Primelife by Umppu
Primelife by Umppu

Yö helvetistä…………….

 

On ihanaa viettää sitä vauvantuoksuista arkea, mutta silläkin on kääntöpuolensa… Eilen illalla kello oli puol 9 ja istahdettiin Juuson kanssa sohvalle. Juuso vielä sanoi, että kaikki kolme kullanuppua nukkuu… samalla kuulemme yläkerrasta äänen ja lähdin samantien juoksemaan rappusia ylös. Vili oksentaa… Me yhdessä mietittiin, että se saattaa olla ihan vaan ylirasitusta, koska lauantaina käytiin 2 kertaa luistelemassa ja sunnuntaina oli sählyturnaus, missä yhteensä 5 peliä ja voitte kuvitella, että noi 8-v pojat ei paljon väliajalla chillaa, vaan viuhtoo meneen minkä kerkeää. No siinä sitten matto rullalle ja roskiin ja petivaatteet pesukoneeseen. Ämpäriä, vettä ja lattian pesua.. Ei taudista sen enempää, mutta 4 koneellista sitä pyykkiä tuli, kun kaikki peitot ja päiväpeitot meni.

Siinä kun 1 aikaan yöllä odottelin viimeistä koneellista pyykkiä ja sain ne silmät ristissä kuivumaan ja kampesin yläkertaan, niin vauva oli vielä vailla ruokaa. Imetin ja valmistelin meidät yöunille, kunnes tuttu pärinä kuuluu oven takaa ja Vivian se sielä seisoo hymyssä suin sängyssään….

Koitin saada sitä nukahtamaan uudellee ja istuin sängyn viereen ja silittelin selkään.. Siitä ei tullut sitten yhtään mitään ja toinen vaan innostui lisää.  Äiti, äiti, äiti, kakka, kakka, kakka, vauva vauva… Sanoin Juusolle, että mee sää nukkuun Vivianin kanssa ja mää oon vauvan kanssa. No kaikki tietää miesten unenlahjat :). Kävin hetkenpäästä kurkkamassa niin Juuso nukkuu ja yks repii verhoja seinältä. Äkkiä käyn siivoamassa vielä yhdet oksennukset ja otan Vivianin meidän sänkyyn, koska en enää meinannut pysyä hereillä, koska yöunet on ollut sitä 3h/yössä..

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sekin oli taas virhe. Mamman pikku mussukka ei meinaan ajatellutkaan nukahtaa vaan oli elämänsä voimissa. Otin sen kainaloon hieman napakampaan otteeseen, mutta se järkyttävä huuto… Koitin vähän muka torkkua, niin herään siihen kun mun silmiä revitään ripsistä auki. Avaan silmän ja silmämuna painuu varmaan 2cm sisäänpäin pikku sormen painalluksesta.  Harottavat etuhampaat pienine hymykuoppineen ja isoine silmineen katsoo mua ja nauraa. Siinä viiden aikaan en vaan enää pysynyt hereillä ja vein Vivianin pinnasänkyyn Juuson kanssa samaan huoneeseen. Kun sain hänet sinne niin vauva heräs ja aloin syöttämään sitä.

En ole edes herännyt, kun Juuso on lähtenyt ja vienyt Vivianin päiväkotiin. Aamulla aloin kerämään ensimäisiä yöllä pestyjä pyykkejä, mitkä oli jo kuivia.. Siivosin lattialta edellispäivän lelut.. Muutaman tunnin yöunien jälkeen sain hetken rauhan ja käytin sen menemällä suihkuun.. No yö oli rehellisesti sanottuna ihan perseestä ja ehkä se tuntui vielä vähän raskaammalta, koska on ollut todella flunssainen olo jo muutaman päivän ja hieman lämpöä..  No mutta päivähän oli vasta alkamassa ja mulla oli KAMPAAJA <3. Fiilis muuttui hetkessä, kun muistin sen ja tiesin, että saan tukkani kuntoon.

15578454_10154391682669118_4862721197078050106_n

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vilma Iso-Hirvelä tuuraa mua  Primessä mun äitiysloman ajan ja kerrankin mulla oli mahdollisuus päästä asiakkaaksi. Vilma on valmistunut keväällä, mutta on todella lahjakas kampaaja, jonka huomaa ennen ja jälkeen kuvista. On ihana kun voi vaan istua, eikä tarvitse miettiä mitähän tässä tulee tapahtumaan. Mun tukka todellakin tarvitsi päivitystä, sillä pitkään jouduin vain makaamaan hiukset olivat aivan kamalassa kunnossa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vaikka mua silloin kamalasti jännitti palkata työntekijä, niin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen siihen ratkaisuun. Saan rauhassa mammailla kotona, eikä mun tarvi stressata töistä. Sielä kaikki hoituu omalla painolla. Mulla värjättiin tänään hiukset ja kiinnitettiin pidennykset uudelleen. Oon ollut super tyytyväinen b-longin virginhairiin, mikä ei oo mennyt miksikään koko aikana, kun se on mulla ollut. Laadukkainta hiusta mihin olen koskaan törmännyt. Mulla oli vauva mukana kampaamossa, koska se oli ainut vaihtoehto. En myöskään voi olla pois vauvan luota kun hetken, sillä maitoa tulee niin paljon, että tissit räjähtää muuten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oli muutenkin kiva piipahtaa töissä vain asiakkaan roolissa. Meillä on Kevin Murphy sarja hieman lajentunut ja siinä samalla hieman vilkaisin uusia tuotteita. Meiltä saa myös uutena palveluna  meidän Kosmetologimme Miia Ring-Sjöblomin tekemiä kulma pigmentointeja. Ne tehdään karva tekniikalla, eli tekovaiheessa ei käytetä mitään tatuointikonetta. Mulle laitettiin nää alkuvuodesta ja oon ollut todella tyytyväinen. Vaikka aamulla pelikuva on joskus järkyttävä, niin vähemmän se on järkyttävä, kun on ripset ja kulmat laitettu.

img_7817 img_7838 img_7839 img_7840 img_7841

Upeita kulmia kerrassaan. Tämä on myös loistava niille kenellä ei kulmia näy juuri ollenkaan. Toivotaan, että ensi yö olisi hieman parempi ja saisin vaikka sen 4h yöunia 🙂

-Umppu

Kommentit (14)

 1. Leila

  Mulla aikoinaan 10v sitten tatuointiin kulmat, mitkä ei olleet hyvät mutta onneks ne eivät myöskään pysyneet kovinkaan kauaa ihossa.
  Nyt kiinnostaa tuo tekniikka, mitä kampaamossasi käytetään. Jos tekijä on taitava, taiddanpa tehdä kevään aikana hemmottelereissun turusta sinne.
  Ainaki noi sinun kulmat on tosi hyvät!
  Mukavaa joulun odotusta kaikesta hässäkästä huolimatta!

  1. Memmu

   Voi ei tuota teidän yötä! Ei taas voinut olla nauramatta kun kirjoitat niin mahtavasti 😀
   (vaikka tiedänkin ettei sinua varsinkaan naurattanut yöllä).

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *