kunhan menet sivuille linkin kautta, joka ohjaa suoraan etuusi.

Ihania ja inspiroiva hetkiä äänikirjojen maailmassa ja valoa sekä voimaa tähän hetkeen.
Rakkaudella,
Karita ‪

Linkki toimii 31.3.2020 saakka!

kuvat: Emma Ronkainen
lokaatio: Nougat Showroom

Lisää iloa, inspiraatiota, reseptejä, kauneutta ja paljon muuta löydät aiemmista postauksista!
Ilolla seuraan myös Rakkaudella, Karita –blogini jakoja somessa.

LUONNONKOSMETIIKAN JUHLAMEIKKI

luonnonkosmetiikan juhlameikit Karita Tykkä

Olisi ilo jos tapaisimme myös somessa: Instagram @karitatykka | Twitter @karitatykka | Snapchat karita-tykka, FB ja YouTube.

Kiitos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *